Mam problem ...:(

Zaczęty przez sechu2, Styczeń 23, 2007, 09:58:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sechu2

Wykonalem questa orca na monka lvl 20 dostalem totem + 3300 exp points
i co ?? nie dostalem ani totemu ani zadnej nowej umjejetnosci ?? do wykupienia za SP
To jakis bug  ?? a jesli to nie jest bug ... to na ktorym lvl dostane
nowe umjejetnosci ?? :( bardz dziekuje za ewentulana pomoc

Inidriel

Cytat: sechu2 w Styczeń 23, 2007, 09:58:39 PM
Wykonalem questa orca na monka lvl 20 dostalem totem + 3300 exp points
i co ?? nie dostalem ani totemu ani zadnej nowej umjejetnosci ?? do wykupienia za SP
To jakis bug  ?? a jesli to nie jest bug ... to na ktorym lvl dostane
nowe umjejetnosci ?? :( bardz dziekuje za ewentulana pomoc

To dostałeś czy nie ? :P

sechu2

Pisalo po wykonaniu questa ze Go dostalem  , ale nie mam Go w inwentorze :(
a co ze skillami ? pownnienem jakies dostac po wykonaniu questa na monka ?

Inidriel

Jak coś to tu masz questa na Monka jeszcze raz http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=12

Myślę, że masz ten totem. Wejdź w inventory a następnie w zakładkę 'Quest'.

Zmieniasz profesje ( wg. tego co pisze ) w Gludin w Orc Guild u High Prefect Osborn.

Dopiero po zmianie profesji masz nowe skille.

Pozdro!

sechu2

Probowalem sie zalogowac zeby sprawdzic , ale server full
Mam jescze raz wykonac tego questa ?? Moze powinnienem isc do innej postaci wykupic
skille za SP nie do tego (perfect Kasaman) I jak moge jescze raz wykonac tego questa ?
skoro On zniknal ?? mam isc do Orc village i jescze raz porozmawiac z Gantaki Zu Urutu ??

sechu2

High perfect Osborn :D ach dziekuje Ci :))))

Inidriel

Jeśli masz quest item ( sprawdź w inventory, zakładka 'quest' ) to udaj się do Gludin i porozmawiaj z High Prefectem Osborn. Jak zmienisz profesję u niego to skilli się uczysz w dowolnej Orc Guild.

Jeśli nie masz quest itema to tak - ukończ quest od nowa ( w co wątpię żeby zniknął ).

sechu2

udalo mu sie zostac Monkiem :) thx
ale w zakladce quest nie mam tego totemu do czego On sluzy ?? mam tylko "Kasha Parasite" , "Hato"s 1st order" , Feather Ornament
btw mozesz mi polecic jakies skille na poczatek ?? bo mam troche dylemat ;)

Inidriel

Nie ma sprawy :P

Te quest itemy co wymieniłes to są z jakiś pobocznych questów chyba. Totemu nie ma bo dałeś High Prefectowi Osbornowi jako dowód, że zasługujesz by zostać Monkiem ;)

Co do skilli to bierz co popadnie bo w sumie i tak jest ich mało. Następne skille dostajesz co 4 lvle, aż do 36 poziomu ( potem questy na 2 profke musisz robić ). Zobaczysz jak zostaniesz Tyrantem - będzie nieco większy dylemat ( wszystkie się przydają ).  Pytania dotyczące postaci zadawaj w tym temacie : http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=4139.msg114037#new

Pozdro i powodzenia w grze! ;)

sechu2