Mag Czy Łucznik Oto jest pytanie!!!

Zaczęty przez Johiro, Grudzień 20, 2006, 08:43:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Johiro

A zatem wiem wielu z was by odpowiedziało na ten temat graj czym ci się podoba rozumiem was sam bym tak odpowiedział ale ja mam zupełnie inny problem więc wam go wyjaśnię bardzo podoba mi się gra łucznikiem Ph ale z tego co czytam na forum to niby SR jest taki wypasny do wszystkiego ze mala bania :p ale tez jak widzę jak mój kolega biega swoim elfickim magem to widzę ze ma ogromna przewagę dmg nad potworami..... no może kolega ma trochę większy lvl ale sprawdzałem tez na niskich lvlach i mam takie pytanie jak to wygląda na wysokich lvlach mówmy na 70+ Mag a Łucznik Chodzi tutaj bardziej o potwory.... no i troszkę o pvp ??? SZUKAŁEM PODOBNYCH TEMATÓW ALE NIE JESTEM PEWIEN CZY DOBRZE SZUKAŁEM BARDZO PROSZE O WYROZUMIAŁOŚĆ :( :( :( :oops:

Edit:

Ahh no i pytam oto czy w ogóle opłaca sie grac bo poco mam zaczynać PR jak SR albo mag się lepiej sprawdza w terenie...

Scroller

Gdzies taki temat widzialem ale nvm...
lucznik > mag w pvp
mag > lucznik w biciu 'potworow'

I to by chyba wystarczylo :P To jaka klase wybierzesz to juz zalezy od Ciebie, wszystkie sa fajne ;)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

R.I.P.

W L2 dla mnie zawsze istniała taka zasada w pvp:

Do 70 lvl'a Magowie > All

Natomiast po 70 jak nabuffowanemu łucznikowi siądzie kryt, który siada często, w maga (nabuffowanemu czy nie, jeden czort) to aż wyrwie go z bamboszy i pofrunie hen daleko.

Co do pve to polecałbym maga, a dokładniej Spellhowlera który razem z SE tworzy najlepsze duo  do bicia mobów.

Drammer

łuczniik łucznik łucznik 1k atack speedu i crytyki po 2k co 2 strzał (oczywiście mówie nabuffowany)

Siena

R.I.P. To twoja zasada jakoś taka mało wymyślna, a co gorsze mało porawdziwa. Bo nie wiem czemu, ale ludzie jak mówią "mag" to wszystko od razu zamieniają na "nuker", zapominając, że w L2 nie jest to jedyna magiczna klasa. Są jeszcze inne: healer, buffer, summoner, OL i WC, Necro itp.
Więc czemu wszyscy o tym nigdy nie pamiętają...
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Dev

W l2 istnieje zaleznosc kamien papier nożyczki. Nawet pp potrafi dokopać innemu (w pvp potrafi położyć tanka).
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Drammer

Polgara

Już gdzieś w podobnym poście to pisałem

Na pvp każda postać jest dobra i każda postac moze wygrac z inna postacią jest to uzależnione tylko i wyłącznie szczęsciem, umiejętnosciami gracza oraz taktyką jaką przyjmie w zależnosci kim gra i z kim ma to pvp. To prawda ze jedno pvp bedzie trwało 1 min a inne 1 godzine ale jesteś wstanie wygrać każdą postacią.

R.I.P.

Siena, jakbyś czytał pierwszego posta to wiedziałbyś że jemu chodzi o "maga zadającego duże obrażenia" co rozumiem jako nukera. Może powiesz mi widzisz w tym zdaniu OL'a, Healera albo Buffera? Odniosłem się do kontekstu zdania

Nie lubie włazić butami do tematu i robić spamu więc:

CytatAhh no i pytam oto czy w ogóle opłaca sie grac bo poco mam zaczynać PR jak SR albo mag się lepiej sprawdza w terenie...

Wybierz sam kim chcesz grać, magowie ogólnie zabijają moby szybciej niż łucznicy (na buffach i bez) ale jeśli widzisz siebie na poziomie 70+ i chcesz brać czynny udział w pvp to polecam archera (mag też wiele zdziała ale imo łucznik lepszy)

Dev

50 minut ? to zobacz w temacie o SK moj filmik z prophetem ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Johiro

Ho Ho widzę ze nieźle temat się rozwinął hmm co prawda to prawda to wybrałem sobie już Blade Dancera.. nie jest to jak widać ani mag ani łucznik ale spodobał mi się a co do pvp to sam powiem tak ze zależy na kogo trafimy i tez zależy wszystko odnas :) wkoncu czas walki jest nie ograniczony ktoś musi popełnić błąd :D Wesołych świat :p