Mam male pytanie dotyczace sub class !!

Zaczęty przez Astronis, Styczeń 19, 2007, 08:45:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Astronis

Zrobilem niedawno sub classe i mam nia 42 lv i nie wiem czy mi dojda pozniej skille z pierwszej postaci !! Prosze o odpowiedz!! dzienkuje!!

PS. (sub: SpellHower ---> Necromancer)
((::((::((SH THE BEST))::))::))

RolRain

Nie dojdą, subclass to nic innego jak zaczęcie nową postacią z 40lv tyle, że ze starym wyglądem.

Astronis

Ja nie wiem !! Moj kolega miał (pierwszy sub: Sword Singer. drugi: SH. trzeci: Necro ) A jak mial necro to walil tarczami z SH dalczego ??
((::((::((SH THE BEST))::))::))

RolRain

MonT

Na Dragon'ie taki zabieg jest mozliwy. Jakby nie patrzec zabieg ciekawy i jakze psujacy balans rozgrywki. Btw. Jesli mial sws'a, nie mogl wziac suba sh.

buddy

a czy na dragonie nie ma przypadkiem zadnych barier z subami??? moze kolaga wzial swsa nekro i na koncu sh^^

izo

Cytat: buddy w Styczeń 19, 2007, 09:42:10 PM
a czy na dragonie nie ma przypadkiem zadnych barier z subami??? moze kolaga wzial swsa nekro i na koncu sh^^
powtorze raz jeszcze - chcesz grac w L2 to nie graj na DN :P
tam wszystko jest mozliwe

MonT

Nie gralem tam ale suba mozna ponoc wziac tylko ze swojej rasy (na tym serwerze gdzie skille sie lacza).

Zedafein

Na DN skillle łączą się, gdy masz subkę z tej samej rasy. A zrobienie suba przykładowo dark elfa na elfa lub odwrotnie nawet na Dragonie nie jest możliwe :p.

Reina

Cytat: Astronis w Styczeń 19, 2007, 09:01:18 PM
Ja nie wiem !! Moj kolega miał (pierwszy sub: Sword Singer. drugi: SH. trzeci: Necro ) A jak mial necro to walil tarczami z SH dalczego ??

gdyby kolega gral na DN, zapewne byloby to uwzglednione, jak dla wyjasnieniem dobrym jest... necro i SH maja podobne skille, moze to ty myslales ze to skille sh, a necro tez je ma? ^^ (CDL, DS itp)
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku