jaka bron

Zaczęty przez Walnienty, Listopad 22, 2006, 08:06:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Walnienty

jaka bron jest najlepsz dla warriora???

Inidriel

Jakiś obuch ( blunt ) , np. Bonebreaker lub dual swordy jak chcesz szybciej expic i cie na nie stać of course.

Banzai

Inidriel  jesli dla worriora chcesz  zalozyc  duale  to powodzenia !! Walnienty najlepszy dla Ciebie bedzie blunt masz wieksze acu i Stuna a to napewno duza zaleta
|Animal Planet |

Reina

dla warriora dualki to nie jnest zly pomysl, bo na tym lvlu sie szybko expi, a dualki to przyspieszaja, chyba ze masz zamiar bawic sie w tankowanie, co na tym poziomie nie jest dobrym pomyslem, albo wiesz, ze nie bedziesz miec kasy na C grade, bo na 40+ juz raczej bardziej ci beda potrzebne miecz/obuch i tarcza

"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Dev

jesli stac cie na duale a bedziesz robic glada to bez watpienia duale, a potem byle jaki obuch, nawet ng ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

dsfa5

a jak ma sie obuch i stun w pvp?bo przyznam sie szczerze ze choc mam 68 lvl glada nigdy nie uzywalem obucha i skila na stuna.czy stuny czesto wchodza czy mniej czesto ;) przydatne to w pvp na moim lvlu?

Shiver

zawsze przydatne, stuny glada wchodza od czasu do czasu, nie tak jak shield stun, ale zawsze cos :)

Koni

Zrób sobie macro:
blunt - hammer crush - duale -> i już masz stuna pod 1 klawiszem. Blunta możesz mieć nawet za 18 adena :D
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

dsfa5

ok.na pewno skorzystal z rady  :D ale mam jeszcze jedno pytanie.nie chodzi co prawda o bron ale o armor.czy oplaca sie wyenchantowac caly set talluma na +4.wszystko:helm, plate, rekawice, buty.duzo to da czy to jakis nieoplacalny za bardzo bizness.jak myslicie ?

Eyz

Mam Warriora na 38 lvlu i nie wiem co dalej robić, nie wiem czy mam dobrą broń i zbroję. Proszę o podpowiedź jaką zbroję powinnam mieć i jaką broń?
Zauważyłam walcząc na arenie z koleżanką - DW, że ona bije o wiele mocniej a ja nawet z ss rąbnę ją najwyżej za 30 pkt.... A jest między nami różnica 4 lvli..
POMOCY jak powinnam się ulepszyć?

Koni

dsfa5 - pewnie, że się opłaca ładować seta tallum na +4 do S grade nie tak łatwo dojść, a na heavy tallum będziesz bazować i lepszy jest od ic seta dla glada. Więc wymaksuj go - doda ci do defa może nie bardzo dużo ale zawsze coś, warto.

Eyz - od 40 lvl noś sprzęt C grade. Na 40lvl zmieniasz klase z warriora na glada albo warlorda. Gladem nosisz duale ( 2 miecze na raz), a warlordem pole (włócznie). Zbroje nosisz cięzkie (heavy) albo lekkie (light). Zbroje - wykaz
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

dsfa5

a jeszcze takie pytanko Koni.lepiej walnac enchant do talluma set czy miec majestica set dla glada??

Koni

A to już zależy czy chcesz nosić Maj czy Tallum. Jak chcesz nosić Tallum seta to przyenchantuj go, jak nie gra ci się dobrze w Tallumie to zakładaj Majestica.
Jak masz multum kasy, albo najbogatszy klan na servie to noś oba sety. Na postacie spamujące stunem zakładasz Majestica, a na reszte Tallum.
Your journey's never end

Derneth

Cytat: Koni w Grudzień 31, 2006, 09:21:03 AM
Zrób sobie macro:
blunt - hammer crush - duale -> i już masz stuna pod 1 klawiszem. Blunta możesz mieć nawet za 18 adena :D
nie to macro nie wychodzi jesli stun nie wejdzie to nie zmenia nam broni na duale

dsfa5

Koni tak mnie zastanawia co jest lepsze dla glada?czy tallum na + czy majestic?majestic ma lepszy p def ale tallum speed attack.niestety nigdy nie nosilem majestica a chodze w tallumie i nie mam porownania jak bije sie w majesticu.a ze mam troche adeny teraz wiec mysle czy dac troche enchantu na kazda czesc talluma czy sprzedac talluma dolozyc i kupic majestica.

Inidriel

Nie grałem gladem, ale wybrał bym majestica przy dye +str +dex -con jedynie oraz na postaci potrafiące stunować jak napisał Koni. W innym wypadku tallum.

Degorran

Najlepiej Tarbar ( blund ) ze względu na stuna :P Ale ja np. chodzilem z dualem Elven sword*Artisan sword bdb sie expi do 40lvl potem najlepiej zmienic na Storm*Storm a jak cie nie stac to revo*revo :)

THE BEST kabaret Ani Mru Mru!!!