Smoki & DYE

Zaczęty przez Koleks, Marzec 09, 2007, 12:55:58 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nerash

teraz to WL/DA a nick sie odezwe :P no ale jak widzicie kogos w imperialu i saints spearem to jestem donatorem?

Daab

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 07:30:30 PM
mam sie poplakac?? XD kazdy co dostaje po dupie na kazdym pvp tak mowi :D ja mowie powaznie dam rade wziac na klate 2 60-70 lvl w a grade i jakiegos po 3 profie fightera (nie lucznika).dajcie mi SE za plecami i wezme 2 razy tyle. a to dlatego ze umiem grac a nie he biegam w tallumie lightcie pozeraczslonca i inne popiepszone nicki :D
W zasadziele lepiej debilny nick niż być dabilem ale widac masz inne zdanie... temat zdaje się być wyczerpany więc System mógłby go zamknąć chociazby po to żebyś nie szerzył dalej chamstwa i arogancji... przynajmniej w tym topicu...
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

System

Nie mam pytań...Nerash:
1. miej szacunek do starych bwalcow
2.Twoje fantazje przypominaja servery x 5000 gdyz zeby antka zabic trza minimum 100 osob gdyz jego regen jest zajebiscie szybki (necro predzej sie udupi z mana niz mu da debuff reg.)
3. za bluzganie warn zapuka do drzwi.
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Nerash

teraz po updacie zwiekszyli szybkosc regwnu antkowi ale 2 tygodnie temu bilo sie go w 4 party

Koleks

;/
zapytałes sie tylko dalczego nie można antka bić potem w ile osób się go leje a ty tutaj o jakimś pvp napieprzacie;/
Szczerze to -_-'o mnie obchodzi kto kogo zabije i ilu da rade....
Nerash i nie cwaniakuj tak że dasz kazdemu rade... myślisz ze masz secik A grade i miraclesa + ileś tam to rozwalisz 4 kolesi albo i wiecej naraz ehhhh to może od razu idz na pvp z herosem będzie to samo tylko że bedzie 1 osoba a nie 4....
pewnie nawet nie dałbyś rade mojemu BD/SH wiec nie cwaniakuj i nie myśl ze umiesz grać

PS.
Mowie to któryś raz na antka z nie w 3 PT ale w 20 PT!!!

Daab

Cytat: Koleks w Marzec 11, 2007, 08:58:33 PM
;/
zapytałes sie tylko dalczego nie można antka bić potem w ile osób się go leje a ty tutaj o jakimś pvp napieprzacie;/
Szczerze to -_-'o mnie obchodzi kto kogo zabije i ilu da rade....
Nerash i nie cwaniakuj tak że dasz kazdemu rade... myślisz ze masz secik A grade i miraclesa + ileś tam to rozwalisz 4 kolesi albo i wiecej naraz ehhhh to może od razu idz na pvp z herosem będzie to samo tylko że bedzie 1 osoba a nie 4....
pewnie nawet nie dałbyś rade mojemu BD/SH wiec nie cwaniakuj i nie myśl ze umiesz grać

PS.
Mowie to któryś raz na antka z nie w 3 PT ale w 20 PT!!!
No już dobra... najlepiej niech se wszyscy dadzą spokój i nie ciągną tej bezcelowej gadaniny dalej....
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

mlody56

Cytat: Nerash w Marzec 11, 2007, 08:31:48 PM
teraz po updacie zwiekszyli szybkosc regwnu antkowi ale 2 tygodnie temu bilo sie go w 4 party

Dajcie dziecku spokój, On zna Drake'a i pewnie z jego pomocą sam kładzie Antka (po co mu 300 osób).
Człowieku jak jesteś taki super Pr0, mega gracz to podaj nick, a nie udajesz kozaka jak jesteś anonimowy!

Każdy ma nick jaki mu się podoba. Nie podoba Ci się jego nick? To nie patrz!

Na pewno grasz na Dragonie? Nie jest to serwer x 3000? Bo Twój opis mnie myli...

@System: Nie wiem, dlaczego nie rozdajesz warnów za obrażanie ludzi. Czy to są brzydkie słowa czy też -_-' to są nadal wyzwiska :)

p.s Proszę Cię zainwestuj w słownik! Tak trudno ściągnąć firefoxa? Daje Ci dobrą radę, bo pokazujesz tylko, że jesteś niedouczony. Ehh...
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!

matimm

oj !?  :shock: na shadow, a teraz na raven niejaki klan TheLeague ( szacuneczek ) ubili Antharasa w 9 osób w 4 godzinki i to wiele razy. Na raven drake wzmocnił kilkukrotnie Antka i dał mu respawn 5 dni, żeby TL na nim nie farmili. Da się, da się tylko trzeba umieć grać ^^,

Koleks

Dobra zakończmy ten temat... dzięki za wszytkie posty w sprawie antharasa przynajmniej wiem teraz że jak się postaram to może w kilkanaście osob go ubijemy ;) trzeba będzie kiedyś spróbwać :P

mam teraz inne pytanie całkowicie z innej beczki bo nie chcę nowego tematu zakładać żeby nie zaśmiecać forum (mam nadzieję że nasi modkowie się nie wnerwią ;) )

Ps.
1.Jakie DYE proponujcie dla SD lvl 77 BW heavy set +dual dama
2.a jakie DYE dla SD lvl 77 Majestick Heavy set + dual dama
3.a jakie DYE dla SD lvl 77 Tallum heavy set + dual dama (dual kasherbnk+4)

Ludzie niech ktoś się zlituje i mi napisze ;)
dzięki z góry ;)

Nerash

we wszystkich -5 str +4 con lub -5 str+4dex dla zioma w maju

nuba

smoczkowi chyba naprawde zmienili statsy :D (DN)

Koleks

przemyślałem temat z dyesami i okazło się że dla BD nie warto nic kupować ani str. ani conc. ;)

Temat można już zamknąć ;)