Najlepsza klasa do pvp:D

Zaczęty przez myha, Luty 15, 2007, 09:27:36 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

myha

Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

fedur

nie musze oglądać zeby ci powiedziec ze sie mylisz... wszystkie klasy sa dobre do pvp... wszystko zalezy od osoby ktorya nia gra...

myha

też tak sądziłem ale obejrzyj te filmiki to zmienisz zdanie fakt że na tym gladzie siedzi świetny gracz ale to co on robi to jest nieprawdopodobne solo rozwala party łuczników, ma dwie obszarówki z kórych wali po 2k+ dmg nie muwiąc o innych skilach, z nukerami i łucznikami strzela sie na odległość, 4k dmg w sk a to tylko niektóre bo drugi film obejrzałem tylko pobierznie:D
Auto Giełda:

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Ryltar

Cytatnajlepsza klasa do pvp ownujaca kazdego

Ta pewnie ja SK zabijam 15 party lucznikow,15 nukerow i 196 destroyerow wszystko na raz.To jest dowod ze ownuje ST kazdego...czlowieku wez przestan tez moge ponagrywac sobie filmy z pvp i pokazac sceny jak tylko zabijam.Daj mi Hero to odpale sobie Miracle i moge wbiegnac w srodek walki.NIE MA KLASY KTORA ZABIJA WSZYSTKO to tylko urojenie graczy.

myha

w drugim filmiku on nie ma hero
Auto Giełda:

Stanisław Lem

coshoo

Było już to pisane wiele razy, duelist w C5 to ścisła czołówka w pvp jak widać na filmikach ale oczywiście nie jest nie do pokonania. Weź też pod uwagę że on lata z baium i ant queen jewelery co dodaje mu powera.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Koni

Równie dobrze, taki TH może sobie wejść w party łuczników, magów i ich roznieść. Daj noobkowi hero, taki sprzęt, fullbuff, to na samych ss'ach porozwala  :shock:
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Mateles

Jest niezły ale nie najlepszy :P. Filmik pokazuje wg. mnie dość dobrze jak Gladiator wzrósł w siłę, ponieważ na C4 na takich samych itemkach napewno czegoś takiego by nie odwalił :).

2fast2kill

Bez przesady koles nie ma full buffa (no chyba ze ktos twierdzi ze buffki od pp to jest full to gratuluje) poza tym gosciu nie ma hero w drugim filmiku. Co nie zmienia ze przeciez kazda klasa jest dobra jak sie umie nią grac.

Derneth

KingRusher

rozśmieszasz mnie daj łucznikowi hero i tego buffa to jak przywali w glada to za 2k i zanim dojdzie glad na odległość swoich nukow będzie trupem.

NetSuuN

A tak Btw. Co daje hero, poza pięknym odblaskiem i klamerką w zakładce "głowa" xD

Dev

bronie o nazwie infinity, te swiecace, ktore maja najwiecej P atk z gry ;p
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Inidriel

Hero mogą gadać na global czacie ( tzn. wszyscy widzą co oni piszą ) :) No i skille dochodzą :P

Thaald

Cytat: KingRusher w Luty 16, 2007, 09:41:13 PM
rozśmieszasz mnie daj łucznikowi hero i tego buffa to jak przywali w glada to za 2k i zanim dojdzie glad na odległość swoich nukow będzie trupem.

Hehe na tym filmiku jest wlasnie taka sytuacja xD hero lucznik vs gladiator hero...i Saggitarius polegl...
Btw myslisz ze 2k dmg do duzo? glad ma 6kcp+9k hp na samych buffach od hierophanta...
Sorry wlasnie obejrzalem filmik i w jednym momencie gosciu ma dokladnie 7255 cp i 9937 hp na buffach hierophanta

FullMetal Alchemist fan

NetSuuN

Aż tyle CP ? O,o

Buffy hierophanta dodają tylko hp.

BtB, PoF.

myha

w drugim filmiku ten glad nie ma hero a rozwala łucznika hero i dagera hero jednoczesnie

jakos nie wyobrazam sobie zeby jakas inna klasa mogła pokonac glada(tylko tyrant chyba by mógł mu dorównac) na podobnych bufach zakładajac oczywiscie ze glada obsługuje jakis normalny gracz 16K+ cp i hp i siła ataku której nie powstydził by sie nuker/łucznik
Auto Giełda:

Stanisław Lem

Jarllax

Cytat: myha w Luty 16, 2007, 10:07:45 PM
w drugim filmiku ten glad nie ma hero a rozwala łucznika hero i dagera hero jednoczesnie

jakos nie wyobrazam sobie zeby jakas inna klasa mogła pokonac glada(tylko tyrant chyba by mógł mu dorównac) na podobnych bufach zakładajac oczywiscie ze glada obsługuje jakis normalny gracz 16K+ cp i hp i siła ataku której nie powstydził by sie nuker/łucznik

Pośle na niego Destroyera z Hero i z buffami ;)

KingRusher

niewyobrażaj sobie ja da na becie supreme pojechałem glada.thaald z tego co pamietam to lucznik jest szybszy niż glad wiec wystarczy umiejetnie kitowac. aha i najważniejsze podajcie serwer.A i jeszcze jedno żeby tak wymiatać trzeba mieć jedynie 78

Derneth

szwagier

mylisz się i to bardzo, prawie każda klasa hero z  biżuterią z bossów potrafi "ownować" Cieniaglad ładnie wymiata , ale wielokrotnie widziałem hero duelistów leżących tylko tego nie zobaczysz na takim filmie.

myha

Auto Giełda:

Stanisław Lem

Derneth

Cytat: szwagier w Luty 17, 2007, 03:34:01 AM
mylisz się i to bardzo, prawie każda klasa hero z  biżuterią z bossów potrafi "ownować" Cieniaglad ładnie wymiata , ale wielokrotnie widziałem hero duelistów leżących tylko tego nie zobaczysz na takim filmie.
to zobacz 2 filmik on tam nie ma hero a kladzie innych herosow

Fenrirus

czytalem wczoraj wypowiedzi na forum guru odnosnie najlepszej klasy i wedlug nich ebuy>all, jesli masz przewagie w sprzecie nad przeciwnikiem to wymiatasz, ogladalem wiele filmikow i na wszystkich na ktorych postacie "wymiataja" oni mieli farta, albo po prostu slabych przeciwnikow, nikt nie pokaze folmiku jak dostaje 1 vs 1 z kims slabszym tylko te jak im sie UDAWALO zrobic cos niespotykanego, nie przesadzajcie z ta wspanialoscia glada, glad jest dobry na olimpiady bo magowie nie moga uzywac bsps a lucznicy nie maja dostepu do bufow, zreszta sama nazwa gladiator mowi ze to postac do walki na arenie

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

coshoo

Cytat: Fenrirus w Luty 17, 2007, 03:24:30 PM
czytalem wczoraj wypowiedzi na forum guru odnosnie najlepszej klasy i wedlug nich ebuy>all, jesli masz przewagie w sprzecie nad przeciwnikiem to wymiatasz, ogladalem wiele filmikow i na wszystkich na ktorych postacie "wymiataja" oni mieli farta, albo po prostu slabych przeciwnikow, nikt nie pokaze folmiku jak dostaje 1 vs 1 z kims slabszym tylko te jak im sie UDAWALO zrobic cos niespotykanego, nie przesadzajcie z ta wspanialoscia glada, glad jest dobry na olimpiady bo magowie nie moga uzywac bsps a lucznicy nie maja dostepu do bufow, zreszta sama nazwa gladiator mowi ze to postac do walki na arenie

Liczy się klasa, sprzęt, level i skill. To wszystko. Wiadomo że filmiki robi sie z akcji które ci sie udały i normalne jest że nie ma klas nie do pokonania. Skoro czytasz blaha to poczytaj o gladzie, jest sporo tematów że glad w C5 jest overpowered, jest to klasa która ma szanse z każdym w tej kronice i tyle.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...