Mining

Zaczęty przez Sushi, Grudzień 30, 2006, 09:42:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sushi

Mam jak wiadomo problem... Czy wszystkie rasy poza Dwarfami mogą wykopywać z Rock i Crystal, bo mogę się nauczyć takiego skilla "Mining" tylko potrzebuje do nauki 5xtopazu (nie wiem jak to zdobyć). Widziałem orka który wykopywał z rocka soul ore i takie tam(może musi to być jakaś specjalna broń do wykopywania; z tego co widziałem miał on albo Silversmith Hammer albo Iron Hammer)
Sam gram tera Orkiem i próbowałem Sickle to wykopać ale i tak nic nie biorę "hp" skale, mimo że dwarf obok sobie nawet z Sickle rozwalał skały bez większego trudu.
Z góry thx z odpowiedź.

izo

:o :shock: :o :shock:
zapytaj sie ludzi na swoim Wynalazkowym serwerze :P

Cubu$

Że co że jak? Co to jest za server? Górnicy to nowa rasa rozumiem? :shock:

//Polgara
teraz takl sie zastanawiam nad ostrzeżeniem dla Ciebie jesteś Modem w tym dziale i powinieneś dawać przykład innym a nie samemu łamać regulamin i robić tu offtop :) :P

PKer

na abyssie jest takie cos chyba ?
teh forum warior deluxe

Polgara

jak sie nie myle był kiedyś o tym temat i jak sobie dobrze przypominem jest quest na to
Uzyj opcji szukaj to powinieneś to znależć

Jak nie macie nic ciekawego do napisania to bez offtopa tu

Sushi

Tylko jak nazywa się ten quest?

PKer

teh forum warior deluxe

Sushi

To żeby wykopywać z crystals i rocks kamienie to muszę mieć pickaxe?
Nie chce ryzykować bo no grade kosztuje aż 150k. To mój cały szmal. I czy mając już  możliwość noszenia d grade mogę kupic no grade i wykopywac itemy?
Przede wszystkim boję się, że cały szmal pójdzie się imać. A mi już nic nie pozostanie.

PKer

Na to wyglada ze musisz miec to axe ale niech sie lepiej wypowie ktos z abyss'a i powie jak to wyglada w praktyce
teh forum warior deluxe