Laczenie kilku party czatem

Zaczęty przez g_a_c_e_k, Styczeń 28, 2007, 01:47:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

g_a_c_e_k

Wiem ze istnieje mozliwosc polaczenia kilku party jednym czatem na ktorym moze sie wypowiadac tylko zalozyciel tego czata (pozostali liderzy party??) Jest to opcja bardzo przydatna na siegach i chcialem sie dowiedziec jak ja wlaczyc. Jesli zamiescil by tu kots informacje na ten temat byl bym wdzieczny tylko nie dawajcie tu linkow do anglojezycznych stronek bo nie zadobrze znam angielski  :P

Imker

Nie rozumiem Twojego pytania :o
Na siege w party jak jest jeden klan/ally i łączą się w party to rozmawiają ze soba przez czat klanowy/ally'owy xD
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

jawron

Nie chodzi o to...

Istnieje możliwość utworzenia kanału raidowego gdzie rozkazy wydaje jedna osoba, a widoczne to jest u każdego członka każdego party uczestniczącego... Jak dokładnie to utworzyć - nie wiem
wannabe
]|[

Imker

Nie wiedziałem nawet, że coś takiego istnieje, ale chętnie o tym poczytam ;)
Przyłączam się do pytania.
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

karpiu2822

a nie chodzi czasami o komende /invitechanel nick nick oczywiscie lidera innego party :wink:
Oo

serdel

Pierwszy raz slysze, ale moze byc ciekawe, ktos moze powiedziec o tym cos wiecej?

Thaald

lol w oknie emotek jest ta icona bodajze /channelinvite <nick>
pomocna rzecz

FullMetal Alchemist fan

Drammer

Soulern

...I C4 ;) Przycisk jest obok, bodajże, dymisji z party...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

izo

na koncu paska w przyciskach dla party (c4)
/chanelinvitation

g_a_c_e_k

OK thx za pomoc dodam tylko ze to moze robic tylko clan leader bo jak ja probowalem to wyskakiwalo mi ze nie mam do tego praw  :) a moj cl zalozyl to bez problemu

Arthas

Cytat: Imker w Styczeń 28, 2007, 02:51:26 PM
Nie rozumiem Twojego pytania :o
Na siege w party jak jest jeden klan/ally i łączą się w party to rozmawiają ze soba przez czat klanowy/ally'owy xD

A co w momencie kiedy na siege sa aż 2 ally?
Wybór miedzy +trade lub !shout?

http://img247.imageshack.us/my.php?image=94508805lm1.jpg