Program do robienia muzyki

Zaczęty przez Drammer, Styczeń 16, 2007, 02:47:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drammer

Szukam jakiegoś dobrego programu dla początkujących do tworzenia muzy ale nie jakiś syf jak Ejay z góry thx

Cubu$

FL Studio 6   to jest bdb program do robienia muzyki :) troche trudny... Ale wszystko można jak się chce :D

Mokeli

Najlepszy jest Cubase  :rotfl: można ostro sie w nim pogubić, a z takich prostszych to Magic Music Maker, Fruity Loops, Buzz, Traktor DJ Studio, Fast Tracker masz Fruity Loops demko http://www.tucows.com/preview/209204 dobry ale już troche trudniejszy w obsłudze.

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

izo

Cytat: DevouringOne w Styczeń 16, 2007, 11:22:01 PM
HIP HOP E JAY xD

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :dw_3_3:
znajomy tworzyl we frotie lopsie - calkiem fajne mu wychodzilo
pozniej przerzucil sie na patefony :P - dobrze zrobil :D

Cririus

Ja tam z nudów robie na kompozytorze w komórce  :rotfl: Polecam  :dw_3_3:
Zaufaj różowej sile :*:*:* || Lineage jest bogiem, expienie nałogiem, skille podstawą, a pk zabawą. || Graveland.

Zedafein

Cytat: Cubu$ w Styczeń 16, 2007, 08:14:16 PM
FL Studio 6   to jest bdb program do robienia muzyki :) troche trudny... Ale wszystko można jak się chce :D

Potwierdzam, tylko Fruity Loops. Masa wtyczek i sampli. Na tym programie zrobisz wszystko co dusza zapragnie. Programik trudny to fakt, ale warto. A podstawy nie są wcale ciężkie.

Maślan

Sory że odkopuje temat ale ma ktoś linka do FL studio. Jak ja szukałem to przewarznie trafiałem na jakis syf który nie trzyma się kupy......