naiwne pytanko

Zaczęty przez Miczi_PL, Styczeń 16, 2007, 08:58:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Miczi_PL

Widzialem czesto jak ludzie maja jakis napis nad glowa caly czas ( i nie chodzi mi o nick, priivate store sell\buy, ani  o tytul) np. gdy jest rekrutacja do jakiegos klanu to koles stoi i ma nad glowa "rekrutacja". Czy moglby mnie ktos oswiecic i dokladnie powiedziec jak to sie robi??

izo

strasznie rozstrzepana wypowiedz
nie podane jaki server, moze screen jak to wyglada - zle

ehhh ...

hrypek

To taki przywilej klanow na 3 lvl, jezli chesz cos takiego miec zapisz sie do ktoregos klanu z emblematem , crestem , logo jakby tam zwal, poprosc  o opis swojego CL i bedzie widnial  nad twoim nikiem, moga byc  sytuacje w ktorym to  wszyscy czlonkowie klanu maja przywilej nadawania tytulow, idziesz do zkladki "klan" i wciskasz guzior "title" i wpisujesz co tam chesz  jak sie nei spodobalo "delete title".

chyba to ma na mysli ... albo ja jakis ...
Doombringer Gaav - 81
DeathAdders clan on Luna server.

CORE eu

Warsmith Funnyguy

izo

Cytat: hrypek w Styczeń 16, 2007, 09:15:35 PM
To taki przywilej klanow na 3 lvl, jezli chesz cos takiego miec zapisz sie do ktoregos klanu z emblematem , crestem , logo jakby tam zwal, poprosc  o opis swojego CL i bedzie widnial  nad twoim nikiem, moga byc  sytuacje w ktorym to  wszyscy czlonkowie klanu maja przywilej nadawania tytulow, idziesz do zkladki "klan" i wciskasz guzior "title" i wpisujesz co tam chesz  jak sie nei spodobalo "delete title".

chyba to ma na mysli ... albo ja jakis ...
Cytati nie chodzi mi o nick, priivate store sell\buy, ani  o tytul)

Polgara

ale jeżeli napisał ze nad głową pisz np Rekrutacja to własnie jest Title(tytuł) które można dowolnie zmieniać inna opcja nie istnieje w L2 jesli chodzi o napis nad nikiem postaci
I co do title wcale nie musisz być w klanie zeby je miec wystarczy mieć Noblese :)

izo

jest jeszcze
looking for party
no ale niestety zmienic sienie da :/

moze na jego serwie da sie takie cos zrobic ;) i nie jest to Title - who knows

Shiver

moze to byc jeszcze znaczek clan wara, ale nijak ma sie to do napisu...

Soulern

Cytat: Miczi_PL w Styczeń 16, 2007, 08:58:47 PM
Widzialem czesto jak ludzie maja jakis napis nad glowa caly czas ( i nie chodzi mi o nick, priivate store sell\buy, ani  o tytul) np. gdy jest rekrutacja do jakiegos klanu to koles stoi i ma nad glowa "rekrutacja". Czy moglby mnie ktos oswiecic i dokladnie powiedziec jak to sie robi??
Może to jest tylko na twoim serwerze...

CytatSerwer: EPI
Czy jest/są na sali ppl z EPI? :P

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel