Smoki & DYE

Zaczęty przez Koleks, Marzec 09, 2007, 12:55:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Koleks

Witam
ostatnio (kilka tygodni temu) coś sobie nowego Drake wymyślił.
Był atak na Antharasa i nagle coś zaczął wypisywac po angilikańskiemu ze all Soe and no hit antharas.... (ja tak co 3 słowo łapałem) i zrozumiałem coś zeby zabić anthara bądź valakasa nie wystarczy quest tylko trzeba być donatorem?
Ja bym sobie uzbierał ekipke z 300 osob na niego ale nie wiem czy warto w ogóle zbierać osoby skoro jak sie go zatakuje to się bana dostaje........
nie wiem czy dobrze załapałem ;/ ale drake ma coraz bardziej odjechane pomysły

Thangorodrim

hahahah, poprostu jak biliscie antharasa to siedzial w jaskini i nic wam nie robil a wy jemu tak lul dlatego kazal wam dac soe

matimm

grasz na dragonie ... nie zdziwił bym się gdyby to była sprawka Lotty ;P Wasz kochany, skorumpowany GM, może gadać przez announcementa ;P

pozdro

Thangorodrim

poprostu jak sie wejdzie do antka, to antek siedzi w jaskini i przez 30 minut z niej nie wychodzi i mozna go bic ale jest to nei legalne .

Koleks

no to zajebiście czyli zeby teraz pojsc na antharasa jeszcze raz to trzeba iśc pod jaskinie poczekac 30 minut az ruszy cielsko i wtedy go tłuc?

Thangorodrim

mlody56

Cytat: Koleks w Marzec 09, 2007, 09:48:28 AM
no to -_-'iście czyli zeby teraz pojsc na antharasa jeszcze raz to trzeba iśc pod jaskinie poczekac 30 minut az ruszy cielsko i wtedy go tłuc?

Myślałeś pewnie, że weźmiecie bd dojdziecie bez zabijania mobów i jeszcze zabijecie Antherasa bez przeszkód. Tak, tak, lejmy go póki nie może nam oddać. Ehh...
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!

Thorns

jest zakazane bo drake nie moze lub niechce tego zmienic.. wiem ze na shadow jest to samo i jest to wykorzystywane przez TL , OS  ktorzy potrafia go ubic w 1-2 party.. i tak trzymac..

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Koleks

Cytat: mlody56 w Marzec 09, 2007, 10:02:41 AM
Myślałeś pewnie, że weźmiecie bd dojdziecie bez zabijania mobów i jeszcze zabijecie Antherasa bez przeszkód. Tak, tak, lejmy go póki nie może nam oddać. Ehh...

;/ Myślałem zę uzbieram 300 osób i pojde na niego ale skoro ty lepiej wiesz odemnie to się nie wtrącam.
Ps.
Wy czasem myślicie co piszecie?

Ps 2
Tak wszytko już łapie tylko zeby go ubić to musze do niego dojść uderzyć i poczekać az drake go "WŁĄCZY" i wtedy można go bić;/
ale naprawde nie mają co już robić;/
jakoś na C3 nie było takich problemów... Brałeś dużo ludzi i jechałeś z nim kiedy i jak chciałes.....

dombek

jak wchodzisz do jaskini antharasa masz 30 minut przerwy zeby on sie obudzil i zaczela sie jazda. a to jest po to ze po tych 30 minutach nikt nie moze juz do jaskini sie teleportowac i was pknac i zabic antharasa :P albo cos w tym stylu zrobic.te 30 minuty to czas zeby wszystkie osoby ktore maja wejsc weszly do antka i sie przyszykowaly na niego

mlody56

Cytat: Koleks w Marzec 09, 2007, 02:58:17 PM
Cytat: mlody56 w Marzec 09, 2007, 10:02:41 AM

;/ Myślałem zę uzbieram 300 osób i pojde na niego ale skoro ty lepiej wiesz odemnie to się nie wtrącam.
Ps.
Wy czasem myślicie co piszecie?

Ps 2
Tak wszytko już łapie tylko zeby go ubić to musze do niego dojść uderzyć i poczekać az drake go "WŁĄCZY" i wtedy można go bić;/
ale naprawde nie mają co już robić;/
jakoś na C3 nie było takich problemów... Brałeś dużo ludzi i jechałeś z nim kiedy i jak chciałes.....

Człowieku zamiast obrażać innych, Ty pomyśl co piszesz! Zbiorę 300 osób. Pewnie piszą w giran: lfp na Antharas -.-"

30 minut masz na buffy, itd. Na ustawienie się i na ewentualnie pozabijanie takich osób jak Ty. Potem masz spokój i możesz zabijać antka.

Dla Ciebie pewnie to duża przeszkoda. Jak to może boss atakować gracza? Dziwne, nie?

Nerash

na antka to ja bym wziol z 3 party a nie z 300 osob XD antek cienki przeciez w godzine sie go bije

Accumen

Cytat: Nerash w Marzec 10, 2007, 08:42:22 AM
na antka to ja bym wziol z 3 party a nie z 300 osob XD antek cienki przeciez w godzine sie go bije

Nom przy tym 20 razy gryziesz ziemie ...

Nerash

na antku bylem 3 razy wiec mi nie mow jak sie bije antka. antek nie oddaje ciosow jak inny bos tylko wali ogonem i wali kolcami a nie caly czas kopie lol :D padniesz tam z kilka razy z na 75 dobije CI do 77 w 3 party. a jak myslisz ze sie na dn na antka idzie w 300 osob to nie graj juz na oficjalu bo to klamstwo jest :D

btw: accumen- kolejny c gradeowiec ktory uslyszal od sasiada co to antek?

Koleks

w 3 party  :o :o chyba z osobami w S gradesach i broniach +147.54(3)
ja na antku byłem kilka razy ale nie w 3 party jak coś to w 20 party
20x9=180 prawie 200 ludu więc idzie go zabić

Nerash

pogielo CIe chyba. CoC chodzili na antka codziennie w 3-4 party max a ty mi wyskakujesz z 300 ludzmi chyba w c grade XD w 3 party jest tak idealnie i wszyscy w a grade a nie s grade +500 a skad wiesz jaki jest limit party na antka jak byscie w 300 go nie zjechali to bym wysmial cie i twoje ally XD

AyGo

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 02:31:05 PM
pogielo CIe chyba. CoC chodzili na antka codziennie w 3-4 party max a ty mi wyskakujesz z 300 ludzmi chyba w c grade XD w 3 party jest tak idealnie i wszyscy w a grade a nie s grade +500 a skad wiesz jaki jest limit party na antka jak byscie w 300 go nie zjechali to bym wysmial cie i twoje ally XD

Hmm tylko ze w CoC maja dobra organizacje, skladaja takie party zeby bylo jak najefektywniejsze, kazdy kto idzie mpraktycznie ma suby DNowskie i 3 profki i A grade?? LOOOOOOOOOOOOL a jak Ci sie uda zebrac 300 ludu takich 1 lepszych to ci gwarantuje ze najpierw siebie na wzajem pozabijacie a potem was antek wysmieje bo tkaie wyprawy sie organizuje z ally lub miedzy ally i sie ustala kto i jaki drop bierze wiec lepiej nie "filozuj" tutaj na ten temat bo cos malo jeszcze wiesz...
AyGo

Koleks

nie napisałem tak raz a wy już to 81 razy przytaczacie....
napisałem wyzej ze mi się nie wydaje że anthara może rozwalić 40 osób....
Może i macie racje może i ja źle pisze.... nie wiem jak jest teraz...
ale jak ja byłem to ledwo 200 dawała rady...

Nerash

CoC DB alpha legends to najwieksza organizacja i dyscyplina w grze a te twoje ReSu to dla dziewczyn chyba tak kazdy robi na bosie co chce i ani expa ani dropow nie macie tylko w 300 musicie isc. valka taki glad bije po 8 dmg ale i tak w zjakies 40 osob bije sie go kilka godzin :/ no ale chlopak ma racje w 300 c grade to moze po 4 godzinach by antha zabili :D czlowieku taki destro (berserk s grade) w te pol godziny zbija anthowi 2cm hp na rozciagnietym pasku :D idz sie schowaj lepiej

AyGo

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 05:23:54 PM
CoC DB alpha legends to najwieksza organizacja i dyscyplina w grze a te twoje ReSu to dla dziewczyn chyba tak kazdy robi na bosie co chce i ani expa ani dropow nie macie tylko w 300 musicie isc. valka taki glad bije po 8 dmg ale i tak w zjakies 40 osob bije sie go kilka godzin :/ no ale chlopak ma racje w 300 c grade to moze po 4 godzinach by antha zabili :D czlowieku taki destro (berserk s grade) w te pol godziny zbija anthowi 2cm hp na rozciagnietym pasku :D idz sie schowaj lepiej

Tak bo najlepiej zebrac kilku donatorow w S grade, subka DN i bronia top S +25 lol!!!!!! Bo taki jest Drake-Network ze miejsce w grze jest tylko dla donatorow ktorzy za pieniadze kupia sobie wszystko co dostepne a grac nie umia bo ich pp rozjezdza tak ta... I odpier... sie od ReSu...

PS: Sam sie schowaj...:P
AyGo

Daab

Cytat: newmateusz w Marzec 11, 2007, 06:00:26 PM
Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 05:23:54 PM

Tak bo najlepiej zebrac kilku donatorow w S grade, subka DN i bronia top S +25 lol!!!!!! Bo taki jest Drake-Network ze miejsce w grze jest tylko dla donatorow ktorzy za pieniadze kupia sobie wszystko co dostepne a grac nie umia bo ich pp rozjezdza tak ta... I odpier... sie od ReSu...

PS: Sam sie schowaj...:P
newmateusz uważaj bo nasz nowy kolega zaraz cie zjedzie od najgorszego nooba  ^^
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Nerash

nie wyzwe go od nooba bo to juz chyba zrobilem. donatorow przeciez nie jest az tak wielu  :o na ReS to i tak ally dla noobow czy tego chcesz czy nie. jak chcesz wez ze soba 2 60-70 lvl kolesi i ty i jak mnie zjedziecie to napisze ze jestescie mega ownerami i wszyscy donatorzy wymiekaja przy ReSie.

mlody56

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 06:51:06 PM
nie wyzwe go od nooba bo to juz chyba zrobilem. donatorow przeciez nie jest az tak wielu  :o na ReS to i tak ally dla noobow czy tego chcesz czy nie. jak chcesz wez ze soba 2 60-70 lvl kolesi i ty i jak mnie zjedziecie to napisze ze jestescie mega ownerami i wszyscy donatorzy wymiekaja przy ReSie.

W każdym ally są osoby lepiej i mnie obeznane. Nie masz co obrażać ReS, bo już nie raz widziałem jak biegał donator z Alphy czy CoC z czerwoną bronią, a pojęcie o grze miał zerowe. Może i ReS nie ma czerwonych broni, ale za to zachowują się uczciwie. Jak walczą z Alpha to walczą z Alpha, a nie wchodzą w cztery litery dla każdego jak, co niektórzy z CoC.

ReS po prostu ma za mało osób aktywnych w ally i tyle, ale to już winna polityki lidera Ally.

P.s Zainwestuj w słownik! Ludzie dają Wam słownik wpisany w FireFoxa i tak z niego nie korzystacie! Ehh...

Nerash

mam sie poplakac?? XD kazdy co dostaje po dupie na kazdym pvp tak mowi :D ja mowie powaznie dam rade wziac na klate 2 60-70 lvl w a grade i jakiegos po 3 profie fightera (nie lucznika).dajcie mi SE za plecami i wezme 2 razy tyle. a to dlatego ze umiem grac a nie he biegam w tallumie lightcie pozeraczslonca i inne popiepszone nicki :D

Thorns

jak taki KOZAK jestes to moze podasz swoj nick i profesje w grze bysmy wiedzieli kogo szukac ^^

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.