Pingi Problem

Zaczęty przez _sobieski_, Styczeń 17, 2007, 01:33:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

_sobieski_

Witam przeszukalem forum ale nic nie znalazlem co by pasowalo do mnie wiec tak gram na serwie l2signs i mam taki problem w czasie gry mam takie jakby opoznienia czyli klikam zeby postac przeszla z miejsca na miejsce a ona zanim sie ruszy musi minac 3-4 sec tak same ze skillami. Przy logowaniu pisze ze ping jest rzedu 14-20 wydaje mi sie ze to za malo nie wiem dlaczego tak jest nie mam zadnych AV i FW wlaczonych podczas grania mam neta Chello 1mbps. Prosze powiedzcie jak temu zaradzic bo granie z takim czyms jest denerwujace. Pozdrawiam

coshoo

Masz LAGI, albo twoje łącze nawala albo lagi są po stronie serwera.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

mussaszi

Cytat: coshoo w Styczeń 17, 2007, 01:44:14 PM
Masz LAGI, albo twoje łącze nawala albo lagi są po stronie serwera.

Pojedź pooperatorze sieci lub GMa na serwie  :P

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

Tyr

Nic nie poradzisz, to przez jakość łącza pewnie ale serwer tez może być winny.

Ostatnio z NEO były problemy :/

Bo to PL! :P
Lineage 2 Classic EU

_sobieski_

aha no ok a gral ktos z was kiedys na l2 signs? byl to dobry serw na c4 ale zrobili to niby c5 i juz chyba nie jest taki dobry wime ze tu sie nie powinno o takie zeczy pytac ale szukam serwa o podobnych ratach ale coby dzialal

Cedzus

co ty gadasz to jest wspanialy serwer (jedynie co lagi sa 8) ale teraz zamkneli go na pare dni aby sie tego syfu pozbyc :)

mussaszi

Cytat: DarkDevil w Styczeń 23, 2007, 01:37:36 PM
co ty gadasz to jest wspanialy serwer (jedynie co lagi sa 8) ale teraz zamkneli go na pare dni aby sie tego syfu pozbyc :)

Jedyne co to lagi  :x przez to dziadostwo zawału można dostać a ty piszesz "jedyne co to lagi"  :o

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+