Casting speed

Zaczęty przez Biczu, Listopad 04, 2005, 03:41:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

malutka

coshoo :-) jestem pod wrażeniem!

wrzucilam na shutboxa fajny link do sprawdzania statów z tatoo i bufami i różnymi broniami i zbrojami ..można samemu pocwiczyc w czasie kiedy down ;-)

www.l2guru.com/l2calc/

Dod

LoL to jakis zbugowany serv...raczej

coshoo

Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Tyr

Cytat: Dod w Marzec 14, 2007, 07:14:53 AM
LoL to jakis zbugowany serv...raczej

Widać, że mało wiesz...

looknij na jego buffki... i pewnie dobrane dye masz ;P
Lineage 2 Classic EU

buddy

ale takie cos musi wymiatac w pvp... az milo by bylo popatrzec... na abyssie moim spsem doszedlem do 1600+ casting speed i bylo "zajefajnie" a tu jest ponad 2000... chyba szybciej czaruje jak odnawia skill...

Tyr

Na reuse tez się coś znajdzie :)
Lineage 2 Classic EU

jawron

Cast speed wpływa na reuse skilli.

A zawsze jeszcze można wziąć gift (czy blessing, nie pamiętam) unicorna seraphina (zmniejsza reuse) i np. song of reneval sword muse.

Ale przy takim cast speedzie to ciekaw jestem czy ktoś da radę solo zabić tego http://img328.imageshack.us/img328/4025/shot001594gg.jpg summonera :) chyba dopiero jak mu się mana skończy...
wannabe
]|[

buddy

na loozie sps by go pojechal:p zauwaz, ze on ma bron homka bez jakiegos overenchanta a sps tylko walnie cancel i juz nuki i summon a pozniej summoner leza;p(chodzi mi o spsa ze screenow wczesniej)

btw fajnie maja summonerzy bo po 3 profce maja skilla na cast speed, nukerzy maja na m atak...

Dod

Racja nie wiem za duzo na temat servor(czy cos...) :oops: ale jak mam max 1.5k cast speeda na full bufie (czyli OL+pp+dance)a coshoo 2k nie na ful bufie to boje sie pomyslec jakby mial moje bufki:P

Floodnik

:/ Mam 63 bodajże lvl... Mój casting speed to około 450 O_O

Co jest grane? Jak to zwiększyć? Forsy na nic nie mam XD

NetSuuN

-bufy
-dye
-tatoo
-szmatki +15% cast
-bron +15% cast

Floodnik

buffy - mam
dye - mam
tatoo - skad wziac?(gram na abyssie 300x, nie widze w gm shopie tatuazy...)
szmaty - mam
bron - jaka najlepiej(a grade)?

@down

SA? WTH is that? Moze pelna nazwa?

Inidriel

Cytatbron - jaka najlepiej(a grade)?

Broń z SA Acumen.

NetSuuN

SA to skrót od Specials Abilities czy jakoś tak ^^'
Tak czy siak, SA to umiejętności dodatkowe broni.

Np do Miraclesa możesz dodać (a) Acumen, (b) Magic Silence lub (c) Magic Power.

(a) http://dc.lineage2.bo.pl/drop.php?item=5643
(b) http://dc.lineage2.bo.pl/drop.php?item=5642
(c) http://dc.lineage2.bo.pl/drop.php?item=5641

Dohid Plus

Ulv

Cytat: bartek0700 w Październik 07, 2006, 10:26:21 PM
---------- 22:22 07.10.2006 ----------

no ja jeszce tatto urzywam zwiększajoł one cassting speed o 8% lub lepsze o 12% ale kosztem m.def lub m.atak te słabsze a te lepsze te 2 rzeczy naraz zmniejszajoł (na serwerze dragon) nie wiem jak na inych

---------- 22:26 ----------

a morzna jeszcze wpakować w niektóre  bronie acument i on zwienksza cassting speed o 15% jak masz te wszystkie rzeczy to podobno jak bendziesz dobrze buffnienty bendziesz miał cs wienkszy nisz 1000!!!!!!!!!!!!!! ale ja na razie tyle nie mam  :|  morze na wyszym lvlu :twisted:

czytam i czytam, i pewnie dostanę osta za offtop ale musze to powiedzieć. zwątpiłem w Boga przez tego zioma. Jak będziecie tu wpuszczać takich analfabetów bez gimnazjum to zdrowia, szczęscia, pomyslności.

MonT

Matko święta, dobrze, że tego wcześniej nie widziałem. Ale na 80% gość se jaja robi pisząc w ten sposób (a przynajmniej mam taką nadzieję).

Scroller

Dobra ale zanim wygrzebiecie jakas sprawe sprzed prawie roku zastanówcie się czy to ma jakikolwiek sens...

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Ulv

oczywiście. jak widać nikt tym się nie zainteresował w przeciągu roku. poza tym nie pisze na temat więc nic to nie ma do rzeczy. koleś bruździ Wam na forum i aż wstyd takiego trzymać, a poprawiać za nim każdy błąd to tragedia. Proponuje jakieś kursy ortografii/interpunkcji dla wszelakiego dys/kretynów albo zabronić mu pisać. Kaleczenie naszego pięknego języka to hańba. Niech wyjdzie z takim na ulice to zginie. Nie wiem jak Was, ale mnie boli coś takiego.

Shamanpl

O co biega z tymi tatoo? Jak sie je uzywa - kupuje ... Gram na Supreme i nie wiem czy sa one tam dostepne. Ostatnie pytanie: ten sps mial jakies dziwne steple (nie wiem co to a przypomina takie biurowe pieczatki ;])co to jest, gdzie takie cos zdobyc i na co to? :P

Fafik

To sa wlasnie tattoo. Dye, potrzebujesz 10 tego (kupuje sie w grocery/magic shop) i montuje sie je u tatoo managera (w magic/grocery shop). Dosc kosztowne.

Tyr

Cytat: Shamanpl w Lipiec 19, 2007, 12:22:10 PM
O co biega z tymi tatoo? Jak sie je uzywa - kupuje ... Gram na Supreme i nie wiem czy sa one tam dostepne. Ostatnie pytanie: ten sps mial jakies dziwne steple (nie wiem co to a przypomina takie biurowe pieczatki ;])co to jest, gdzie takie cos zdobyc i na co to? :P

Nie ma czegoś takiego jak tatoo... Są dye...
Lineage 2 Classic EU

PlemnikPL

EE3:

DC set
SoM Acu
+5 Wit
buffki: pp3,ee3,bd

1729 cast spd
Skończyłem z Lineage II

bula

EM :

DC set
AM+acu
+5wit
buffy : acu/zerk/hero zerk/magnus chant/dance of concentration
toggle : arcane agility

2211 cast speed ...

Dev

Stryk posiedz jeszcze chwile na hot springs, wylapiesz malarie lvl 10 to bedziesz miec +300~ cast
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77