Kontratak tibii

Zaczęty przez mik0s, Marzec 17, 2007, 04:23:33 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mik0s

Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

System

ogladalem to akurat wczoraj...niezla beka ;D

znalazlem strone tibi...
http://tibiazone.info/forum/viewtopic.php?f=50&t=63
ciekawe co odpowiedza
"Czekaj...Czy ja k***a lubię poziomki?"

Tyr

Lineage 2 Classic EU

Jarllax

Znowu jacyś idioci robią se jaja z Tibi ...

System

Cytat: Jarllax w Marzec 17, 2007, 06:11:42 PM

maja racje....powinni zabronic tej nalogowej gry, przez to mlodziez bedzie iala na przyszlosc psyche zryta...jak teraz dzieciaki krzeslami matke bija to co bedzie za 10-20 lat...

Jarllax

Cytat: System/Board w Marzec 17, 2007, 06:27:40 PM

maja racje....powinni zabronic tej nalogowej gry, przez to mlodziez bedzie iala na przyszlosc psyche zryta...jak teraz dzieciaki krzeslami matke bija to co bedzie za 10-20 lat...
ehh tak samo powinni zabronić Lineage też tam się biją czyli jest przemoc :O
A to że akurat jakiś jeden nastolatek pobił matkę krzesłem i że akurat grał w Tibie to zbieg okoliczności gdyż to był tylko jeden przypadek ! i odp.... sie od tej Tibi ...

System

Cytat: Jarllax w Marzec 17, 2007, 06:37:23 PM
Cytat: System/Board w Marzec 17, 2007, 06:27:40 PM

ehh tak samo powinni zabronić Lineage też tam się biją czyli jest przemoc :O
A to że akurat jakiś jeden nastolatek pobił matkę krzesłem i że akurat grał w Tibie to zbieg okoliczności gdyż to był tylko jeden przypadek ! i odp.... sie od tej Tibi ...

tibia,tibia,tibia....sribia....nic tam ciekawego nie ma.
-grafika gorsza od mario
-malo mozliwosci
-2d
-graja same dzieci
-slabo rozwinieta gra (dyskietkowa)

Ryltar

Cytatmaja racje....powinni zabronic tej nalogowej gry, przez to mlodziez bedzie iala na przyszlosc psyche zryta...jak teraz dzieciaki krzeslami matke bija to co bedzie za 10-20 lat...

Kupel rzucil mojego starego siekiera bo jak byl AFK to kumpla stary wszedl,padl i dropnal S grade...

Cytat-grafika gorsza od mario

BD,ICWD,Planescape,tetris,snake,arkanoid i wiele innych bardzo dobrych gier maja tez dupna grafike a gra sie dobrze.

Cytat-malo mozliwosci

Mniej skilli niz w L2 a pvp polega na tym samym,im masz wyzszy lvl i sprzet oraz wiecej run to masz wieksza szanse na przezycie.

Cytat-2d

I co z tego? Lepiej chodzi,nie ma zmulow,mozesz grac na slabym kompie.

Cytat-graja same dzieci

No tak...wyszlo na jaw cale szczescie ze w L2 nigdy nie spotkalem dzieciakow tylko ludzi od 18+ roku zycia nawet byl jeden emertya co mial 70 lat.

Cytat-slabo rozwinieta gra (dyskietkowa)

Na dyskietke nie wejdzie chyba ze na zip.Gra nie musi miec uber,pr0 grafy dzwieku czy czegos innego.Chodzi o zabawe a tibia ma to cos co sprawia ze da sie w nia grac.

Teraz tak ludzie co graja w L2 to:
-Cpuny bo ile razy bylo ze gosciu sobie strzelil nocha i padl.
-Nalogowce,koreanczycy potrafia przy tej grze siedziec po 36h bez snu.
-Masturbanci bo zabawiaja sie przy pixelach.
-Frajerzy bo wydaja kase na gre(szczegolnie dotacje).
-Dzieci bo sie bija a jak dostaja po dupie uzywaja BSOE.
-Nie ma krwi.
-Nie ma flakow.

I tak mozemy ciagnac ten temat do usranej smierci...Kazdy gra w to co lubi jak ci sie gra nie podoba to nie komentuj bo komu innemu tez moze sie nie podobac twoja gra.

System

o kutwa krew mi potrzebana do efektow..co to pila 3? jesczez w dodatku w tibi...kazdy wie ze tibia smierci lamerstwem i gnojem...jedynie co tam mozna robic to gadac ze znajmymi

Dohid

Maślan

System

Cytat: Dohid w Marzec 17, 2007, 10:22:53 PM
Cytat: mik0s w Marzec 17, 2007, 04:23:33 PM
Życzę miłego seansu.

http://www.youtube.com/watch?v=6lcI7q599r4

Modły najlepsze :]

a jesczez lepsze ze cala rodzinka grywa "mamo idz exp na"gdzies tam""
kapliczka: "o mj gmie" muaah

mik0s

@ryltar, nie broń tak uparcie tibii.

Tibia jest naprawdę gorsza od l2, bo pvp i pve jest prymitywne. Z resztą skoro ma takie niskie wymagania, to może w nią pograć również margines polskiego społeczeństwa, co pociąga ze sobą skutek zwiększenia "elity" graczy.

Jarllax

Cytat: mik0s w Marzec 17, 2007, 10:43:33 PM
@ryltar, nie broń tak uparcie tibii.

Tibia jest naprawdę gorsza od l2, bo pvp i pve jest prymitywne. Z resztą skoro ma takie niskie wymagania, to może w nią pograć również margines polskiego społeczeństwa, co pociąga ze sobą skutek zwiększenia "elity" graczy.

ehh nie grali  a non stop pieprzą głupoty co to Tibia jest
Grałem w tą grę hoho czasu i wiem o niej dużo.
I uważam że jakby nie było PACC w Tibi to nie grałbym teraz w L2 tylko w Tibię
- Bo ma lepszy klimat ... ehh komentujcie :/
- Może ma słabą grafikę ale to ma mnóstwo plusów
- I  ludzi którzy grają w Tibie mają większą kulturę niż Ci którzy grają w L2 !!

Ale Wy i tak będziecie pieprzyć nadal te głupoty wyssane z palca na temat Tibi ....
Trudno tacy są niektórzy ludzie

Ryltar

Cytat@ryltar, nie broń tak uparcie tibii.

Bo dostane klapsa?

CytatTibia jest naprawdę gorsza od l2, bo pvp i pve jest prymitywne

Ta w koncu w L2 nie klikasz na moba/typa i go nie atakujesz,pojawia sie taki symbol i musisz myszka wyczarowac pieczec a potem uzywa sie czaru? Fajnie mamy Lost MAgic na kompa...

CytatZ resztą skoro ma takie niskie wymagania, to może w nią pograć również margines polskiego społeczeństwa, co pociąga ze sobą skutek zwiększenia "elity" graczy.

A co to zaroznica? Rownie dobrze moze sie trafic palant ktory ma dobrego kompa a moze sie trafic normalny typ ktory ma slabego.Fajnie ze oceniasz kto jaki jest po tym jakiego ma kompa...

Nie wazne w jaka grasz gre zawsze spotkasz dzieciakow i innych pajacow wiec gra nie robi roznicy.

Cytatehh nie grali  a non stop pieprzą głupoty co to Tibia jest

Niestety...gralem dosc dlugo w Tibie i tego czasu nie zaluje bo spotkalem fajnych i ciekawych ludzi.W L2 tak samo spotkalem duzo ludzi i zarowno jak w Tibi jak i w L2 nieraz spotykam sie z tymi ludzmi w RL.

Jarllax

Cytat: Ryltar w Marzec 17, 2007, 11:12:50 PM
Niestety...gralem dosc dlugo w Tibie i tego czasu nie zaluje bo spotkalem fajnych i ciekawych ludzi.W L2 tak samo spotkalem duzo ludzi i zarowno jak w Tibi jak i w L2 nieraz spotykam sie z tymi ludzmi w RL.

Ja niestety fajnych ludzi poznałem tylko w Tibi ... na razie i do teraz wspominam te dobre czasy. W L2 jakoś ludzie są mniej kulturalni chociaż może akurat trafiłem na taki server ...

mik0s

@Ryltar, bo wbiję się na AL, zrobię sobie destra z bowem albo daggera z tarczą, wysoluje na królika i cię z empowera złożę. Będzie płacz.

Nie zgodzę się, bo w tibii procent dziadostwa drastycznie wzrasta w porównaniu z L2.  ;]

Dev

Tibia poprostu sux... Zjebane jest to ze trza znac komendy zeby cos kupic O.o ... I w ogóle wyjebalem to po 10 minutach gry...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

mik0s

Uuu...

Moderator, a takie wyszukane słownictwo. ;]

Jarllax

Cytat: DevouringOne w Marzec 17, 2007, 11:22:04 PM
Tibia poprostu sux... -_-'ane jest to ze trza znac komendy zeby cos kupic O.o ... I w ogóle wyjebalem to po 10 minutach gry...
ehh dziwne że ludzie którzy pograli troszkę dłużej w Tibie mówią że Tibia była super ;)
widzę że masz ogromne problemy z pamięciom by zapamiętać kilka komend wspułczuję  :?

Przypomniało Mi się co daje dużą przewagę Tibi nad L2 są to Questy
Żadna gra w jaką dotychczas grałem nie miała takich superowych i ciekawych Questów jak Tibia
Questy były ciekawe, są nawet niektóry nieodkryte do teraz, mnóstwo przedmiotów co wiadomo że istnieją ale nie nikt nie zna questów na nich i nikt nie wie jak je zdobyć :)
Ta gra ma tyle tajemnic,zagadek i to jest cholernie pociągające w niej cały czas coś nowego
Niby że dochodzisz do końca a tu znowu jakaś nowa zagadka ^^ to jest gra a nie jakieś L2 czy Silk zabij 100xxx zabij 50xx idź do xxx itp. ...

System

Cytat: Jarllax w Marzec 17, 2007, 11:55:51 PM
Tibia poprostu sux... -_-'ane jest to ze trza znac komendy zeby cos kupic O.o ... I w ogóle wyjebalem to po 10 minutach gry...
ehh dziwne że ludzie którzy pograli troszkę dłużej w Tibie mówią że Tibia była super ;)
widzę że masz ogromne problemy z pamięciom by zapamiętać kilka komend wspułczuję  :?

Żadna gra w jaką dotychczas grałem nie miała takich superowych i ciekawych Questów jak Tibia
Questy były ciekawe, są nawet niektóry nieodkryte do teraz, mnóstwo przedmiotów co wiadomo że istnieją ale nie nikt nie zna questów na nich i nikt nie wie jak je zdobyć :)
Ta gra ma tyle tajemnic,zagadek i to jest cholernie pociągające w niej cały czas coś nowego
Niby że dochodzisz do końca a tu znowu jakaś nowa zagadka ^^ to jest gra a nie jakieś L2 czy Silk zabij 100xxx zabij 50xx idź do xxx itp. ...

to co do questow lepiej pograc w obliviona...
a co do klimatu sie nie zgadzam...ryltar, nie grales na retailu zapewne, nie grales na dobrych prywatnych serverach wiec nie komentuj o klimacie.mam kumpli ktorzy graja na retailu i nie ma tam noobow i bachorow latajacych po swiecie wyzywajac w te i wewte.

a tak poza tym tibi a jest lipna tez ze wzgledu na dead-a wszystko wylatuje i w dodatku lvl c spada jak glupi.znam ludzi ktorzy graja w tibie i wygladaja jak zoombie.

Jarllax

Cytat: System/Board w Marzec 18, 2007, 08:36:59 AM
Cytat: Jarllax w Marzec 17, 2007, 11:55:51 PM

to co do questow lepiej pograc w obliviona...
a co do klimatu sie nie zgadzam...ryltar, nie grales na retailu zapewne, nie grales na dobrych prywatnych serverach wiec nie komentuj o klimacie.mam kumpli ktorzy graja na retailu i nie ma tam noobow i bachorow latajacych po swiecie wyzywajac w te i wewte.

a tak poza tym tibi a jest lipna tez ze wzgledu na dead-a wszystko wylatuje i w dodatku lvl c spada jak glupi.znam ludzi ktorzy graja w tibie i wygladaja jak zoombie.

Nie Ryltar a  Jarllax ;)
Grałem na porządnych serverach prywatnych
Abyss,EPI,Supreme,
Może na Retailu jest lepiej, ludzi są bardziej kulturalni ale za to 3\4 to boty :x
Oczywiście nie mówię że w Tibi nie ma botów ale nie ma ich tak dużo jak na Retailu ( z tego co czytałem na forum o retailu  :shock: )

Nie wylatuje wszystko !!!
Spada lvl ale ten lvl nawet w L2 spada
Wypada jedna dowolna rzecz ale to rzadko powiedziałbym nawet że bardzo rzadko !!!
I jakie zombi skąd Ci się jakieś zombi wzięło
Grałem w Tibie i wiem że nie jest trudno o sprzęt.

Ryltar

Cytatryltar, nie grales na retailu zapewne

Hahahaha masz racje nie gralem za czasow C2 do poczatku C3...

Cytatnie grales na dobrych prywatnych serverach

Takie nie istnieja...

Cytatwiec nie komentuj o klimacie

Bo co? ty jestes pr0 i wiesz lepiej tak? Wiem wiecej o klimacie niz sobie mozesz wyobrazac a kazda gra ma swoj klimat a ty mi tego nie wkrecisz.

Cytatmam kumpli ktorzy graja na retailu i nie ma tam noobow i bachorow latajacych po swiecie wyzywajac w te i wewte.

To ciekawe gdzie oni graja? Bo jak nie ma ludzi ktorzy nie wyzywaja to ten serwer jest FTW.Niedlugo zaczne grac na retialu to podaj nazwe serwera pogram z nimi.