Abyss Walker [AW]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ble

albo dajesz kumplowi na chwile na przechowanie a po przelogowaniu na druga postac odbierasz co twoje ;)
...littering and smoking the reefer :P

Ryltar

Cytat(20 % szans w DE to nei jest zle Razz)

To skill fizyczny i mi nie wkrecisz ze ST na 80 dostanie z stunta i go ogluszy skillem z 36 -_-

Marc1n

Dostać może dostać, kwestia farta. Na 3rd class dochodza passivy na resist shock np. jak sie nie myle u SK.
HATE ME MOAR!

Dev

wiem ze ja tak rozciachalem drugiego AW, stun, hex, od tylu backstab, deadly blow, mortal blow bleed i normalnie bilem :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Que

takie pytanie...

czy SA critical Damage i buff Death Whisper powiekszaja sile blowa??

Zychu

Tak, zwiększają i to chyba całkiem sporo(Crt dmg w dobrej broni chyba dodaje z 200 dmg, chyba bo nie liczyłem tego z i bez ale wiem że zwiększał na bank), Death Whisper też zwiększa dmg.

Marc1n

No i do tego jeszcze Vicious Stance odpalony i jest good ;) Ostatnio niechcąco zabiłem kumpla w LOA, bo wszedł mi Backstab i...Mortal Blow Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ja miałem 58 i C-grade dagger, a on był HE 66 w Maju... Vicious+Dance od BD+DW+Crt.DMG SA=0wN3d DMG :D
HATE ME MOAR!

Fury

mam takie pytanko...czy AW latac z sztyletem i tarcza czy z 2 sztylecikami?? moj kumpel mowi ze lepiej latac z sztyletem i tarcza, ale ja jakos w to watpie....
GG-9588078

Marc1n

Wymiękam, aaa :D Dual Sztyleciki :D
Dagger sam, bez niczego...lol
HATE ME MOAR!

Fury

taaa czyli latac z samym daggerem bez tarczy ani nie z dualami?? heh calkiem nie wiem czy to good pomysl
GG-9588078

Marc1n

www.lineage2.com <- Znajdź tam Duale daggerów jak tak się uparłeś.
Daggerzy, bazują na Evasion, tarcza obniża tą statystykę...nie mają skilli na tarczę itd. Zresztą, znajdź filmiki z tarczą daggerowców ;)
HATE ME MOAR!

myha

Fury: takie żeczy to tylko na DN i tam zadaj te pytanie najeliej bo my gramy w inna gre
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Yezo

boshe dual daggery, ja pitole... zacznicjcie grac w L2, a nie w cos co przypomina to tylko mmhm teksturami :>
League of Legends

Black_Fox

Ja przeciw dual daggerom nie mam nic przeciwko. Jeśli by takie były... <lol3>

Yezo

Cytat: Black_Fox w Marzec 23, 2007, 06:21:43 PM
Ja przeciw dual daggerom nie mam nic przeciwko. Jeśli by takie były... <lol3>
przeczytaj jeszcze raz, swojego posta na głos...czyż nie brzmi mhmm dziwnie :>
League of Legends

Marc1n

Ano. Separator*Separator+Dual Crt DMG. :D Padłbym. Albo sztylet jako tarcza. OwN3d
HATE ME MOAR!

Fury

Ja mam pytanie o quescie...na assasina... powiedzcie mi lub zaznacznie na mapce(najpepiej by bylo)swiata l2 gdzie jest to 2 miejsce do ktorego musze sie udac i gdzie dokladnie jest ten gostek?? dziekuje za odp.;] (admini i mody[bez obrazy]niwiedzialem gdzie to napisac i czy robic new topic czy nie tak wiec prosze mnie odrzau nie ochrzaniac)
GG-9588078

Dev

zobacz w drop calculatorze na stronie. Powinien być ...

Marc1n

O mamo, Fury następny osobnik z PL na końcu nicka. Czemu polacy tylko są tacy "pseudo patriotyczni" i dają takie "c0ńsoofki" :?:
HATE ME MOAR!

Scroller

A co to ma wspolnego z tematem?

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Yezo

nie wiele,a czkowliek jakies podobienstwo da sie zauważyć otóż FuRY.Pl  gra aw, a ten temat jest własnie o AW, czyli hmm o FuRY.Pl(m) też

a odnosnie pl na koncu to mysle iz jest to bardzo c00olo0w3 i napewno bardzo "wyróżnia"

P0oo0sdróffka
League of Legends

Dev

ja musiale mcos dodac na x3 bo postac "Brodzisz" juz mialem :D Wyglada to mniej idiotycznie niż xBrodziszx albo xxxBrodziszxxx xD

Yezo

w sumie wolałbym mieć nick xBrodziszx niż BrodziszPL, ale są gusta i guściki :P
League of Legends

Tyr

Ale to nie topic o waszych pokręconych nickach tylko o AW!
Lineage 2 Classic EU

Yezo

ale ja psize, jakby bylo gdyby mój aw miał się nazywać BrodziszPL...więc związek jest (drobny) :P
League of Legends