M. Def!

Zaczęty przez Floodnik, Luty 18, 2007, 03:14:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Floodnik

Witam. Chciałbym się zapytać jak skutecznie zwiększyć M. Def, żeby mnie ci *cenzura* nekro tak nie jechali, jak to jest teraz... Noszę już amulety, obecnie A Grade, mam 500 M Def ale widziałem ludzi, którzy mieli 1200 lub więcej...  Jakby co to jestem TH.
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź!

montezuma

Buffy na m def i na zmniejszenie dmg ze skilli opartych na darc magic, Jezeli bedziesz full bufet to necro bedze zadawal ci w granicach ok 400dmg.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Bled

1: enchant jawlery
2. buffy
3. zmien klase ;p (pw z dagg ma wiecej m.defa)

echoes

jak pisza koledzy-najlepsza dostepna bizuteria,do tego enchantowana jak wysoko ci sie uda,pelne buffki (typu mental shield) i wiedz ze kazda klasa ma inne predyspozycje i nigdny nie osiagniesz takiego m defa jak np tanki grajac th :)

Simonus*

Cytat: echoes w Luty 19, 2007, 10:07:48 AM
jak pisza koledzy-najlepsza dostepna bizuteria,do tego enchantowana jak wysoko ci sie uda,pelne buffki (typu mental shield) i wiedz ze kazda klasa ma inne predyspozycje i nigdny nie osiagniesz takiego m defa jak np tanki grajac th :)
Zgadza się, gdyż za bazową ilość m.defa jest odpowiedzialny współczynnik MEN. Oczywiście do tego dochodzą skille postaci, gdzie wyraźnie "faworyzowana" jest klasa jasnych elfów ;-)

echoes

Cytat: Simonus* w Luty 19, 2007, 02:08:24 PM
Cytat: echoes w Luty 19, 2007, 10:07:48 AM
Zgadza się, gdyż za bazową ilość m.defa jest odpowiedzialny współczynnik MEN. Oczywiście do tego dochodzą skille postaci, gdzie wyraźnie "faworyzowana" jest klasa jasnych elfów ;-)
i bardzo dobrze,w czyms musi byc faworyzowana xD

Floodnik

1. Uwielbiam dużą szybkość. Urodziłem się jako daggerowiec.
2. Widziałem TH(a właściwie Adventurerów :P), chodzili sobie w Dragonie no wiecie :D M. Def. : 1200. Mówię wam, to byli albo TH albo Hawkeye... Tak więc zrobię wszystko, by osiągnąć wysoką obronę przeciw magii... Doexpie do levela, na którym mogę nosić S Grade, zenchantuje jak się da i zobaczymy co będzie dalej... Może jakiś tatuaż :P Dzięki za rady i pozdrawiam.

Daab

Cytat: Floodnik w Luty 19, 2007, 10:29:22 PM
1. Uwielbiam dużą szybkość. Urodziłem się jako daggerowiec.
2. Widziałem TH(a właściwie Adventurerów :P), chodzili sobie w Dragonie no wiecie :D M. Def. : 1200. Mówię wam, to byli albo TH albo Hawkeye... Tak więc zrobię wszystko, by osiągnąć wysoką obronę przeciw magii... Doexpie do levela, na którym mogę nosić S Grade, zenchantuje jak się da i zobaczymy co będzie dalej... Może jakiś tatuaż :P Dzięki za rady i pozdrawiam.
W walce z Nekro Mental Aegis bardzo powiększa twoje szanse na.... przeżycie :) Wygrana zależy od ciebie
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć