SuBy

Zaczęty przez podolski1992, Luty 26, 2007, 05:15:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

podolski1992

Jest sprawa mam DA suba Bischopa Ale klasy mi sie nie polaczyly jak sprawic aby suby sie polaczyly??? 90% serwa ma polaczone :D jak to zrobic????

Polgara

pewnie grasz na DN to tam takie pytania zadawaj

podolski1992

TZn tera gram na Phonex c4 i tam maja laczone suby wiec dajcie instrukcje jak polaczyc questa czy cos.........

Polgara

O co Ci chodzi z tymi łączonymi subami ?? Czy o to ze się skile łączą ?????

podolski1992

trak tak skile sie lacza np. przechodza z DA na Bichopa lub odwrotnie chodzi o to ze chce miec wszystkie skile na raz

Polgara

No to o taki badziew pytaj sie na DN lub na serwerze na którym grasz bo cos takiego nie istnieje jest to tylko wymysł adminów serwera
I nie ma nic wespólnego z grą Lineage 2

slepy13

Zapytaj się na forum gry, w którą grasz :-)
Bo takie rzeczy to tylko w Erze :-)

podolski1992

ale na serwach wszystkich das sie laczyc suby choc jest to zabronione wiec dajcie jakis opis i co to jest to DN!!!!!????? :D

echoes

nie da sie geniuszu,bedziesz albo da albo bishem w danej chwili... dn to dragon network  :shock: to nawet ja to wiem a jestem mega n00bz0r :D

xDevilus

Czy nie dociera ku*wa do Ciebie, ze laczenie klas i ich skilli to bug, lub EWENTUALNIE jeden z features serwera. Nie wiem skad Ci przyszlo do glowy to 90%

Polgara

Boze czy ty nie rozumiesz jak po Polsku sie do Ciebie pisze nie ma czegoś takiego na oficjalnych serwerach jak łączenie subklas czytac skili taki badziew jak łaczenie skili wprowadzili admini z kilu serwerów prywatnych np DN (Dragon Network) ten serwer na jakim grasz i przeważnie serwery wysoko ratowe tak maja i nie są to serwery gry Lineage 2 tylko jakies mutanty tej gry potem takie osoby jak ty przyłazicie na forum i pytacie sie o taki badziew i tylko drażnicie ludzi.
DN = serwer Dragon Network link do działu
http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?board=51.0
Nie ma czegoś takiego jak quest czy opis jak to można zrobić bo coś takiego nie powinno istniec jeśli istnieje na twoim serwie to tam pytaj ludzi

Temat zamykam boo szkoda moich nerwów i innych forumowiczów