WarLord czy Destroyer

Zaczęty przez Kryko1, Grudzień 17, 2006, 08:49:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kryko1

Witam!
mam pytanie kogo wybrac[chce walczyc POLE]
i nie wiem kogo wziąć Destro czy WL?

Scroller

Jezeli chcesz walczyc tylko pole to wez Warlorda, ma wiele skili to tego typu broni. Natomiast jesli chcesz oprocz pole walczyc innym orężem bierz Destroyera, moze uzywac, 1h bluntow, 2h bluntow, pole, 2h swordów...

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Inidriel

Bierz Warlorda jak chcesz bić się TYLKO włócznią.

Dohid

Dokładnie, na Polearm po prostu lepszy jest warlord. Ma do niego stuna, skill na atak speed, przełącznik na 1 moba, dodatkowe skille na wyższych lvlach.

Filer

ja gram destro na alsseronie, i sobie chwale, warlord..hmm...polecam, ale destro to chodząca maszynka do mięsa :D :D a jesli o włucznie biega tooo..CHŁOPIE NIE ZASTANAWIAJ SIE, bierz warlorda!!~!!

FokusPL

Argus

jesli c4 to WL
jesli c5 ty bardziej WL (ma skill na zamach wloczni, a jego atak ignoruje obrone tarczy, wiec ma wieksze szanse z tankiem w pvp :P )

Vascius

Stary jeśli tylko włócznią chcesz walczyć to Warlord, WL ma wszystkie skille pod włócznie, a Destro tylko 3 chyba (poprawcie mnie jeśli się myle). Teraz powiem tak że taki Destro z 2H swordem już jest dość trudnym przeciwinikiem do uszczknięcia, a destro który ma 2H sword, 1H blunt, włócznie(ew. w C4 łuk jeszcze) to jest już dość poważnym przeciwnikiem bo skilli ma co nie miara wtedy do wykorzystania.

Dev

ja bardzo polubiłem niedawno warlorda, bardzo dobrze sie nim expi niedaleko giran arena na tanor canyon, zbierasz 2 grupki mobów i je poprostu rozwalasz ..
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Lookas84

To ja mam 2 pytanka w takim razie o WL  :P

1.Jak wyglada u WL exp solo??Chodzi o to czy jest szybki..oplacalny itp
2.Czy to prawda ze pvp warlordem lepiej odpuscic??

Prosze o wypowiedz kogos kto nim dluzszy czas gral na C4 low rate.

fracti

WL solo = bicie jednego, gora trzech mobkow, po czym potion i odpoczynek. Ogolnie nie za dobrze. PVP? Czemu odpuscic? :D Jak masz pole z crit stunem to masz szanse wygrac (ja tak kilka walk wygralem). Tylko trzeba uwazac, zeby obok nie bylo mobow, bo bedziesz walczyl z wiecej niz jednym przeciwnikiem. Najlepiej jest jak nabufowany wpadniesz na massowke i zaczniesz ciagnac ze skilli :)
WL jako jedyny ma rewelacyjny skill - revival. Mi wiele razy uratowal dupsko, a w PVP twoj przeciwnik walczy z osoba krota nie dosc ze ma mase HP, to jeszcze moze je sobie do pelna odnowic :)