Nukerzy - Prezentacja

Zaczęty przez Nefryl, Czerwiec 02, 2006, 09:43:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

munii

OK :)

Dzieki za informacje troche juz wiem.
Mam tylko nadzieje że na moim priv. serwie L2Enraged to bedzie działało.

WOD

Sorka! myslalem ze tylko sps ma symfonie ;) RESPEKT! ALE NAPISH PLIZ O SUMMONERACH i O SUPPORTACVh (bd i sws)

Soulern

Cytatna 66 lvlu dostajesz czar nazywający się Seed of Wind. Co on robi? Ano, po rzuceniu tego czaru kumulujesz całą energię wiatru
Mam pytanie: Czy można do seeda dorzucić czar NIE polegający na seedzie, np. Seed of Fire i Prominence, oraz otrzymać zwiększony atak? THX z góry za odpowiedź wiedzącego :P

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

ixi

Hindemith - SE - Full C5

eXtreme^

naczym dokladnie polega buff u sorca blazing skin? nie zauwazylem zeby odbijal dmg

Silver Ranger FTW!:D

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Dev

skilow nie odbija, tylko zwykly /attack
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Ryltar

Dlatego napisalem ze tylko w h2h(na dystansie 40) i fizyczne.

Supersharp

Odnośnie opinii że np dla SH do PvP lepszy jest NM robe od DC robe dla wyższego M.atk - niekoniecznie ponieważ w PvP : c.speed>m.atk, ze względu na przrywanie zaklęć chociażby...

eXtreme^

PvP (nuker)
SH>SPS>SORC

PvP (warior)

SPS>SORC>SH

tak bym to podzielil

MonT

Cytat: eXtreme^ w Marzec 31, 2007, 05:25:59 PM
PvP (nuker)
SH>SPS>SORC

PvP (warior)

SPS>SORC>SH

tak bym to podzielil

Ja bym podzielił odwrotnie, o ile w pvp nuker vs nuker może być rożnie (czyli na równi bym postawił wszystkich) to przeciwko wojownikom sorc i sh radzą sobie lepiej niż sps (sorc cancel+slow, sh slow + silence - dobre na takiego dajmy SK), oczywiście mówie tu o melee wojownikach... Chociaż takie gdybania i tak nic nie znaczą bo zawsze może wygrać sps, a później rpzegrać sh...;]

eXtreme^

nikt nie ma szans z nukorow silence ftw;]

Toffik

Cytat: eXtreme^ w Kwiecień 01, 2007, 09:13:56 AM
nikt nie ma szans z nukorow silence ftw;]

Ale silence  moze nie wejsc :P

eXtreme^

Morgul

Ostatnio na jakimś high rate serwerze widziałem sh który tak wali szybko, ze aż mi gały wyszły (sorry za kolokwializm :P ) Okazało się że ma dye +5 Int-5Men i +5Wit-5Men, jak rozumiem Mentality odpowiada głównie za M Def, więc czy warto sądzicie tak obnizać Men u drowa?
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

eXtreme^

Tyr

Nie mógł mieć takich dye...
Lineage 2 Classic EU

Morgul

mógł bo widziałem sam takie w sklepie i kupiłem w sklepie z tym, ze nie miałem okazji przetestować po założeniu.
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

Sengaia

Cytat: Morgul w Kwiecień 01, 2007, 01:01:57 PM
mógł bo widziałem sam takie w sklepie i kupiłem w sklepie z tym, ze nie miałem okazji przetestować po założeniu.
w sklepie są tylko +4 -5 a nie +5 -5 :)
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Morgul

A skąd bierze się to przeświadczenie? Ja mówię o GMShopie a nie jakis tam sklepach w rune. Dyskusja miała oprzeć się na pytaniu czy warto zainwestować w Int i Wit tak dużym kosztem Men (dobra nawet w przypadku mniej kontrowersyjnych dye). Tylko Extreme odniósł się (aczkolwiek lakonicznie) do tego pytania.

Tyr

Tak warto tylko niech sie trzyma z dala od magów...

btw. nie mogl mieć dwa razy +5 ...
Lineage 2 Classic EU

myha

nie ma dye plus 5 jest tylko +4 i żeby mieć plus 5 to trzeba sobie zrobić dye +4 -4 i +1 -1(chociaż lepiej jest +3 -3 i +2 -2) czyli dwa miejsca zajać tym a sa tylko 3 miejsca na dye wiec nie da sie miec dwa razy +5

a dye +int i +wit są standardowym rozwiązaniem dla maga
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Morgul

Widocznie grałem na jakimś dziwnym privie bo takie 2 załozyłem :) Hehe, pewnie daleko odbiegł od retaila :)

NetSuuN

Niektóre privy bardzo odbiegają od retaila, więc nie upierajcie sie że to niemożliwe, bo możliwe to jest ^^