WC/OL ??

Zaczęty przez Dety, Styczeń 11, 2007, 03:03:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki sub do WC

Destro
Tyrant
Overlord

Dety

Jak uwazacie oplaca sie zrobic do WC suba OL ???

System

raczej nie, gdyz duzo buffkow beda takie same mastery maja chyba te same a warcry sie sklei, wiec nie ma co...lepiej tyrant wez
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Reina

normalnie nie da sie wybrac subki OLa ani WSa niezaleznie kim sie gra, na dragonie to mozliwe? ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

System

A no tak zapomnialem...ol-a sie nie wezmie...chyba ;p nie wiem jak ejst na dragonie ale raczej nie

Elvin

Na retailowa sie nie da, na DN jak najbardziej tak.

Dety

a jezeli zrobil bym suba destro mial bym hp z niego  jezeli moja pierwsza klasa to WC ???

Reina

tak, moglbys przelaczac czy chcesz miec HP i reszte statsow OLa czy WC
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Thangorodrim

a czym sie roznia staty OL od WC? obydwa magi ;p ja ostatnio wbilem na suba OL a gram tyrantem, rzeeznia :D

System

WC to nie mag

WC= 3/4 fighter , 1/4 mag
OL=3/4 mag,  1/4 fighter

WC leje przewaznie z blunta czasami draina pusci, postac pół support
OL leje drainem i debuffy, dobry support wzgledem CP i HP, dobre buffy

Thangorodrim

lol! ale staty sa takie same! omfg, tak samo passywy! :| sa tylko skille aktywne rozne omfg omfg taka jest prawda o_O robiac wc/ol tracimy calkowicie na postaci i zostaja nam tylko active

System

staty ol m atak ma wiekszy..gdyz uzywa BOMT-a, a WC elysiana czy inny blunt, a OL na 78 ma Arcana Power..więc ownuje z debuffami, lecz nie na DN ;)

Elvin

A tak swoja droga..... wc/ol jest w deske  :P
Zarabiste buffy (CoV, CoS) + pelny buff + cuda takie jak arcane power i z odpowiednio dobranym sprzetem debuffy beda siadac... no i odnawianie CP ^^

Drammer

no ok ale WC/Tyrant to jest dopiero w "deske"

System

WC/Tyrant - maszynka
WC/Destro - Terminator
WC/OL - jezeli maja inne armor mastery, moze byc postac, jezeli nie, dupna.

Dety

Ale WC/OL rozwali WC/tyranta tak samo WC/ destro raczej tez bym nie mial problemu

Thangorodrim

O_______________O, mega pwn3d wiesz co to jest tyrant full buffed + soul cry? O_____________O chyba nei widziales tyrant/ork mag O___________________O to co teraz powiedziales to rzeznia, napewno rozwali w szczegolnosi ze tyrant po subie na wc moze nosic heavy ;] 1,2k p defa, 500 crit rate, 1,5+-k atk speed, 2+k p atk... ile razy mam to jeszcze powtarzac?! nawet jak go zrootujesz to cie bedzie jebal drainem za 400 i force blaster, force rage i tyle lezysz :D uwierz mi :D

Dety

Ale dostaje roota silenca i slowa to tylko tymi kulkami mnie moze jechac a ja go drainem jade po wiecej niz 1k no to lol :)

dywyn

Nie wiem czy pamietacie szumne zapowiedzi Drejka, o tym ze te same mastery beda sie laczyc. Podawal to na przykladzie Pal/DA. Zreszta tak samo bylo z Mg/Woj i jego duzym atakiem. Nic nie wiadomo.

System

Cytat: dywyn w Styczeń 13, 2007, 11:40:46 AM
Nie wiem czy pamietacie szumne zapowiedzi Drejka, o tym ze te same mastery beda sie laczyc. Podawal to na przykladzie Pal/DA. Zreszta tak samo bylo z Mg/Woj i jego duzym atakiem. Nic nie wiadomo.

No i tak jest :) Takie same mastery sie lacza...bylaby przesada gdyby bylo inaczej..;]

Thangorodrim

Cytat: Dety w Styczeń 13, 2007, 08:50:28 AM
Ale dostaje roota silenca i slowa to tylko tymi kulkami mnie moze jechac a ja go drainem jade po wiecej niz 1k no to lol :)

own3d ja magowi z kulki fullbuffed jade po 2k+ dmg ^^ a z force rage po 400 wiec n/c ;p taki wc/ol zdazy pasc zanim mi draina wladuje, po za tym z takim castingiem jak ma wc/ol to ja zdaze cp odnowic 3razy xD

Elvin

Taki wc/ol bedzie mial na buffach ponad 1,3k cast speedu.... serio nie zdazy rzucic draina? :]

Erquis

wc/ol raczej subek niczego kakretnego nie dostanie. Mastery zadnego bonusika nie doda jedynie super support jezeli chodzi o buffki, i odnawianie cp. Na statach Ol'a bedzie mial jedynie troszke wiecej cp i nic poza tym. Lepiej tu wypada kabinacja z tyrantem albo destroyerem.

Thangorodrim

Cytat: Elvin w Styczeń 15, 2007, 03:16:44 PM
Taki wc/ol bedzie mial na buffach ponad 1,3k cast speedu.... serio nie zdazy rzucic draina? :]

ale co z tego ze on rzuci draina ktory walnie mnie za 1k?! rotfl, ol ma na 78 lvlu niecale 4k hp i 2k cp wiec sry ale jak ja walne mu za 2k na poczatku to juz nie ma cp a potem to juz kwestia chwili ^^ po za tym zauwaz ze podczas uderzania z force rage moze byc przerwanie castingu ;p wiec ^^

Diva-shadow

Ja napisze to co wiem z doświadczenia, ol bez subka kładzie nawet subnięte postacie, ja bym dodał destro i jechal dalej na statach ol(więcej hp i ciekawe skille) a ol/wc jest jeśli się niemyle to dobrze prowadzony posprząta każdego, nawet z silent cię sprzątnie z łuku/blunta xD poza tym masz full buffa(nawet emp) i boskie staty(zwłaszcza p def i ilość hp+cp)
Jak ci wsadzi stuna to za ten czas machnie sobie na full cp.

Hodiel

Root na tankow, daggerow, destrow, tyrantow, gladow i wszystko co bije zmiejsca. potem drain, drain,drain gf. na magow silence, chyba ze on dostranie pierwszy ale watpie z MENem jakie ma taki ol/wc trudno mu cos magicznego wrzucic. na lucznikow ma pare fajnych debuffkow no i sleep oczywiscie to se wtedy cp odnowi. nie wiem z kim on moze przegrac, moze z jakims lucznikiem/summonerem albo tankiem/lucznikiem. albo z nekro/kimstam. raczej wieksozsc walk wygrywa. tylko trzeba umiec grac. taki ol/wc raczej lepszy na pvp 1 vs 1 niz takie mass pvp bo castinga faktycznie nie ma zbyt wysokiego i dmg tez jakis boski nie jest a dostanie 2 krytyki w plery i lezy. w 1 vs 1 zmiecie prawie kazdego
infinite........................