Shadow 4 Ever

Zaczęty przez Eug, Luty 21, 2007, 04:14:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

matimm

no torszke ostatnio nas GM zawiedli z tym upem ;P
ja już na raven 77 lvl, za niedługo 78 i pof ... potem jeszcze skąbinować Soul Bowa ( mam carnage +sa +3 -.- ) i Maje light :D i nie wiadomo czy wrócę ;P Ricoo też się dostał do ZEN, więc się ma dobrze ;P

anyway: mam nadzieję, że wstanie zanim nabije 78 lvl ( czyli do 2ch dni ?! ;P )

Hodiel

a mi akurat przed upem shadowa brat rozwalil neta i tym lepiej bo jak shadow bedzie UP a ja bede mial neta to bedzie zdwojona chec do grania po dlugiej przerwie :D
ja sprzedam konto na dragonie i kupie jakies konto/itemy na shadow i jakos to bedzie :P
infinite........................

tfk

Siemka matim tu shiva ^^
Jak shadow bedzie up z baza danych to napewno wruce do mojej sk/se :P
shadow 4ever!!

Thorns

No odliczanie dla Shadow zaczeło sie  ^^ 

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Accumen

Daab

Cytat: Accumen w Marzec 15, 2007, 04:38:58 PM
Shadow Up  :P
Nom zaczołem już grać tam troche :) ale zastanawiam ssie ciągle nad postacia :) mysle od razu pod kątem subki. (WL)Th/da(WL) He/cokolwiek Nekro/cokolwiek.  Może ktoś ma jakies miłe lub złe doświadczenia związane z taką subą :D
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

matimm

he/pph ... tylko miłe ;P

Hodiel

na razie shadow lezy...
ja slyszalem jakies plotki ze na shadowie zrobili wipeouta... to prawda? :P

matimm

nieee ;P mój he/pph w białej, lśniącej zbroi nadal jest :D

Thorns

nic nie lezy tylko przed 18 robili update trzeba czytac co GM pisze :-)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Hodiel

nie no tak po prostu wszedlem na l2 i patrze a tu shadow lezy, to sie po prostu zdziwilem :P

Soulern

Cytat: Drake, 19.03.2007, 01:06:19 PMUhm... well... as many noticed: Shadow Up, Nightmare Up.
Enjoy.

[offtop]
PS. Czy mi się wydaje, czy od paru dni jest login down? Ciągle nie mogę się zalogować... Albo podczas wpisywania loginu i hasła, albo przy wybieraniu serwera...
[/offtop]

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Thorns

To juz bylby topic na ten temat..  :P u mnie wszystko działa: Shadow,Dragon, Raven

~Armagedon~

hmmm... żeby wejść na linka trza się zalogować a wyskakujem bug...
może ktoś powiedziec co w 1 linku jest napisane ?

Daab

Jeśli mówisz o pierwszym linku który podał zdaje sie thorns to topic najwyraźniej już nie istnieje. A co tam pisało to nie ma znaczenia bo to już daaawno nie aktualne 0_o (zapewne pisało że shadow niedługo wstanie)
Piszę niepoprawnie po polsku  - sory....

L2walker,hacki,cheaty XD czyli co kazdy cheater powinien wiedzieć

Elvin

some questions..

czy ktores klany NIE wrocily?
widzial ktos LimeYou?
co do kuwy nedzy maja robic z MM w daggerach?
pozmienialo sie coz z sojuszami?
prawda ze nie bedzie mozna enchantowac skilli przez dluzszy czas?
od kiedy jest teraz liczony czas IG? tzn kiedy siege najblizsze i ktorych zamkow?
sa planowane jakies duze zmiany na DN na najblizszy czas odnosnie czegokolwiek?

Poszukalbym i popisal na forum DN.... ale 3tyg bylem bez kompa na forach czego nie dotkne to zawalone tonami postow.. nie chce mi sie pytac ;P (a i tak mam reke nie sprawna i pisze jedna, post = 10min Oo)
Wiec licze na szybka odpowiedz i wyrozumialosc ;p

Thorns

Nie widze ZENA (zostal na raven) nie ma chyba curara ... no i mibanu lata bez klanu  :P

Co do MM w dagerach dzialaja i mają wyslalem pm do Alexdana bo sam teraz uzywam demona+mm i odpisał ze w stare bronie z MM dzialaja..

Tak Enchantowane skilli jest teraz zablokowane bo podobno ppl wykorzystywali jakis BUG i robili sobie je na +++

matimm

Część ZEN została na raven, ale z tego co wiem mają grać na shadow tylko chcą przeczekać te lagi. Tak samo jest OS, ale na razie spędzają czas na Paradisie podczas lagów. Co do klanów to był rozłam w JediAcademy, część wróciła, część nie. Tak poza tym to exRage się trzyma. evilEmpire bez NightScream ( nie istnieje ) i bez ZEN właśnie, czyli w eE jest OS, NL i PK. Mimo wszystko siły raczej pozostały takie jak były. OS, NL, GoK, ZEN, PK, VoDally i inne klany vs exRage ;P
Co do enchant skilli -> podobno robili do +255 dlatego drake wyłączył obecnie na jakiś czas.
Siege są w ten weekend ( na shadow ) chyba we wszystkich zamkach.

matim

Elvin

O rozlamie w JA cos wiem  :P