Problem z Trial of the Calling [1 Quest na tanka]

Zaczęty przez eXtrem, Styczeń 16, 2007, 03:50:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eXtrem

Od Sir Aaarona Tanforda dostałem questowy miecz.  Poluję już 2,5 h  na Skeleton Raider`s a Sir Harod`s Dead Spirit jak nie widać tak nie widać.. Ponoc to zalezy od szczescia ale to chyba jakas przesada ^^ Probolwaem jzu wszytkeigo. poczatkowo mysalem ze to wina ego iz uzywam skilii na miecz, ale to nic nie pomogl...Licze na pomoc

energy

To jest kwestia szczęscia tylko pamietaj ze ostateczny cios musisz zadac otrzymanym mieczem. Pamietam ze ja tez sie wkur..... bo meczylem sie z tym kilka godzin :/ predzej czy później on wyskoczy. jego tez mozesz najpierw bic normalnym mieczem ale ostatni cios musisz zadac tym questowym

Shiver

ten quest uczy cierpliwosci- wazne jak chcesz grac tankiem :P Predzej, czy pozniej (raczej pozniej) quest mob wyskoczy.

Imker

Cytat: energy w Styczeń 16, 2007, 08:34:41 AM
To jest kwestia szczęscia tylko pamietaj ze ostateczny cios musisz zadac otrzymanym mieczem. Pamietam ze ja tez sie wkur..... bo meczylem sie z tym kilka godzin :/ predzej czy później on wyskoczy. jego tez mozesz najpierw bic normalnym mieczem ale ostatni cios musisz zadac tym questowym
Z twojego posta wynika, że ostateczny cios Skeleton Raiderom trzeba zadawać tym questowym mieczem, co jest nieprawdą. Skelety bijesz jak chcesz, a jak się pojawi ten duch, to bij go normalnie pod koniec zmień broń na questowy miecz. Tak jest najłatwiej ;)
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

energy

Umieść cytat
Cytat: energy  Styczeń 16, 2007, 08:34:41

Z twojego posta wynika, że ostateczny cios Skeleton Raiderom trzeba zadawać tym questowym mieczem, co jest nieprawdą. Skelety bijesz jak chcesz, a jak się pojawi ten duch, to bij go normalnie pod koniec zmień broń na questowy miecz. Tak jest najłatwiej

tak mówisz to masz tu opis questa i sobie poczytaj!!!!!robiłem tego questa i wiem co mówie a raczej pisze
http://www.lineage2.bo.pl/questpage.php?id=44

Imker

Błąd w poradniku. Robiłem tego questa przedwczoraj i wczoraj (tak, 2 razy bo za pierwszym jak duch wyskoczył to go biłem, zlagowało mnie i po chwili on nie żył). Do bicia Skeleton Raiderów używałem Sword of Revolution i duch pojawił się po 15 minutach. Biłem go i jak miał mało hp to zmieniłem broń na questowy miecz i po chwili miałem jego serducho. Poza tym nie używaj tylu wykrzykników, bo to nieładnie wygląda.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>