linux

Zaczęty przez Apollyon, Grudzień 12, 2006, 11:54:24 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Apollyon

jest Linege 2 pod Linux ?? Jak tak to prosił bym o informacje co i jak. Bo musiałem zainstalować linux zamiast XP  :x
Storm Screamer LVL 78 i 100%  :D

izo

nie ma :)

ale da rade odpalic bo przed chwila widzialem screena :)
jednak jest cholernie niestabilny, strasznie jasny(razi w oczy) i do tego trzeba pokasowac kilka plikow :)

nie wiem po co ci linux :) - jak chodzi o policje to sciagasz triala win2k3 i masz spokoj na pol roku :)
jest tam troche pierdzielenia ale duzo mniej jak w linuxie

Drammer

niezapomnijmy że pod linuzem net jest 2 razy lepszy

/Cubu$
Za offtopa dostaje Pan ostrzeżenie. Przykro mi "Kill The SPAMERS!"

izo

Cytat: Drammer w Grudzień 12, 2006, 12:07:33 PM
niezapomnijmy że pod linuzem net jest 2 razy lepszy
kill the SPAMERS  !!!!!!!
jak juz OT to net jest taki sam ;) tylko to so mozna z nim zrobic i z niego wyciagnac jest lepsze

Cytat: Apollyon w Grudzień 12, 2006, 11:54:24 AM
jest Linege 2 pod Linux ?? Jak tak to prosił bym o informacje co i jak. Bo musiałem zainstalować linux zamiast XP  :x
odpalasz www.google.pl i wpisujesz "Lineage2 on linux" i masz setki stron - nic tylko czytac i sie bawic
pierwsza lepsza:

Drammer

w widnowsie xp mam 1mb a n a knopixie 3.0 1.5 mb więc troche lepszy jest ale i tak wole WinXP

Apollyon

Po moim mieście ( łęczna )chodzi policja i sprawdza losowo mieszkania czy nie masz pirackiego win i płyt ;/ Mojemu kumplowi już PC zabrali. na komisariacie robi mi się kafejka  :P Więc sam już nie wiem co mam robić  :x :x :x

izo

Cytat: Apollyon w Grudzień 12, 2006, 02:30:52 PM
Po moim mieście ( łęczna )chodzi policja i sprawdza losowo mieszkania czy nie masz pirackiego win i płyt ;/ Mojemu kumplowi już PC zabrali. na komisariacie robi mi się kafejka  :P Więc sam już nie wiem co mam robić  :x :x :x
gdzies sie okazalo ze to byli przebierancy i ukradli 20 kompow -  tak czytalem na jakims forum

zapodaj sobie windows 2003 - ma darmowego triala na 6 miesiecy

mussaszi

Ja się namordowałem z Linuxem :x w końcu się w#$%^&m poszedłem do sklepu i kupiłem xp do myszy za ponad 300zł i mam święty spokój  :P teraz jak czyszcze kompa to nie musze kombinować tylko wyciągam instalki i jest ok  :D

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

RyBa

Taa, czyzbym kiedys o to nie pytal :P

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=9066.0

poza tym jezeli chodzi o bezpieczenstwo to
1.mizerna szansa ze cie wykryja jeśli nie wysyasz (sciagac mozna) na p2p, i jesli nie handlujesz piratami
2.zeby ci kompa w domu skatrolowali to musza miec nakaz sadowy (inaczej mozna ich nie wpuszczac do domu)
.         ____
_      _\_\_\_
| \    /       o  \
> ><             >
|_/   \______\/

Apollyon

Dał był mi ktoś opis co pobrać i jak zainstalować Lineage 2 na Linux Bo w tym linku co podałeś jest coś tam napisane tylko że po rusku  :x :x I on mi nic nie mówi z góry dzięki  :D

Apollyon

aha ja mam na dysku linux "kubuntu"

/Cubu$
Czy zapoznał się Pan z regulaminem? Hm mam nadzieje że tak. Czy przypadkiem nie pisze tam żeby edytować swoje posty a nie dawac 2 pod rząd? Hm pisze.

Więc za nieprzestrzeganie regulaminu warn.

RyBa

wszystko jest opisane i nie pa rusku tylko po angielsku. trzeba sciagnac wine i L2 z wine odpalic (jeszcze tego nie robilem to sie srednio znam ale wszystko powinno byc opisane)

ubuntu nie kubuntu

na przyszłosc edytuj posty a nie dajesz 2 pod rzad - ja mam za to 2 warny :P miejmy nadzieje ze mod tego nie zauwazy albo zlituje sie z racji tego ze masz 2 posty

Edit:Nie zdazylem :P
.         ____
_      _\_\_\_
| \    /       o  \
> ><             >
|_/   \______\/