Zwierzaki

Zaczęty przez RoxyFox, Kwiecień 13, 2006, 07:15:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rix

Cytat

WIND posiada skilla "STUN" oraz "ULTIMATE DEFENCE" a nie power strike

STAR posiada atak magiczny (nie pamietam nazwy) oraz SELF HEAL

TWIGHLT nie mam pojęcia co on takiego posiada ze jest ok 40razy drozszy od WINDA i STARA (wind i star ok 150k | twighlt ok.5kk)

lol miales kiedykolwiek jakiekos smocka?

Twilight niema zadnych skili i ma (znaczy prawie niema xP) malo ataku i defa

wszystko co jest napisane powyzej z P-L stronki jest prawda nie wiem kto ci wmowil ze Twilight jest najdrozszy ludzie jak go dostaja jak zrobia questa poprostu go wywalaja bo do niczego sie nienadaje

Rominek

Quest na wilka :D

minimum 15lvl

idziesz do Pet Menagera w Gludin bierzesz od niego zadanie
on kaze CI zebrac 50 czegos tam ;D a wypada to w Elven Forest z pajaków ;) Spider ...

po uzbieraniu 50-blood ... wracamy do pet menagera i on daje nam liste 3ludzi z ktorymi muismy pogadac ;) i pozniej wrocic znowu do Pet Menagera odpowiedziec na pytania :)

a oto odpowiedzi na pytania... P=pytanie, O=odpowiedz:

P: The owner can use its pet for many different purposes. Which one of the following is NOT the purpose of a pet use?
O: Send someone to buy items from the village.
P: Which one among the following does a wolf NOT eat?
O: No response. (no answer)
P: The biological classification of the wolf is 'meat-eating mammal of a dog's family'. Then which animal among the following is NOT a 'meat-eating mammal from a dog's family'?
O: No response. (no answer)
P: The pet shall disappear forever if you can't resurrect it within a certain amount of time. What is the maximum amount of time to resurrect a pet?
O: 3 minutes.
P: The following connections are made between the wolves in the Lineage world and their habitats. Which of the following is NOT connected properly?
O: Orcs? black wolf.
P: The following connections are made between the wolves in the Lineage world and their habitats. Which of the following is NOT connected properly?
O: Orcs? black wolf.
P: Normally, how would a wolf's tail be positioned?
O: Tail is always hanging. (1-odpowiedz)
P: How far (km) can a wolf's scent reach?
O: 2.4 km
P: What should you do to make a pet grow faster?
O: Makes the pet hit monster several times.
P: The following are descriptions about the wolf. Choose the RIGHT one among the choices.
O: A full-grown wolf weighs less than most adult men.
P: What wolf lives 2.5M-10K years ago?
O: Dire Wolf.
P: There is no exact data on the life span of a wild wolf. Then how long does a wolf in the zoo normally live?
O: 12-15 years
P: What is the wrong description of a wolf's breeding process?
O: The period of a pregnancy is 9 months.
P: The following are descriptions on the life of a wolf. Choose the WRONG description among the choices.
O: A pregnant wolf makes shelter in a large vacant ground for her babies.
P: How far (km) can a wolf's scent reach?
O: 2.4 km
P: Which wolf leads the pack?
O: Alpha male. (MALE)

Dostajesz wilka Niezapomnij,że zwierzak musi jeść, u Martina za około 120 adena.
PLAY:

WATCH:

----

Pred

A ja bym Ci radzil, troszke polevelowac i na 35lvlu kupic, hatcha.

Po pierwsze, hatchlingow sa 3 rodzaje, tank, dd i elpytchling. ;)
Gdy osiagna 55 lvl mozesz je przemienic w Stridera i sprzedac za spora kase.

Pozdrawiam Pred

Israfel

ja zmienilem mojego hatchlinga na stridera na 38 lvlu  :D moze to byl jakis bug nie wiem ale sie ciesze ze nie musialem sie meczyc do 55  :D
"Gdy chujnia jest na dworze po mieście się nie wożę"
l2extrem 35x || Mistao SR 61 lvl :D

RUDIS

Zrobilem questa na smoka dostalem flet nie mam innych stworków i nie wiem czemu nie moge przyzwac smoka. Kompletnie nic sie nie dzieje jak klikam na flet moze jak sie dostanie ten flet to trzeba jeszcze cos wpierw z nim zrobic ???? Prosze o wyjaśnienia jak ktos zna mozliwe przyczyny!!! :x  :?:

Arthas

Ten flet to jest hatchling...słuzy on do przyzywania...coś jak pokeball  :roll:
Po kliknięciuna niego prawym przyciskiem  myszki lub dwa razy lewym i automatycznie htchling powinien zostać przyzwany...
Jezeli klikanie na flet nic nie da, zmień serwer...

DarkMario

Mam pytanko:
- jak się dzieli exp dla mnie i dla smoka?
- działa to jak w party?Czyli ja moge bic a smok i tak dostanie expa?
- o co chodzi z tym odnawianiem jedzenia(100%,12 i 6..)?
Prosze o odp z góry dziękuje:)

Ryltar

1)Im więcej smok uderza tym więcej dostaje expa
2)Nie za fajnie by było czytaj pkt 1
3)Ona musza żreć bo inaczej po prostu będą słabsze(stasty spadają) i jak ma ileś tam głodu to znika do plecaka.

DarkFalcon

Ryltar

Cytat: DarkFalcon:?:

Wiesz co moge zrobic za tak "inteligentne" posty?

Rake

Cytat: RyltarWiesz co moge zrobic za tak "inteligentne" posty?

Nie musisz,ja to zrobie :wink:
[

Poszukiwacz

Jak to dokładnie jest z tym xp dla wilka? mam 28 lvl i dopiero co zrobiłem sobie tego wilka...Atakuje z nim na moby typu orc shaman, hobgoblin sam dostaje tylko 900xp a mój wilk dostaje tylko 0,20%.... Boje sie nim atakować na cos silniejszego (bo nawet hobgoblin zabija go 1 uderzeniem) żeby mi nie padł po pierwszym uderzeniu, a z kolei w ten sposób to mogę do usranej śmierci go lvl'ować...Jakieś pomysły na szybkie podniesienie jego lvl'u?
One tequilla,two tequillas,three tequillas, floor....

patryczek pl

czesc mam pytanko o co chodziz  z tym questem na wilka co trzeba zrobic z tego co wiem mam zalatwic klusowników ale to chodzi o ludziczy co prosze o odp.. :D

Polgara

patyczek jakbys sobie tego posta całęgo przeczytał to znalazłbys tu opis wszystkiego a tak robisz offtopy i to jusz jest 3 z rzedu

adEpt

---------- 10:38 25.08.2006 ----------

nie znalazlem na forum sposobu rozwiazania mojego problemu z questem Little Wing, a nie chce zakladac nowego watku, wiec dopisuje sie tutaj.

Problem polega na tym, ze Drake Exarion (ten kolo Oren) nie chce ze mna gadac.
Robie tego questa juz drugi raz i zauwazylem, ze Fairy Mymyu daje mi tylko jeden item questowy, podczas gdy wiekszosc opisow mowi o przedmiotach ("Fairy Dust" i "Monk's Hood") ja otrzymuje od niej tylko
Juice(?) Monkshood (taka butelka z zielonym płynem) i nic wiecej.

Przypomina ktos sobie jak to jest z tymi itemami, badz zna powod z ktorego smoki nie chca ze mna gadac?
Jestem na etapie szukania smoka i mam czucie, ze znowu nie pogadamy.

serwer shadow.

pozdrawiam

---------- 09:59 26.08.2006 ----------

Dla zainteresowanych...
Prawdopodobnie jest bug na serwerze, wczoraj spotkalem jakiegos Włocha kolo
smoka. Tez nie pogadal.
Takze pelne C4 na dragon-network jest pelne ale bez mozliwosci zdobycia htchling'a...

Floodnik

Mam ten sam problem co u góry...

Vicky

Mam pytanie...
Czy można chodzić w l2 C4 naraz z Baby Cougar i Hatlingiem , czy tylko z jednym?

Meyko

Gifs designed by Pr0nabol

"Co w tym zlego, ze niczego
Nie ukrywam, ze nie zbywam
Cie wzruszeniem ramionami
Ze nie umiem tepic za nic .."

"Cuda wykonywane od reki. Rzeczy niemozliwe z opoznieniem jednodniowym."

Floodnik

Co do nie możliwości pogadania do smoka... Wystarczy nacisnac na taka fajna opcje... SZUKAJ! WOW! Zalozylem juz kiedys taki temat. A nie mozecie pogadac dlatego, ze...   SMOK JEST ZA WYSOKO! Musisz wejsc na jakas gorke blisko  niego i z niej sprobowac zagadac.

Vicky

Mam jedno pytanie.........
Czy mogę w L2 C4 chodzic naraz z 2 petami (np.Baby Cougar i Hatling) ?

Boomer

Pytałes/as się juz o to wcześniej i padła odpowiedź. Możesz chodzić tylko z 1 petem

EE/SWS, BP/PAL, OL/WC i wiele innych...

Rena

Mam pytanko :) Czy Baby Petsy rosną? Czy dostają jakieś skille? Widział ktoś dużego baby petsa? jakiegokolwiek.Chce trenować,ale jeśli one mają nic nie zyskiwać i nie dawać to chyba zrezygnuje... :( A szkoda by było.

RyBa

baby pety maja jakiegos skilla tylko nie jestem pewien jakiego - wyadaje mi sie ze lecza czy jakos tak. jak ktos wie na pewno to niech powie co i jak to jest leczenie to+/- ile lecza i czy maja jakis efektywny atak, zeby dalo sie je xpic
.         ____
_      _\_\_\_
| \    /       o  \
> ><             >
|_/   \______\/

Ashurei

Te Baby Pety to zabawki do szpanowania w miescie... Lecza za jakies 60-80 HP, ale sa smiesznie slabe -> badziewny atak i def, malo HP (jak go mob ztargetuje to mogila :P)

Rena

Błagam powiedzcie mi czy one rosną,jak z ich skillami i w ogóle coś wiecej o nic :(