Błąd Systemu

Zaczęty przez GeniealnyZolw, Grudzień 26, 2006, 04:20:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GeniealnyZolw

Witam mam mały problem mam nadzieje że ktoś mi pomoże  :P
Gram w L2 po chwili pokazuje mi się błąd Systemu(Windowsa) i tak w kółko, co 1min.Dopiero gdy wyłącze Lineage to już mi ten błąd niewyskakuje. Prosze o pomoc. Z góry dzięki
L2 Dex - Arion x4 SWM 79 OutOfControl

izo

wiesz co? byl juz taki problem :rotfl:

GeniealnyZolw

A ja niewiedeziałem  :oops: jak możez to podaj link :P

izo

GeniealnyZolw

Cytat: izo w Grudzień 26, 2006, 05:14:21 PM
jasne  8)

KLIK!

OK dzięki :P ale ktore z tych punktow to jest mój problem?? czy mam wszystko pokolei robic lub najlepiej nowy System zainstalować. Dołącze screena jak zrobie :P  Sorka za takiego screena 

P.S. Prosze mi niepisać że mam to zrobić według tej instrukcji która znajduje się na screena bo już tak robiłem i lipa!!

izo

o FAK ! koles czegos takiego jeszcze nie widzialem  :o :shock:

wez ty zajmij sie systemem, (a dokladniej rejestrem) napierw bo cos czuje ze nawet saper ci nie dziala

masz pewnie taki burdel, ze tylko Format C:\ bedzie najodpowiedniejszym wyjsciem z sytuacji i zainstalowanie windy z dobrej instalki

"55 critical errors"  :o

najlepiej to ty sformatuj wszystko - masz pewnie tyle robali co w calym internecie :D

GeniealnyZolw

Cytat: izo w Grudzień 27, 2006, 01:11:24 AM
o FAK ! koles czegos takiego jeszcze nie widzialem  :o :shock:

wez ty zajmij sie systemem, (a dokladniej rejestrem) napierw bo cos czuje ze nawet saper ci nie dziala

masz pewnie taki burdel, ze tylko Format C:\ bedzie najodpowiedniejszym wyjsciem z sytuacji i zainstalowanie windy z dobrej instalki

"55 critical errors"  :o

najlepiej to ty sformatuj wszystko - masz pewnie tyle robali co w calym internecie :D

Ok dzięki za pomoc jeśłi mi to pomoże to dostaniez + :D

Niestety dalej pojawia mi się ten komunikat. Przeskanowałem całego kompa i znalazło tylko 5 wirów ale i tak to nic niezmieniło  :?