Nowsza wersja Gamecam

Zaczęty przez domin17, Grudzień 13, 2006, 03:18:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

domin17

Mam problem przez moj ulubiony program juz nie mozna robic filmikow w l2 ten program nazywa sie gamecam i  tu prosba sie narzuca czy ktos wie czy jest jakas nowsza wersja gamecamu niz 1.4 a jak nie to moze ktos wie jak rozwiazac ten problem. Z gory THX
:o

R.I.P.

Najnowsza wersja gamecam to 1.4.0.3 do pobrania z oficjalnej strony... www.planetgamecam.com

Cytat: domin17 w Grudzień 13, 2006, 03:18:27 PM
juz nie mozna robic filmikow w l2

Proszę o bardziej szczegółowe opisanie problemu

domin17

Mianowicie gdy włączam gre wyskakuje mi "A hacking tool has been discovered.Please try playing again after closing unnecessary programs. (error code)."
:o

R.I.P.

Przetestowałem ten program u siebie i jestem pewien że nie da rady nagrywać tym programem w l2. Zresztą darmowa wersja gamecam do najlepszych nie należy. Używaj frapsa

Xehezu

Nooo szczerze mowiac fraps nei ejst rewelacyjny przy wolniejszych kompach powoduje zaciecie sie calego systemu(trzeba resetnac) a przy nowszych tez nie dziala rewelacyjnie

Mam takie pytanie czy sa jeszcze jakies inne "dobre" programy(nie powodujace zaciecia sie ,plynnie chodzace,w miare proste w obsludze ,DARMOWE) do nagrywania filmow?

(oczywiscie w najgorszym wypadku mozna nagrywac kamera zwykla ^^[tylko nie cyfrowa ;) ] )

R.I.P.

Cytat: Xehezu w Grudzień 13, 2006, 07:44:59 PM
(oczywiscie w najgorszym wypadku mozna nagrywac kamera zwykla ^^[tylko nie cyfrowa ;) ] )

Tak się robiło za czasów pegazusa i amigi ;)

Do tematu:

TAKSI - http://taksi.sourceforge.net/  Dobry program, łatwy w obsłudze. Dużo ludzi woli go bardziej od frapsa z którym ja nigdy problemów nie miałem a używam często.