Shadow 4 Ever

Zaczęty przez Eug, Luty 21, 2007, 04:14:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eug

wyglada na to ze thorns mial kiedys racje i jednak shadow 4 ever :D
czytajcie i cieszcie sie
http://dragon-community.net/forum/index.php/topic,6498.0.html

Thorns

He He no jasne ze SHADOW 4 EVER  :-)  cze eug ^^

w skrocie:

Hi all ppl is time to give some information:

1: The new server for shadow has been ordered
2: All rumors about shadow has been selled or other are false.
3: The staff member is ONLY: Thoorr, Valdamir, Nyris Other are OUT or false.
4: Alexdan is here for supervisioning all operation
5: See ya

Shadow nerver DIE !!!!!

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

michalex

Yea
Heya wszystkim Thorns to ja Nostro z dragona :p Tesh bede grał na shadow xD
Napiszcie kiedy on-line... bo nie mam patchera :p
PZDR

Daab

Cytat: michalex w Luty 21, 2007, 05:40:58 PM
Yea
Heya wszystkim Thorns to ja Nostro z dragona :p Tesh bede grał na shadow xD
Napiszcie kiedy on-line... bo nie mam patchera :p
PZDR
Szkoda że mam tak rozwinięte konto na Dragon, bo bym sobie tam pograł. :( . Zajże tam w czasie Downów i może się przekonam :D
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

michalex

Ja tesh na dragonie mam niezłe konto...
Ale jakos mnie juz sie znudzilo...
Więc czekam

matimm

I tak nie ma ETA więc ...

Thorns

bo po co podawac ETA jak moze sie cos przedłuzyc i bedzie rozczarowanie (jak wiele razy bylo w przypadku drake'a) wiec napisali ze jest juz staff, serwer wiec kwestia czasu jak bedzie UP  :P

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Elvin

Thorns

i tyle elvinek starczy od ciebie :-)   Znam twoje zdanie na ten temat z forum DN ^^ tylko czemu jedziesz po Shadow, krytykujesz, a zachwalasz Ravena a sam wróciłes na Infinity :-)

Bedzie shadow to zobaczymy jaka bedzie liczba graczy......

POZDRO

michalex

Mam nadzieje, żenie bedzie trzeba długo czekać...
Bo sie strasznie nudze... nigdzie nie gram...
A jush mysle o Epi... qrde no!!! xD

Elvin

Thorns... yyy yyy moglbys przytoczyc tematy/posty gdzie krytykuje shadow a zachwalam raven?:P (serio.. hmm nie tylko ja mam dostep do mojego konta forumowego wiec... xDD)

Na raven gra sie.. smiesznie xD, chociaz teraz i tak nie mam czasu na gre (+ internet mi dziala jakby chcia a nie mogl, ale to tylko na dobre wychodzi, wiec nie reperuje ^^)
A na Infi pogralem.. ale infi stoi chyba na slabszej maszynie niz kiedys + duzo luda = mam tylko nerwy przez gre na tym serwie (moj przedpotopowy komp to swoja droga :D)

A gracze napewno wroca :O

matimm

ETA już jest ... 2 tygodnie :P

matim

Alexdan
Member
*

Rec's: 18
[applaud] [smite]

View Profile Personal Message (Offline)

Re: Information
« Reply #81 on: Today at 02:59:32 PM »
   Reply with quote
Today datacenter tell to staff member around 10 work days to set up server.. after this other 2 or 3 days to setup it and shadow are online again Smiley

Daab

Cytat: matim w Luty 23, 2007, 03:40:11 PM
ETA już jest ... 2 tygodnie :P

matim

Alexdan
Member
*

Rec's: 18
[applaud] [smite]

View Profile Personal Message (Offline)

Re: Information
« Reply #81 on: Today at 02:59:32 PM »
   Reply with quote
Today datacenter tell to staff member around 10 work days to set up server.. after this other 2 or 3 days to setup it and shadow are online again Smiley

Ciekawe czy wstanei prezd NM ^^
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

michalex

właśnie na NM tesh bym se pogral.. bardziej niz na shadow... ale co bedzie pierwsze chyba na tym bede grał...

Eug

Cytat: matim w Luty 23, 2007, 03:40:11 PM
Today datacenter tell to staff member around 10 work days to set up server.. after this other 2 or 3 days to setup it and shadow are online again

jak dla mnie wychodzi 3 tygodnie, bo 10 work days to juz jest 2 tygodnie "normalne" a do tego 3 day czyli mysle ze wczesniej niz za 3 tygodnie nie ma co sie spodziewac
ale narzekac tez nie ma co, tylko sie cieszyc

pozdro all

michalex

uuu 3 tygodnie to jeszcze jeszcze....
a co o NM.. bo dziwne ale ta stronka mi nie chodzi :p
jest wiadomo kiedy wstaje?

Eug

a co sie stalo ze nm nie wstal? nie mial wstac razem z infinity?

michalex

NM miał wstac 1szy przed infiniti przed shadow itd.... ale nie ma.... nikt nie wie czemu..tzn nie wime czy nikt.. ale żadnych informacji nie ma

Thorns

Me the Public Ralation MAN have all permission to update you of progress of reopening shadow, Now some information:

- Server: Coming in (7 Days, From this message time) Waiting
- Server Installation: 0%

Follow this thread for future information.

Więc wszystko idzie dobrze ^^

michalex

very good...
tak naprawde to co dwie godziny wchodze na l2.bo.pl i sprawdzam nowe informacje o dragonie...
Thx thorns... xD

Coulio

wejdz na dragon-community :D
Lolitabuff - bishop/sorcerer
kos4u - sh/ps
nm x30
clan - Avatars

Eug

sebeq

CytatSome issue happen to HDD on server. Need wait datacenter fix it (ETA UNKNOW), after this restart installation to 0% because have to reinstall all.

10-4-2007

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Thorns

Nie wprowadzaj ludzi w Bląd, Alexdan nie napisał ze SHADOW ruszy 10 kwietnia tylko mu sie daty w nazwie topicu "NEWS" pomyliły....   :P a mial na mysli ze "dzisiejsze"  10.III.2007

sebeq

Uzylem kopiuj - wklej ;] btw, ja tez nie napisalem ze shadow ruszy 10 kwietnia.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye