air soft guns

Zaczęty przez [czesiu], Styczeń 24, 2007, 02:14:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mazur321

Masz jakis tuning czy na stockowym jedziesz?

Bled

a na ile to doniesie w miare celnie?

Marc1n

na razie stock, ale jak napisałem, jak będzie kasa, to albo wymienie(mała szansa), albo stuninguje(większa szansa)
Moja szczerze, to celnie tak na 40 metrów ok. Celnie jak na oko "snajperskie" :P Ale da się wykręcić broń i 80+ metrów dobrej celności i jeszcze lepszej prędkości kuleczki ;)
HATE ME MOAR!

mazur321

Wlasnie lipa jest w tej VSRce ze zeby to wymiatalo to jeszcze trza kupic ten wzmocniony zespol spustowy i sprezyne z wzmocniana prawadnica bodazje :P ale wtedy wymiata :]

Marc1n

Ona wymiata i tak. Jest taka cicha, że z 5 metrów jak Ciebie nie widać, to możesz być pewny że nie usłyszy nikt. Zeby wymiatała, wystarczy sprężyna 120%, prec lufka i uszczelnienie HopUpa. Wyciągamy ciut poniżej 400 fps, co na taką leciutką i poręczną snajperke daje dużego kopa i bonusa do fragowania :P
HATE ME MOAR!

Tunix

Zeby osiagnac 80+ m skutecznego zasiegu trzeba naprawde spora kase wpakowac w replike :P

A co do VSR ponodz ona ma nietypowa gumke HU wiec trza ja z Chin sprowadzac :?

Marc1n

Polak zna sposób :P I nie z chin, a z japonii. TM to nie chińska, a japońska manufaktura.
HATE ME MOAR!

Tunix

Tak, tak
ale WGC shop ma siedzibe w Honk Kongu (zalozylem ze z tamtad sprowadzasz)

Marc1n

Uszczelnienie Hop-Up w PL sposób polega na kupnie dwustronnej taśmy przemysłowej :D
HATE ME MOAR!

Tunix

No i dorobilem sie zmienilem chinski shit na g36c custom d CA  :)

Marc1n

HATE ME MOAR!

Tunix

To wyglada mniej wiecej tak

http://asgshop.pl/produkt.php?id=19

tyle ze zamiast gornej szyny jest chwyt od wersji K

http://asgshop.pl/produkt.php?id=20

A jak to wyszlo na razie tajemnica :)
Jak dorwe cyfrowke to wrzuce foty  :)

Marc1n

HATE ME MOAR!

raped

:) Ja mam spring mp5a3 fimry marui, spodnie i bluze BW flecktarn, kominarke flecktarn, kamizelke taktyczna Pattern-83 we fleckatrnie ofc i buty Magnum Classic :) Strzela sie milo

primabolan

<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />