PP vs Bish

Zaczęty przez Reina, Marzec 09, 2007, 07:20:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reina

jestem  doswiadczonym graczem, nie mowcie mi  "wolisz buffowac to pp, wolisz leczyc to bish" tylko raczej kto jest bardziej przydatny na pve, pvp, siege ^^
nastawiam sie glownie na party z magiem, lepszy pp czy bish?
osobiscie wole bisha, ale pp chyba bardziej sie wtedy przyda, co sadzicie?
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

NetSuuN

Of course, jeśli walka już się zaczęła [siege mass pvp] to B1tch ponieważ jedynym Twoim zadaniem jest leczenie, a b1tch robi to lepiej.

Do party natomiast lepszy jest PP. I bufnie, i podleczy.
Przygotowania do mass pvp, siege - PP

jawron

Trochę sobie przeczysz... jak jesteś doświadczonym graczem to powinieneś wiedzieć co może jedna klasa, co może druga i wyciągnąć wnioski...

Do cholery, nie da się powiedzieć, czy wybrać jednego, czy drugiego, każdy powinien być na tyle inteligentny, żeby (jeśli zna grę) przewidzieć, co się chce robić, co się może robić określonymi klasami i wybrać odpowiednio...

A pp vs bish było już wałkowane i wszystko już praktycznie zostało powiedziane na ten temat...
wannabe
]|[

echoes

odpowiedz prostsza niz ci sie wydaje-male pt,ogolne buffki,walki etc:pp
bish ma tylko leczyc i resowac,wiec np na raidy bish to skarb w pt...jak jestes doswiadczony to musisz wiedziec ze bish jest stricte healerem a pp stricte bufferem.

Dev

ja tam lubie PP i jestem za pp, za to ze ma fajne skile poza buffami ;) np wysoki lvl roota no i word of fear ktory w interlude dziala na graczy (walimy fear, root i napierdzielamy po plecach :D)
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

NetSuuN

W c5 dochodzi mana burn nawet fajne, stopniowo zjada mane.
A jak justes 3rd class to debuffy do windwalka i do wszystkich rodzajów shield, więc fajnie ^^

Reina

wybralem  pp, i mam 44lvl, postac polecam ;)
temat do zamkniecia ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku