Nowy server

Zaczęty przez Dev, Marzec 07, 2007, 09:26:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

Uwaga - info ze strony abyssa, by GM Policeman:

CytatThe Abyss planning to open x1 and x10 servers. x10 is almost done, x1 2weeks-1month.

And the question is:

Do we need х1?

I'll move from another server to The Abyss if there will be x1 [ 185 ] [41.29%]
I'll move from x3, x7 or x300 to x1 [ 263 ] [58.71%]

U can go to the russian part now and vote, if U wish.

Czyli tak jak sie spodziewałem - robią server x1. Ja się przenoszę na x1 w 100%  ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

eSkel

lol grindfest

powinni sie zabrac za naprawianie bugow a nie nowy serw

Derneth

no tak x7 czesto pada a oni robia nowy serv n/c

KingRusher

serwy 1xc nie wypalaja  zreguły

Scroller

...ale jak bedzie sporo osob to na 10x chetnie pogram ;)

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Dev

ten x1 raczje wypali, bo sporo osób z x3 chce przejść na niższe raty. Zresztą jak abyss zrobi 1 to bedzie najbardziej zbliżonym privem do retka ...

shadowsof2

wiadomo kiedy by go otworzyli?

Dev

pisze ci - 2 tygodnie- 1 miesiąc

Najdzer

Nowy serwer 1x :o super ^^ na 100% bede tam gral =) mam nadzieje ze wypali (:

Koszalek

jesli zdecydowalbym sie na x1 - to tylko "na probe" - na jakis czas, zeby sprawdzic realia takich rat,
a pozniej, po krotkim czasie na Offia - poziom ten sam - a wszystko dziala pod C5 - bajerka!

Akron

Ja tez bym chciał pograć na retailu ale mnie nie stać wiec abyss 1X bedzie super XD

Ryltar

Chyba sie pisze na to ^^

Akron

Już minęły 3 tygodnie (bez 1 dnia) a 1X nadal nie ma :(. Mi sie juz nie chce grać na 300X same nooby tam biegaja.

AyGo

Cytat: Snitas w Marzec 27, 2007, 06:15:42 PM
Już minęły 3 tygodnie (bez 1 dnia) a 1X nadal nie ma :(. Mi sie juz nie chce grać na 300X same nooby tam biegaja.

Come to 3x very good serwer :P
Gronostaje Ci pomoga :P A jak nie tu to na DN jest taki serwer Luna 1x podobno to cudowne dziecko Drakea bez tych laczonych subek itp co jest znakiem firmowym DN :P Tylko nie wiem czy juz jest onnline bo nie zagladam juz tam nawet na DN...
AyGo

Akron

Dla mnie 3X to high rate :P. Gram na 300 żeby se postacie poprobować.

Dev

trzeba niestety czekać ;)

Najdzer

Ale ile mozna czekac? : ( ;P 1x bedzie mega ^^ bede gral tam na 100% =)

kobik

Cytat: Najdzer w Marzec 28, 2007, 05:16:35 PM
Ale ile mozna czekac?
ktos ci daje za free bardzo dobry serw, zamierza dac nastepny a tobie za dlugo? daj wacpan spokoj wstydu oszczedz...

a tak mi sie wydaje(moze sie myle, nie jest na bierzaco) ze to ma cos wspolnego z tym:
Donation: 33%

Target: new server for network games

wiec najlepszym sposobem zeby przyspieszyc rodzenie sie serwa bedzie zlozenie donate ;)

Koszalek

... to juz "ktores" z kolei zbieranie w tym celu (Target: new server for network games)
- mysle, ze oni nie zmieniaja podpisu - to wszystko.
Jakis czas temu po takim zbieraniu ("new serwer") podali info o zmianie sprzetu.

Biniu

Juz sie tego New Abyssia nie moge doczekac :P Tylko pewno ruskow bedzie w piz.du ale coz cos za cos :)
REGGAE REGGAE REGGAE!!!

kobik

Cytat: Koszalek w Marzec 28, 2007, 05:53:51 PM
... to juz "ktores" z kolei zbieranie w tym celu (Target: new server for network games)
- mysle, ze oni nie zmieniaja podpisu - to wszystko.
Jakis czas temu po takim zbieraniu ("new serwer") podali info o zmianie sprzetu.
hmm ostatnio jak bylo cos takiego, doszlo do 100%, pare dni tak postalo w miejscu i powstalo x10
moze teraz bedzie podobnie, nie wiem, tak sobie zgaduje tylko

AyGo

Cytat: Biniu w Marzec 28, 2007, 06:17:18 PM
Juz sie tego New Abyssia nie moge doczekac :P Tylko pewno ruskow bedzie w piz.du ale coz cos za cos :)

A niech beda przynajmniej na 3x bedzie ich mniej bo przejda na 1x i bedzie mniej cyrylicy i tych typkow co placza jak sie 4 mooby naraz zaspoiluje a oni podbiegaja rzucaja spoil i wala a ja tylko target zmieniam i sweeper (o spoilerach mowie :P) i sa nie zadowoleni bo im nie wchodzi i nic nie wypada :P
AyGo

Najdzer

Eee tam z tym donate to tylko domysly ;P trzeba cierpliwie czekac :/ echh... przydaloby sie jakies porzadne 1x bez bugow itd. :) mam nadzieje ze ten serwer w ogóle wypali =D

Dev

oni zrobili x10 po to aby uzbierac kaske na dobry sprzet pod x1, bo wiedzą że sporo ludzi tam przejdzie ... Bądzcie cierpliwi ...

AyGo

Cytat: Najdzer w Marzec 28, 2007, 11:22:50 PM
Eee tam z tym donate to tylko domysly ;P trzeba cierpliwie czekac :/ echh... przydaloby sie jakies porzadne 1x bez bugow itd. :) mam nadzieje ze ten serwer w ogóle wypali =D

Bedzie fajny jak bedzie zakaz cyrylicy tak samo jak na 7x bo to troche jednak denerwuje jak idziesz przez city i widzisz na private sell jakies slaczki ($#hu3hi!#HU@I$hui54@U#Ho2h43uH%U@ih52O%) <= Tak to mniej wiecej wyglada dla mnie :P

AyGo