Enchantowanie pomocy

Zaczęty przez kielbol, Marzec 06, 2007, 04:18:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kielbol

Czy ktoś mógłby opisać co i jak z tym enchantowaniem lub podać link gdzie by to było bo mało o tym wiem.Co to w ogóle daje ile można bezpiecznie enchantować i po ilu razach broń się będzie świecić?

AyGo

Duzo watkow jest na ten temat poszukaj:) ale troche Ci skroce:
enchantowanie broni zwieksza ci jej p i m atak. Zaczyna swiecic od +4 w zwyz z narastajacym natezeniem blasku i zmieniajac przy tym kolor(alez ja to napisalem:P:P:P). Na DN bezpieczny enchant jes do +3 potem to juz tylko szczescie.

Jezeli chodzi o armory to bezpieczne jest do +4 i zwieksza ci to p def danego itemka.

i to by bylo tyle ...
AyGo

Hammer44

Najpierw wstukaj swoj problem w opcje SZUKAJ uwierz nie boli  :o :D a tu masz linka do tematu

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=10292.msg116755;topicseen#msg116755

I HATE EMO KIDS

Thorns

dodam jeszcze ze  +4 dla Zbroi  jest tylko bezpieczny dla  jedno czesciowych ARMOR czyli doom/nm/tallum itp  a nie dla gloves/boots i helmet czy np dc góry i dołu, bo juz znałem takich co tak mysleli a potem jakie ladne mam kryształki a gdzie moje tallum gloves ^^   sam na SHADOW zmarnowałem pare  Blessed EAA by seta NM na +4 calego zrobic...

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.