Enhant skili

Zaczęty przez Zorgo90, Grudzień 30, 2006, 09:12:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zorgo90

Odnośnie książki (nie pamiętam nazwy ;)) to jak to z nią jest. Jedna ksążka pozwala na rozpoczęcie enhantowania jednego skila czy więcej? Czy aby podnieś enhant lvl na wyższy poziom znowu potrzebna jest nam książka czy działa to na zasadzie że potrzebujemy ją do rozpoczęcia enhantowania skila a później do podnoszenia tego konkretnego skila już książki nie potrzeba, a jeżeli tak to czy jeżeli nie wyjdzie nam enhant to potem aby rozpocząć na nowo potrzebujemy znowu książkę czy nie? Ile expa ciągnie enhantownie skili? I wyczytałem jeszcze że na początku enhantu skila wybieramy jakąś "drogę" jego enhantowania. Ktoś mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat.

Kulika

Do enchantowania skili potrzebujesz Book of Giants. Dostajesz ją po ukończeniu Questa na 3rd klase. Moim PP mogłam wybrać, albo zmiejszenie użycia MP przy którymś buffie (np. Bless the Body) z 65 (chyba) na 60. Mogłam wybrać, aby buff miał podwojony czas działania. Tyrantem (o ile pamiętam) mogłam wybrać tylko zużycie MP przy skilach. No i wyszło tak, że sprzedałam obie książki:)

Dev

Lista enchantowania skili u Necro:

Anchor
Corpse Burst
Corpse Life Drain
Curse Chaos
Curse Death Link
Curse Disease
Curse Gloom
Curse Weakness
Death Spike
Mass Slow
Silence
Sleep
Vampiric Claw
I wszystkie summony

Ja wziąłem enchant na death spike i raczej różnicy nie widzę =) 
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

GlooM

Zorgo90

Fajna strona, ale niestety nie ma na niej odpowiedzi na moje pytania ;)

Rozchodzi mi się o "zasadę działania" Book of Giants. Czy przy jej użyciu mogę "rozpocząć" enhantowanie jakiegoś skila a później podnosić go na wyższe lewele bez book'a? jeżeli tak to czy jak w którymś momencie mi enhant nie wyjdzie i spadnie spowrotem do 0 to czy aby rozpocząć na nowo enhant potrzebuję kolejnek książki czy mogę go dalej enhantować od nowa bez książki.

montezuma

Cytat: Zorgo90 w Grudzień 31, 2006, 09:17:13 AM
Fajna strona, ale niestety nie ma na niej odpowiedzi na moje pytania ;)
Rozchodzi mi się o "zasadę działania" Book of Giants. Czy przy jej użyciu mogę "rozpocząć" enhantowanie jakiegoś skila a później podnosić go na wyższe lewele bez book'a?

Tak, book of Giants potrzebujesz tylko aby rozpoczac enchant

Cytat: Zorgo90 w Grudzień 31, 2006, 09:17:13 AM
jeżeli tak to czy jak w którymś momencie mi enhant nie wyjdzie i spadnie spowrotem do 0 to czy aby rozpocząć na nowo enhant potrzebuję kolejnek książki czy mogę go dalej enhantować od nowa bez książki.

Potrzebujesz nowej ksiazki
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

stiki

oke,wszystko ladnie bla bla bla...;) ale u kogo mozna enchantowac skille???

Kazda klasa u kogo innego podejrzewam,moze ktos napsiac gdzie enchantowac skille moze mystic muse???

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77