EE -serenade of Eva

Zaczęty przez malutka, Sierpień 08, 2006, 01:04:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

malutka

hm..
w sumie wykupuje ten diablsko drogi skill od zawsze , a do dzis nie potrafię okreslić jego działania ani sposobu jego uzywania ;-)

Ma tworzyć przyjazną atmosfere ..gdy bufnę nim siebie - wszystko na mnie leci..gdy bufnę nim moba - wszystko na mnie leci ;-)
Może to o to chodzi ?;-)..a moze w ogole wszystko na mnie leci  :oops:

W teorii myslałam że nie będą się mną interesowały grupowo, będę mieć możliwość pojednynczo zabijac moby z grupy.Może to po prostu nie działa na dragonie ?

MonT

"Calms surrounding enemies such that they lose their will to attack." Powinny na Ciebie nie leciec(stracic wole do walki), no a leca =D Hormony robia swoje. A tak na powaznie mozliwe, ze ten skill poprostu nie dziala na dragonie.

Mateles

A może rzucasz go na grupę wrogów i skil "nie wchodzi" i dlatego sie rzucają?

MonT

Ale to nie mozliwe, ze jej/jemu ten skill ani razu nei wszedl ;D

Dohid

Obojętnie ile mobów Cię atakuje, czy jeden czy 30 po rzuceniu tego czaru na każdego z nich oddzielnie liczona jest szansa czy wejdzie czy nie. Jeśli wejdzie, mob staje się pasywny w stosunku do Ciebie [obojętnie czy ma agresywne usposobienie czy nie]. Jeśli rzucisz w towarzystwie mobów ktore są pasywne lub nie atakują Cię, nawet jeśli nie wejdzie nic się nie stanie. Ciekawa sprawa że nawet jeśli sleepniesz cel a dopiero potem użyjesz serendre od eva, przy odrobinie szczęścia mob nawet po wybudzeniu się z Twoich skilli zapomni o Tobie. Z doświadczenia wiem jednak że polegać na tym nie warto, nie wchodzi zbyt często, średnio 60% mobów ma użycie tego gdzieś i trzeba mieć charakter w nogach albo powtarzać w nieskończoność. Na wysokim lvlu skilla jest lepiej ale dalej można się przejechać. Jeśli mobów jest mało o wiele lepiej sleepać i uciekać albo po prostu wiać Returnem. Nie spotkałem priva żeby to działało, opowiadam z doświadczeń EE na retailu.

malutka

dziękuję za odpowiedź ;-)
..będę próbowała do upadłego aż zadziała to diablestwo ;-)
Wyobrażałam sobie że to bedzie takie jak " fake death" czyli rzucę i one przestająmnie widzieć ..
niestety nie bardzo umiem chyba tak zrobić

Dohid

Jeśli nie grasz na EPI, Paradise => Virtue lub retailu to to po prostu nie powinno działać.

Ale co ja widze, kolejna kobieta grająca EE! Niee niee, to wcale nie jest babska postać jak mówią >.<  Mi się grało fajnie i pewnie nie raz jeszcze zagram, ale ciiii  :dw_3_3:

Mateles

W sumie to ja gram na dragonie jak dorwę jakiegoś EE to zapytam :). A ewentualnie możesz skrobnąć na forum dragon network, pewnie 10 osób Cie zjedzie ale może 1 odpowie ^^.

malutka

" babska postać " hehe no tak ;-)

..a  jak zaczepisz  jakąś -sorry- wypasioną czarną elfkę, to w 90% masz pewność  że to facet ;-)

Zapytam jeszcze tu i ówdzie, sądzę że z lvl skila nie powinno być problemów..  ( witaj 76  lvlku ;-), to dragon tak działa - wybiórczo

Pozdrawiam :-)

major76

Cytat: malutka" babska postać " hehe no tak ;-)

..a  jak zaczepisz  jakąś -sorry- wypasioną czarną elfkę, to w 90% masz pewność  że to facet ;-)

u nas 2 BD to 100% laski (no teraz ostala sie jedna) i jedna laska gra sps, ale znow wypasione dwie SE to 100% faceci :P

Cytat: malutkaMoże to o to chodzi ?..a moze w ogole wszystko na mnie leci

4U ;)

btw wracajac do tematu: skile typu "FEAR" nie dzialaly na piratach, teraz dzialaja na kilku
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

MonT

Imo na kilku az za dobrze, bo dzialaja na graczy... chcialbym sie dowiedziec czy fear powinien tak dzialac?:| Bo cos mi to smierdzi ;D

major76

nie, po tym jak go odpalisz i wejdzie, moby ktore masz na zwraciu powinny stracic zerga na ciebie  :wink:
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Dohid

No Serendre of Eva, Word of Fear, Fear i pare zabawek OLa nie wchodzi na graczy. Można użyć ale nic się nie stanie. A wszelakie Feary - mobki uciekają w linii prostej od Ciebie :p Fajnie się zrzuca ze skały w ten sposób huh.

malutka

dziekuję za kwiatuszka ;-)

Miłego dnia życzę...za oknem i w L2 ;-)

Tow3r

SOE dziala na paradise'ie  :twisted:

Yoker

Cytat: MonT w Sierpień 27, 2006, 09:30:56 PM
"Calms surrounding enemies such that they lose their will to attack." Powinny na Ciebie nie leciec(stracic wole do walki), no a leca =D Hormony robia swoje. A tak na powaznie mozliwe, ze ten skill poprostu nie dziala na dragonie.
"Błogosławieni Ci, co myślą, że Dragon to Lineage" :)

Ryltar

Ten skill uspokaja czy zmniejsza nasz "hate" w stosunku Pc-Mob?

Dohid

Cytat: Ryltar w Grudzień 06, 2006, 02:20:50 PM
Ten skill uspokaja czy zmniejsza nasz "hate" w stosunku Pc-Mob?

Przeczytaj ten temat to się dowiesz..

R.I.P.

Prostymi słowy :Moby bijące EE po zarzuceniu tego czaru go ignorują / zmieniają target gdy jest na kogo. Jednak nie pozostałbym ufny tej umiejętności ponieważ landing skilla jest kiepski, wolalbym nie ryzykować i w podbramkowej sytuacji uciec returnem.

lanca11

echoes

slyszales kiedys o opcji search?mam nadzieje ze nikt ci tu linka nie wstawi bo nie lubie jak ktos jest leniem i sam sobie nie poszuka  :x