Dropinfo

Zaczęty przez mikas, Styczeń 16, 2007, 11:36:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mikas

Szukam programu który pokaże mi w grze co leci z dropa i spoila z danego moba. Mam takie 3 pliki (dropinfo) ale wtedy mam zamiast guardów króliki i wywala mnie często z gry, zresztą to chyba jest pod C3.

izo

www.google.pl
l2wh
l2base
droklakulator ze strony glownej lineage2.bo.pl

btw wchodzac na to forum MUSIALES minac dropkalkulator  :o :shock:

mikas

Cytat: izo w Styczeń 16, 2007, 11:53:29 AM
www.google.pl
l2wh
l2base
droklakulator ze strony glownej lineage2.bo.pl

btw wchodzac na to forum MUSIALES minac dropkalkulator  :o :shock:
O tych stronach to ja wiem i często ich używam.
Tak tylko że ja chcę by w grze było widać po naciśnięciu na moba co leci z dropa i spoila. Mam takie trzy pliki które wgrywa się do katalogu system, ale tak jak mówie działają one nie do końca dobrze. Więc może jest gdzieś nowsza poprawiona wersja.

Luno

Skad niby jakikolwiek program ma wiedziec co leci z danego moba, skoro wszystko jest po stronie serwera i ciagle sie zmienia, wiec pewnie co 2 miesiace bys pytal nowy taki "program"

izo

chyba jedyna opcja to ewentualne polaczenia bazy takiego programiku z baza L2wh - aktualizowana na bieżąco. jednak WATPIE aby administratorzy L2wh na to poszli i zrobili to w "czynie spolecznym" :P
jak juz cos takiego by zaistnialo to sie bedzie tyczyc jedynie retailowych serwerow C5 :P
stara baza C4 moglaby posluzyc jeszcze do C4pts - jednak tez btm jej za bardzo nie ufal

takie programiki, o ktorych mikas piszesz to se mozna w "kieszen" wlozyc - maja gore bledow
a pisane moga byc jedynie pod konkretne serwery przez ich adminow