SA dla tyranta

Zaczęty przez Darkdancer, Luty 01, 2007, 10:31:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darkdancer

wlasnie zlozylem sobie blood tornado i nie wiem ktore SA bedzie lepsze haste czy focus?
PARADISE 4EVER
eureka 7x
prophet

Boomer

Ja bym wybrał haste, fisty maja bardzo niski wskaźnik critical więc zbyt duo to nie da, natomias Tyrant sam w sobie ma rewelacyjny a. speed a dodając do tego haste będziesz śmigał jak kosiarka i wycinał hordy wrogów :P, ale to twój Tyrant i musisz sam zdecydowac, ja polecam haste

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

fedur

do Blood Tornado założ Haste... ale ja osobiscie to bym zrezygnowal całkiem z Blood Tornado i zamienil|kupił Dragon Gringer i tam walnął SA -heatlh do tego +str+dex-10con i jestes groźny...

MonT

Cytat: fedur w Luty 01, 2007, 11:03:58 PM
do Blood Tornado założ Haste... ale ja osobiscie to bym zrezygnowal całkiem z Blood Tornado i zamienil|kupił Dragon Gringer i tam walnął SA -heatlh do tego +str+dex-10con i jestes groźny...
Ja bym dal -9 con i bylbym grozniejszy :D A  tak wracajac do tematu, sprobuj zrobic tak jak fedur radzi. Do blood tornado zalozyl bym focus. Czemu? Bo tak.

fedur

eh z przyzwyczajenia pisze -10 zamiast -8... :bangin:

MonT

fedur

czekaj czekaj... +4 str -4 con, +4dex -4con... hmm 4+4 to chyba 8... ale jestem tydzień na feriach wiec moge sie mylic :bag:

Padz0nk

+4str -4con , +4dex -4con, +1str -4con jak jzu :)

edit: ma byc +1str -1con oczywiscie

fedur

:shock: jeśli dobrze przeczytałem (a to chyba jeszcze potrafie) to ty chcesz odjąć od cona -12? i w tym -4 żeby dodac +1str? jeśli tak do gl... moim zdaniem zaletą tyranta oprócz dużego atack speedu jest duża ilość hp... i mam pytanie co ci da ten +1 marny str? jak i tak z tyranta nie zrobisz Destro z 3k p.atacku?

MonT

Ja bardziej mialem na mysli:
+4str/-4con
+4dex/-4con
+1dex(lub str)/-1con
Tak btw. maksimum do odjecia to 9 a do dodania to 5, wiec sila rzeczy nie mozna pokaleczyc tyranta i odjac mu 12 con ^^

fedur

no wlasnie tez tak myslałem ze cos tutaj nie pasuje... a teraz takie rzeczy sie dzieja na l2j wiec kto tam wie ile mozna odjąć!

mussaszi

Stawiam + za haste

Fists C Chakram (5) Critical Drain Critical Poison Rsk. Haste
C Fist Blade (6) Rsk. Evasion Rsk. Haste Haste
C Knuckle Duster (8) Rsk. Evasion Rsk. Haste Haste
C Great Pata (8) Critical Drain Critical Poison Rsk. Haste
B Arthro Nail (9) Critical Poison Rsk. Evasion Rsk. Haste
B Bellion Cestus (10) Critical Drain Critical Poison Rsk. Haste
A Blood Tornado (11) Haste Focus Anger
A Dragon Grinder (12) Rsk. Evasion Guidance Health
S Demon Splinter (13) Focus Health Crt. Stun

tatoo +dex-con +str-con

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+

fracti

Dopisuje sie do haste - sam mialem ten dylemat, jednak do zalozenia SA nie doszlo z powodu braku funduszy.. A co do dye, to przez jakis czas biegalem na +str +dex -8con i musze powiedziec ze nie pasowalo mi to ze tak czesto obrywalem stunem od lucznikow, wiec zrezygnowalem z tego na rzecz -3con +3dex i z tym biegalo mi sie znacznie lepiej, oraz -int +wit (dobrze pamietam? bo zawsze mi sie wit z men myli..)

myha

proponuje dye -2dex+2con, -3str+3con do tego dark crystal i Dragon Grinder z Health, mamy wiecej hp i mozemy wczesniej odpalic zeolta i bisona
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

fracti

Ja bym dexa nie odejmowal za nic - mov speed i atk speed sa zbyt wazne dla tyranta, nawet kosztem hp.

Typical User

ja bym dal focusa i nie dawal dye bo tyrant wg mnie ma dobre staty na starcie i nie trzeba ich zmieniac IMO focus sie bardziej przyda.
(^_^) <nigdy mnie nie złapiesz>             (*_*) <złapie cie !!!>            Czy Dominik złapie kiedyś Andrzeja ??

fracti

61 do critical rate czy 6% atk speeda - lepiej to drugie, Krytyk o duzo sie nie zwiekszy (fisty i tak maja maly crit rate), a atk speed na pumie (i nie tylko) wzrosnie calkiem sporo.

myha

do pvp jest potrzebne wiecej hp bo wtedy dluzej ma sie 30% hp wrzuca sie bisona i zeolta i niszczymy wszytko co sie nam pod reke nawinie, ponad 800 atack speed i critical 500 i p. atak ponad 1000

ps. ale jesli chodzi o focus czy haste to z moich obserwacje wynika ze focus+Hawk Spirit Totem> haste+puma
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Zarean

Ja bym dal haste bo na: puma+haste lvl 2+ dance of fury + fisty z haste + chyba cos tam jeszcze masz ponad 1k atack speeda. Jeszcze tylko dye i mozesz masakrowac totalnie, ale niestety nie wiesz nawet kiedy koncza sie ssy.

myha

ten atack speed troche wiekszy nic nie daje a ss leca jak dzikie lepiej troche wolniej bic(naprwde tylko troche) za to miec 250+ critical i walic kryty co trzeci cios a atack speed i tak jest bardzo dobry
Auto Giełda:

Stanisław Lem

Kostek(...)

tyrant to postac z duzym atk speed wiec napewno haste aby jeszcze go polepszyc

walker

focus malo da w sumie osiagnie on warosc okolo 100 , a to moim zdaniem gra nie wara swieczki , jak chce walic krytami - sadze bizona i bez focusa mam 440 cryta. osobiscie nosze talum heavy(trace speeda ale zyskuje 50 defa i + 8 % atak spd) , i grindery z healthem . dyes - str + dex . cona nie ruszam bo lubie miec 7k+ ;] stracilem 10 speeda , ale na dobiegniecie stosuje rabbita wiec az tak zle nie jest. ogolnie tyra jak nie zrobisz to na fool bufie w przypadku masowek zawsze bedzie dobrze :) a przeciez o to chodzi :P

rowerrr

MAM pytanie czy jak zrobie hasta do firstów to bede mógł używać potków atk.sped ??  cos mnie dochodzily słuchy że nie. Ale wole sie upewnić . wiec jak ....???

myha

sa nie ma nic wspolnego z bufami/potami wiec mozesz miec i potke na atack speed i SA na haste mozsz miec nawet fist fury i pume do tego dorzuconą

/ort poprawiony by Fro
Auto Giełda:

Stanisław Lem

mussaszi

Cytat: myha w Kwiecień 05, 2007, 08:45:56 PM
sa nie ma nic wspolnego z bufami/potami wiec mozesz miec i potke na atack speed i SA na haste mozsz miec nawet fist fury i pume do tego dożucona

Dokładnie  :) po dłuższej przerwie gram spowrotem Tyrem z SA i atak speedem oraz pumą jadę jak uzi  :D wczoraj poszedłem z klanem do kata i po krótkim czasie z 10k ss został mi 1  :P

/ort poprawiony by Fro

L2 EPI
Nick:   FiluteK-WS
Nick:   BumCykCyk lv 79+noblesse
Klasa:  Fortune Seeker - subka ST lv 78+
subka Titan lv 77+