Th czy DA

Zaczęty przez Kryko1, Luty 08, 2007, 03:17:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kryko1

mam pytanie kto sobie lepiej radzi w pvp ale nie tylko 1vs1([c5])???
CZYTAJ TEMAT

Imker

Ten, którym gra lepszy gracz :)
<usunięte na prośbę zainteresowanego>

Shiver

Cywil

glad sux. adventurer zabije hell knighta jak chodzi o pvp. ale i ta bym wziol th. th w zwarciu zabije wszystko

Zychu

GLAD SUX?? :o Ty żeś widział co Glad robi z wszelakimi daggerami i tankami na C5? Full rzeźnia & rozpierducha wydanie 2 poprawione :shock: TH jest lepszy na masówki do tłuczenia magów i archerów, DA jest od zbierania za innych po mordzie, Glad to typowy 1 vs 1 arena ale za to w C5 nie ma sobie w tym równych(no może Destro, ale na tym już koniec:P)

szwagier

Cytat: Zychu w Luty 11, 2007, 10:01:30 AM
Glad to typowy 1 vs 1 arena ale za to w C5 nie ma sobie w tym równych

Rotfl - krótko i  na temat.

Mokeli

Ja bym był za TH dobra postać łatwa w obsłudze, poza tym w C5 sztyleciarze dostali kopa a DA osłabili panterke.

casper

a na otwartym terenie > glad th ??
i czy th i glad wygra na otwartm terenie z necro lub HE ?

Koni

Cytat: Cywil w Luty 11, 2007, 09:49:24 AM
glad sux. adventurer zabije hell knighta jak chodzi o pvp. ale i ta bym wziol th. th w zwarciu zabije wszystko

eee.... nie sądze, żeby TH zabił w pvp DA.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Dev

nie ma takiej możliwośći, chyba że bluff ze stunem bedzie wchdoził cały czas ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Hamstring,Shackle,Judgmend,Shield Stunt,Shield Slam>TH

DA ma Judgmend wiec jego blowy beda cholernie slabe(niby na tej stronce tam ze skillami pisze ze crit dmg obniza o 35% ale ja jakos sadze ze z 45%-50%).

kashell

ja powiem tak z tego co slyszalem to w c5 blowy rozrozniaja armor czyli ten sam blow th wali z moca 100% w robe, 2/3 wlight i 1/3 w heavywiec nie iwem czy on taki cool w zwarciu z DA, jedyny jego plus to uniki i slabe acc DA ale raczej DA pozamiata, a poza tym to zalezy czy wolisz szybkie odbieganie dobieganie i tylko f1/f2/f3 czy bardziej kombinowana gre jak DA. tak czy siak zycze powodzonka.