Quest na Hawkeye

Zaczęty przez Sidney, Marzec 11, 2007, 11:55:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sidney

Witam!
Właśnie wkroczyłem na 40 lvl, w związku z czym mam do zrobienia questa na zmianę klasy (jestem Rogue, więc robię questa na Hawkeye)... Mam udać się do Ivory Tower i porozmawiać z Maggister Ladd (chyba...). W każdym razie przedmiotem kluczowym jest Mimir's eliksir (tak mi się przynajmniej wydaje...).
Tutaj proszę Was o pomoc. Z rozmowy z Grand Masterem wyniosłem tyle, co tu zapisałem (mój angielski jest na niskim poziomie), więc liczę na to, że ktoś napisze mi, co i jak należy zrobić....

P.S. Jestem nowy zarówno na stronie, jak i w świecie gry, więc nie wytykajcie mi mojego noobstwa. Proszę... :?

Sidney

Dzięki wielkie...
Więc aby zmienić profesję, muszę wykonać te zadania? Bo tam nie ma nic na temat Mimir's Eliksir. Mam więc zrobić dokładnie to, co zamieściłeś w linkach, w kolejności od góry do dołu, czy tak? A po wykonaniu tych questów mam iść i zmienić klasę?
Jeśli tak, to już zrozumiałem. Dzięki.
Proszę jeszcze o odpowiedź... Wcześniej szukałem na stronie tego questa, nie znalazłem. Myślę, że na przyszłość przyda mi się ta informacja. A więc, czy są tutaj opisane wszystkie zadania, jakie można w Lineage II wykonać? Jeśli tak, to jak je znaleźć. proszę o odpowiedź.

Duo

Mixir elixir to Q item na subclase [=
Jak masz do wyboru pare opcji wez ta inna niz mixir elixir, najlepiej postepuj scisle wg tego co podal ci fedur albo zagladnij na www.lineage2.pl

Uploaded with ImageShack.us

Sidney

Dobrze. Dziękuję Wam obu. Wiem już wszystko, co mam zrobić by zostać Hawkeye :P. Aby jednak nie tworzyć takich tematów za każdym razem, gdy będę robił jakiś quest, proszę Was o podanie informacji, gdzie jest spis WSZYSTKICH questów w Lineage... Tutaj na stronie jest ich kilkadziesiąt, a fedur podał mi link do opisu questa na Hawkeye... którego nie znalazłem na stronie. Więc gdzie mogę znaleźć ten spis?

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

NetSuuN

A dla mnie to kup sobie profke i tyle.
Za dużo zachodu.

Leń ze mnie wiem ; P

Nerash

grasz na dragonie to dam CI te j3bane 2,4kk na 2 profe XD

Sidney

Cytat: Nerash w Marzec 13, 2007, 05:57:33 PM
grasz na dragonie to dam CI te j3bane 2,4kk na 2 profe XD

2,4 kk? O ile wiem, to aby "kupić" questa, należy w Grocery kupić przedmioty potrzebne do jego wykonania... (w tym wypadku Magic Crystals), a Ty proponujesz mi dwa i pół miliona...? Jeśli tak to od razu informuję, że z tym nie mam problemu (35kk), ale wolę się Was zapytać, czy tego questa mogę "kupić" w sposób, który przedstawiłem? tzn w Grocery kupić Magic Crystale i co tam jeszcze trzeba i z tym iść po zaliczenie zadania?

Cenedril

Musisz kupić odpowiednie 3 quest marki i pójść z nimi do Warrior Guild w Giran.
Dagor - Titan / Elven Elder (Celes)
Celebren - Spectral Dancer / Phantom Ranger (Aerith)
Seregon - Hawkeye (Virtue)
Cenedril - Spellhowler (e-global la2.gr)
Eithel - Spellsinger (Dragon x15)

Sidney

Dobrze - dziękuję Wam za pomoc. :)
Nie wiem jak to działa na tym forum, ale ja już dowiedziałem się tego, czego chciałem, więc temat można zamknąć/usunąć.

Nerash

kazdy z 3 markow kosztuje z 800k 800x3= 2,4kk