Małe ostrzeżenie :)

Zaczęty przez Daab, Luty 18, 2007, 09:40:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Daab

Wydaje mi się że wszscy wiedza o NIE podawaniu nikomu passów do konta :) Ale dzisiaj miałem akcje kdzie kolo z nickiem Accountcement wciskał mi że używam l2w. Moge wkleić gadke ale akurat mi sie nie chce :P . Powiedział żę potrzebuje mojego IP żeby to sprawdzić -.- albo BAN. Poprosiłem grzecznie o bana na cały rok i podałem 3 losowe nr. IP  i powiedziałem żę skoro jest adminem (bo za takowego sie podawał = pwnt ) to powinien wiedizec który... ja nei pamięam :P . Tak więc... ktokolwiek was nie spyta... nie róbcie tego :) Wiem że pisanie tego to dziecinada, ale może komuś to ocali tyłek, a bynajmniej nie zaszkodzi :)
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

System

Troche to jest smieszne...bo gm na l2off nie biega sobie w terenie na miescie i chodzic po ludziach i mowic 1/4 osob ze uzywa l2walkera i w dodatku nei zna twojego ip... :S
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

eSkel

Jakis popularny scam ostatnio, na forum abyssa ktos umiescil skrina z podobnym przypadkiem, z miejsca skasowali 'cwaniakowi' konto : p

po za tym trzeba mu bylo odpisac 127.0.0.1 : P

Daab

Cytat: eSkel w Luty 18, 2007, 09:56:43 PM
Jakis popularny scam ostatnio, na forum abyssa ktos umiescil skrina z podobnym przypadkiem, z miejsca skasowali 'cwaniakowi' konto : p

po za tym trzeba mu bylo odpisac 127.0.0.1 : P
W sumei racja z tym IP . jasne że od poczatku wiadomo że to jakiś syfiarz, ale czasem ludzei sie nabierają. http://dragon-community.net/forum/index.php/topic,6063.0.html :)

matimm

Na shadow ponad 20 osób dało sie nabrać swego czasu. Pierw był Announencement, potem wszelkiego rodzaju odmiany xD Do mnie nie zagadał :P Jednakże dobrze, że to zostało napisane, bo naprawdę bardzo dużo osób się na to nabiera.

matim

Daab

Cytat: matim w Luty 20, 2007, 08:44:07 PM
Na shadow ponad 20 osób dało sie nabrać swego czasu. Pierw był Announencement, potem wszelkiego rodzaju odmiany xD Do mnie nie zagadał :P Jednakże dobrze, że to zostało napisane, bo naprawdę bardzo dużo osób się na to nabiera.

matim
A IP dotyczy niestety nie tylko DN i L2 ale całego kompa i wsyzstkich związanych z nim haseł, dlatego uznałem że to ważniejsze od zwykłego podszywania się za GM i prośby o passy :D