WL/DA

Zaczęty przez Nerash, Marzec 10, 2007, 09:05:18 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nerash

co myslicie o subie nuttera :D tez cos takiego sobie bede robic. postac nie do zabicia jak walczylem z nutterem moim he/pp to jak root wszedl i jebalem w niego w chuj dlugop to sie cieszylem ze go zjada a tu dupa dostalem hamstringa i stuna i juz nie moglem uciec bo co 4 stuny to nie jeden :D (shiled, thunder, z 3 profy dymek i CS) i jak sie zapuyalem ile mu HP zbilem to powiedzial ze niecale CP lol XD takie cudo samo z PP i SE moze do omen chodzil :D no i kto by nie wziol takiego tanka na bossa XD

BTW: niech nie pisza jakies nooby co mowia ze takiego nuttera kazdy th zjedzie bo th zeby go zjechac to musi najpierw podejsc a jak podejdzie to juz sie nie ruszy.

Thorns

Cytat: Nerash w Marzec 10, 2007, 09:00:07 AM
ale z was nooby boze idzcie na oficjala grac... hunter to ma z eventu i dostal od gma bo jego druzyna wygrala event olympic i teraz ma bron no grade +50 i to nie dagger nooby tylko club czy takie cos. a hero zostaja tylko donatorzy lub ci co maja szczescie i bron na +16++

Cytat: Nerash w Marzec 10, 2007, 09:05:18 AM
BTW: niech nie pisza jakies nooby co mowia ze takiego nuttera kazdy th zjedzie bo th zeby go zjechac to musi najpierw podejsc a jak podejdzie to juz sie nie ruszy.

Sam TH nie ale wytarczy ze bedzie TH/DA i zje go na sniadanie..  a ty dzieciaku zamiast skakac po topikach i obrazac wszystkich od "noobów" popracuj nad wychowaniem...

A to ze ty mu dałes roota  i nic mu nie brało to pewnie mial deflect arrow i wlaczył UD, o to ze ty tego nie zauważyłes swiadczy tylko o twoim poziome.. bo root trwa na tyle długo ze  HE/PP  w tym czasie rozwali każdego

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

dombek

no ja posiadam taka postac na Nm. na full buff 13k hp 5 k cp def zalezy w czym w imperialu kolo 2k w mj kolo 1.4 . p.atk nie pamietam (za dlugo nm lezy a screena nie robilem)co do atk.spd to wyciagalem 1514. skille : z da dostajesz : shield stun,shield slam,pantera ,ud, vengeance ( ud z  3 ciej profki)touch of death (  cancel ale ssie hp i go nie uzywam :P )i to chyba tyle z tych lepszych skillow (moge sie mylic bo 4 miechy nie grania robi swoje) natomiast z wl : ma duzo skillow do ressistow lionheart i reszty nie pamietam :D  batlle roar(takie btb) ,howl(obniza p.atk wroga) thrill fight (zmniejsza troche spd ale dodaje do atk.spdu) i na koniec moj ulubiony skill czyli revival ( gdy masz 5% hp gdy go uzyjesz odnawia ci sie 100% hp) reszta to sa ciekawe skille do wloczni ale jak ktos robi da/wl to ja raczej wole uzywac shielda do stunow niz lance. jak wiadomo stun da to najlepszy w grze
(moglem cos przeoczyc lub pomylic to dopiszcie , 4 miechy nie grania robia swoje i poprostu wszystkiego nie pamietam)

Hodiel

jesli byl to wl/da to duble heavy armor mastery+s grade set+6 ktory ma nutter+deflect arrow = wcale nie taki duzo dmg od he/pp
a no i wydaje mi sie ze nutter to da/warlock, widzialem jego jeden screen z kotkiem i transfer painem wlaczonym

revival nie odnawia 100%, mi przy 8k hp odnowil do 3k
infinite........................

dombek

revival dziala jak z c5 czyli 5%hp = 100% hp drake zmienial. a to co mowisz bylo jakies hmm z 2-3 miechy przed tym jak Nm padl :P i wtedy wystarczylo 10% hp i podbijalo tylko 30% jesli dobrze pamietam

Reina

ten revival to skill WL czy DA? ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

Root_endl

Revival to skill WL-a. :D
A tak przy okazi WL/HE wydaje mi sie spoko postacią, miał ktoś kiedys takiego chara ?

Nerash

WL/HE jest najgorszym subem HE juz lepszy jest PP albo WK bo u kolegi gralem to widzialem. No jak juz sie gralo necrosami thowcami i heami to czaj pograc czyms co zadko sie spotyka na serwie ale tylko tacy hmmm "progracze" np. nutter brat lesspaina, ares itd. robia taki suby jak HE/DA (forteca na kółkach) wl/da (niezle trainy sie robi na UD :D w omenach mozna i healera nei trzeba) glad/da i reszta ownerow z tankami naraz bo taki th/da to na pvp wymiata o ale to na tym sie konczy.

btw: thorns hmm grasz na dn kilka tygodni jak shadow padl i byles w khazavarze czy jak mu tam i teraz poszedles do resistancu jak sie nie mysle ze swoimi ziomkami i myslicie ze to pro klan XD omg z ReSu mozna wziac tylko jedno dobre party: papcio (chociaz nie on uciekl do :D) nef, crovley, 3 6 moze, geniusz, zlotko itd. a reszta w b grade biega. i Ty mi mowisz ze mam nie wyzywac ludzi od noobow ktorzy nie wiedza co sie na servie dzieje i ludzi nie znaja?? XD

Thorns

SLUCHAJ, JAK DRAGON WSTAL (3,5- 4 miesiace temu )  TO POSZEDLEM TAM Z KOLEGAMI Z SHADOW i zalozylismy klan (jestem w nim do teraz), PO MIESIACU CZESC ODESZLA NA RAVEN (teraz juz wszyscy) , jakie CL  wybieral ALLY  to mnie nigdy nie obchodzilo do wszystkiego na DRAGON sam doszedlem, bylem w tym klanie bo tam byli moi znajomi z shadow tylko tyle... fakt klan cienki ally tez...ale to tez mnie nigdy nie obchodzilo.. i tak nie wiaze przyszlosci z dragonem i nigdy nie wiazalem..  jak dla mnie beznadziejny SERW.. ciagle czekam na shadow..

A chodzilo mi o twoje słownicto ale widze ze za duzo od ciebie oczekuje, moze oni biegaja w b grade ale to nie znaczy za sa noobami...  a ty sie zachowuje jak bys wszystkie rozumy pozjadal, a twoje posty mowia co innego :D

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 09:01:11 AM
tak w ogóle to alfiarze (mysla ze ludzie mowia na nick ESki XD a to paly :D) bronili zamku ponad rok :D 14 stycznia chyba 2006 roku przejeli oren :D a zamek tak w ogóle nie byl zabugowany  :D

a tu masz lekture dla siebie....  ---------->  http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=9485.0

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Hodiel

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 07:46:50 AM
WL/HE jest najgorszym subem HE juz lepszy jest PP albo WK bo u kolegi gralem to widzialem. No jak juz sie gralo necrosami thowcami i heami to czaj pograc czyms co zadko sie spotyka na serwie ale tylko tacy hmmm "progracze" np. nutter brat lesspaina, ares itd. robia taki suby jak HE/DA (forteca na kółkach) wl/da (niezle trainy sie robi na UD :D w omenach mozna i healera nei trzeba) glad/da i reszta ownerow z tankami naraz bo taki th/da to na pvp wymiata o ale to na tym sie konczy.

btw: thorns hmm grasz na dn kilka tygodni jak shadow padl i byles w khazavarze czy jak mu tam i teraz poszedles do resistancu jak sie nie mysle ze swoimi ziomkami i myslicie ze to pro klan XD omg z ReSu mozna wziac tylko jedno dobre party: papcio (chociaz nie on uciekl do :D) nef, crovley, 3 6 moze, geniusz, zlotko itd. a reszta w b grade biega. i Ty mi mowisz ze mam nie wyzywac ludzi od noobow ktorzy nie wiedza co sie na servie dzieje i ludzi nie znaja?? XD
kiedys resistance to bylo calkiem niezle ally, poki nie odeszlo z niego duzo dobrych klanow. pamietam ze za czasow gdy jeszcze nalezalem do tego ally o malo co nie zdobylibysmy innadril wiec... poza tym, pewnie nawet nigdy nie byles czlonkiem tego alianca, wiec co do sprzetu jaki nosza ludzie z tego ally to sie nie wypowiadaj
tak samo moglbys powiedziec o alphie z ktorej mnostwo ludzi biega ledwo co w b grade, a chyba nie powiesz ze jest to SLABE ally?

co do he/wl to na self buffie moze nawet rozjechal by he/wk ktory tak naprawde wcale nie jest taki zajebisty

Nerash

nie rob offtopa z moich postow. a alfy nie lubie bo cwaniacza (w sumie to ja tez) a jezeli ktos cos wie o grze to ma wysoki lvl bo dlugo gra, jak dlugo gra to ma duzo kasy, a jak ma duzo kasy to ma dobry sprzet :D a wiec poznasz pana po cholewkach. ale to tylko teoria. a nie wierze ze w party nigdy nie wyzywacie sie od palek i lamek :D

no to tyle spamu.

zrobilem sobie wywiad z nutterem i pisal cos tak:

Ja: Hi
Nutter: Hi
Ja: remember me?
Nutter: yeah XD
Ja: can you say me: what do you think about wl/da :P
Nutter: just I do not it know. i like this :D
Ja: hmm but what you think
Nutter: I judge that this is very good sub because you have a lot of HP and p,m def what it acts you machine to kill mobs and perfect tank
Nutter: how you will fall in enemies group this you do with them slaught. in pvp are you not bad there now and you make a list sie the best on mass pvp so ;)
Nutter: why you write to me?? :P
Ja: because you have wl/da ^^
Nutter: XD and?
Ja: can you win with L0cD0g?
Nutter: if he will have lucky he win, but i have resist to dagger. i and lessPain won with pussyhunter and richgirl :P
Ja: are you cheater :P
Nutter: hahaha :D no
Nutter: ok sorry i must go but if you wana make big train and exp do wl/da.
Nutter: make biggggg train and alone use ud and cut all :D
Ja: ok ty ^^ bb
Nutter: bb

(nie daje nicku paly :P)

Nerash

Cytat: Hodiel w Marzec 11, 2007, 02:02:09 PM

kiedys resistance to bylo calkiem niezle ally, poki nie odeszlo z niego duzo dobrych klanow. pamietam ze za czasow gdy jeszcze nalezalem do tego ally o malo co nie zdobylibysmy innadril wiec... poza tym, pewnie nawet nigdy nie byles czlonkiem tego alianca, wiec co do sprzetu jaki nosza ludzie z tego ally to sie nie wypowiadaj
tak samo moglbys powiedziec o alphie z ktorej mnostwo ludzi biega ledwo co w b grade, a chyba nie powiesz ze jest to SLABE ally?

co do he/wl to na self buffie moze nawet rozjechal by he/wk ktory tak naprawde wcale nie jest taki -_-'isty
[/quote]

tak sie sklada ze bylem 3 razy w tym ally to po pierwsze
po drugie duzo ludzi ma a grade ale to nooby i jedzie na pvp sie ich jak chce
po 3 wszyscy dobrzy ziomale np. papcio ida do DB
po 4 to nigdy nie bylo dobre ally
po 5 alpha rekrutuje od a grade (moze widziales ludzi z retailem :D)
po 6 w cocu chyab jestes a jak poprzyjmowali kolobrzegi i avAngerow z bledem to tez sie zadupie z tego robi jak z ReSu.
po 7 to topic o wl/da czy czyms a nie o he

AyGo

Cytat: Hodiel w Marzec 11, 2007, 02:02:09 PM
Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 07:46:50 AM

co do he/wl to na self buffie moze nawet rozjechal by he/wk ktory tak naprawde wcale nie jest taki -_-'isty

A wiesz ze ostatnio prawie zdobylismy Innadril (O ReS mowie bo w nim jestem lol)?? Ty czlowieku zamknij sie lepiej bo nic nie wiesz co sie teraz w tym ally dizeje lol:/:/:/:/ Moze nie jest najmocniejsze na seriwe ale sama atmosfera i to ze nie ma donatorow a ludzie dorabiaja sie S grade'ow i nawet mamy Hero (Crovley) daje klimat wiec stfu!!!!!!
AyGo

Nerash

tak wlasnie mowi slabe ally XD wiesz daj se juz looz i idz pomoz kolega expic do 50 na FG a pozniej przyjdziemy i was znowu zjedziemy. a to ze prawie zdobyliscie inadrill to PRAWIE ROBI WIELKA ROZNICE  8)

0nimeru

nerash jak poszedlem na expa i zostaliscie na arenie to powaznie zjechales sam tych alfiarzy?? :D lol jak tak to dal bys rade z 4 wziac na klate resow ;) no ale dales dupy z tymi destrami hah  :)

Hodiel

to jest wlasnie najwiekszy problem najwiekszych debili na dragonie - niewielu potrafi rozroznic nooba od newbie
newbie to taki ktory krotko gra, ma slaby sprzet niewiele wie o grze. noob to zupelnie ktos inny. dobrym przykladem jest nerash. 0 kultury, zenujacy poziom wypowiedzi, mysli ze wsyzstko wie najlepiej, innych traktuje jako gorszych, wszystkich wyzywa od noobow, pal itd... jak sie go ktos pyta np. "gdzie sie kupuje skille orkiem?" to odpowie "coza noob %#%$@$ zeby taki &&^&%@ niewiedziec to trzeba &^&^$#$*&^" no i jakos tak...

z dobrych klanow z alphy to tylko evilspirits, evilsouls, hyuga i klan salsy... reszta klanow tak samo moglaby nalezec do jakiegos sredniego slabego ally, a ze akurat naleza od alphy to dowod na to ze ally przezywa kryzys i lapie sie ostatniej deski ratunku biorac do ally slabsze klany, szukajac nowych sojusznikow, chocby najwiekszych noobow z serwera- czechow. nie mow ze nie zauwazyles jak przez ostatni miesiac weszlo do alphy 3-4 nieznane dotad nowe klany :shock:

CoC jest bardzo specyficznym alliancem i zeby dokldnie zrozumiec o co ogolnie w nim lata trzeba do niego nalezec. jestem tam wielu spoko kolesi zajebiscie znajcych gre i patrafiacych w nia grac. allypvp dla ktorego licza sie tylko dziennie nabite pvppointy, stracone % wszysyc maja gdzies. byl nawet taki okres ze caly serwer byl przeciwko CoCowi i ally odziwo nie rozpadlo sie co tym bardziej swiadczy na jego korzysc. bez gadania jest to najlepsze i najsilniejsze polskie ally

Nerash

no CoC to najsilniejsze polskie ally i pierwszy raz sie zgodze. ale i tak na servie liczy sie alpha db legeds (panic etc.) no i eventualnie coc ale 5x silniejszy jest db. no ale takie ally jak np. res, czesi, centurio itd. to nie wiem dlaczego robia takie ally. lepiej silniejszych gracz wziac to jednego klanu a reszta niech sobie gdzies pojdzie. do klanu sie dochodzi jak ma sie 70+ lvl a nie w c grade juz maja klan. a to ze wyzywam ludzi od noobow bo nigdyu nie byli na antku i sie kluca ze 300 osob trzeba, ze res sie silny jasssne tam sa silne tylko pojedynczy gracze a nie cale ally wg. mnie oni sie tam marnuja :/ a w przypadku takiego mikosa to :D n/c ;) a co do newbies to ziomow rozumiem i jak nieliczni na nabijam sobie na nick pvp :P sam bylem mega newbies bo np. jak zaczynalem grac to na 24 zaczolem robic 1 profe na knighta, do 30 lvlu expilem bez ssow (!!!) wbrew pozorom potrafie odroznic newbie od nooba bo newbie jak nie wie to nie mowi a noob nie wie a gada bzdury. a kto wyzywa innych gracz to nie znaczy ze jest noobem bo ile razy napisales do zioma co Ci ksuje: omg fvcking noob, go away. ja zazwyczaj nic nie mowie tylko pkuje ale to szczegol

Hodiel

db juz nie ma, teraz jest upr1sing, jesli niby taki jestes pro to powinienes wiedziec :P
z liczacych sie ally to: alpha, upr1sing, RoC, Legends, moze jeszcze karma
jakby sie najsilniejsi polacy zbili w kupe to tez by bylo niezle ally, takie ally probowal stworzyc napierdalator ale nie dokonca mu sie to udalo, i tak powstal CoC ;p
ale i tak pewnie na shadowa pojde to mnie to coraz mniej obchodzi :D

Nerash

no to mozesz juz isc a poza tym wiesz ze w upr1sing klimat jest taki ak w db

Hodiel

no bo upr1sing to takie reaktywowane db, stad nazwa upr1sing :P