Spiritshot Soulshot macro ??

Zaczęty przez Tordek, Styczeń 17, 2007, 11:28:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tordek

Mam takie pytanie odnoście robienia tych przedmiotów czy da rade zrobić macro które tworzyło by mi automatycznie przy załadowaniu many do 40\60 np gdy mam do zrobienia 200k Spiritshot i nie chce mi się siedzieć i czekać aż Mp się naładuje, a tak nocka włączonego kompa i już robota zrobiona.Da rade czy nie za bardzo ??

coshoo

Cytat: Tordek w Styczeń 17, 2007, 11:28:03 PM
Mam takie pytanie odnoście robienia tych przedmiotów czy da rade zrobić macro które tworzyło by mi automatycznie przy załadowaniu many do 40\60 np gdy mam do zrobienia 200k Spiritshot i nie chce mi się siedzieć i czekać aż Mp się naładuje, a tak nocka włączonego kompa i już robota zrobiona.Da rade czy nie za bardzo ??

Nie
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Reina

zrob ile masz many, potem alt+enter i zajmij sie czyms innym, zmnijesz okienko tak, zeby widziec ile masz many i widziec "crate" button i klikaj sobie od czasu do czasu, crafting 200k ss nie boli ^^ (tylko dlugo trwa)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Mokeli

właśnie podczepiam sie pod ten temat nie ma w ogóle żadnego takiego tricka że co jakiś czas sam sobie craftuje (nawet l2 walker) albo ten program AutoPressButton :P
a tak na oftopie (jak sie daje party random  :dw_1_2: )

Scroller

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Woytec

Chciałbym zauważyć, że nawet jeśliby taki program istnial, to używanie takiego programu jest dość ryzykowne. Gdyż za taki program można dostać bana.

Tu cytat z regulaminu jednego z serwerów:
"2) Jeżeli postać zostanie przyłapana na używaniu botów, konsekwencje poniesie również jej klan."
Więc radze się zastanowić zanim zdecydujesz się na taki program.

Tordek

Nie mam nawet takich myśli żeby używać takich programów miałem tylko taką nadzieje że istnieje taki program w grze ale moje nadzieje jak szybko się zrodziły tak szybko upadły.A da się jakoś powtarzać wiadomości żeby je ciągle nie pisać tylko nacisnąć np shift strzałka i mamy poprzednią wiadomość bo tak to ciągle muszę pisać WTB Brigandine Helmet ?

mussaszi

Cytat: SpoilerLucky w Styczeń 18, 2007, 06:45:11 PM
a tak na oftopie (jak sie daje party random  :dw_1_2: )

Wchodzisz na opcje-game i ustawiasz na random.
Random ustawia się przed założeniem party bo będąc już w PT nie da się zmienić.

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

izo

pff wynajmujesz 3-4 ladowarki i w godzine masz zrobione tyle ze krasia tydzien nie ruszysz z miejsca

Seagal

mam pytanie jakie "ładowarki"  :P są najbardziej wydajne, kogo polecacie i na jakim lvl jesli mam warsmitha 51 lvl ?

P.S. pisze ty żeby nie zaśmiecać forum'a

"ładowarki" = postacie ładujące manę  :o

Koszalek

sry ... ale nie czaje - o jakie "ladowarki" chodzi - co to jest ?
pozdro

Imker

Chodzi mu o SE i EE.

Obie "ładowarki" są dobre :) Najlepiej, żeby miały lvl podobny do twojego.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Koszalek

... aaaach - mana - oj oj , ze nie zaczailem ?!? - przeciez to samo przez sie .... :oops:

Dziewoja

Cytat: Imker w Styczeń 26, 2007, 11:42:21 AM
Chodzi mu o SE i EE.

Obie "ładowarki" są dobre :) Najlepiej, żeby miały lvl podobny do twojego.
FTW xD

najlepiej zeby miał wysoki lvl i bedzie ci odnawiał wiecej many kazdemu odnawia tyle samo zalezne od lvl skila  :D

L2 eXistence:
Dziew0ja -SH/WC/BD/SE
Dziewoja Kraś
Rima - SwS

Imker

<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Arthas

Cytat: Dziewoja w Styczeń 28, 2007, 11:05:53 AM
najlepiej zeby miał wysoki lvl i bedzie ci odnawiał wiecej many kazdemu odnawia tyle samo zalezne od lvl skila  :D

Im wyższy lvl skilla, tym wiecej mp jest odnawiane.
Nukerzy maja skilla Higher Mana Gain dzieki czemu poprzez recharge dostaja wiecej MP.