Warlord czy Glad

Zaczęty przez MANIAK, Wrzesień 05, 2006, 03:20:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madzia

Nawet nie trzeba biegac zeby kogos klepnac :D

Ryltar

Jak wyglada animacja Shock Blast czy tam Wave? Filmik ogladalem ale nie widac dokladnie.

Marc1n

HATE ME MOAR!

Ryltar

Marc1n

HATE ME MOAR!

Ryltar

Dev

mi to wyglada jak podrobiony LS ^^

czemu ten drugi nie ma broni? :D ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Bled

Marc1n

Ma tylko nosi ETC i nie widać w takiej skali :)
HATE ME MOAR!

Dravil

To tak Warlord tak jak koledzy mowili to pole party, a glad praktycznie tylko do solowki. Zeby gladem gralo sie dobrze trzeba miec dobre duale, a na to na niskich ratach kasy za bardzo nie ma. :( Lepszy do PVP jest glad, ale tylko ociupinka :P

Jedna WIARA, jeden KLUB Barcelona AŻ po GRÓB.
PR FAN..............5* lvl

Ryltar

Dreadnought od 78 podobno potrafi niezle na wojnie namieszac bo detarget to cos wkurzajacego tak samo jak aoe stunty.

Marc1n

Każda postać na 78 dobrze potrafi namieszać. A podejście z tym, że "na 78 to..." jest chore. Dobicie tego w prawdziwym życiu w prawdziwym L2 to szmat czasu.
HATE ME MOAR!

Que

Cytat: Ryltar w Kwiecień 03, 2007, 11:25:06 PM
Jak wyglada animacja Shock Blast czy tam Wave? Filmik ogladalem ale nie widac dokladnie.

jaki filmik? link link link, bo to dla mnie interesujaca postac :P

Ryltar

CytatKażda postać na 78 dobrze potrafi namieszać. A podejście z tym, że "na 78 to..." jest chore. Dobicie tego w prawdziwym życiu w prawdziwym L2 to szmat czasu.

Z tym ze Dread/Warlord koxa najszybciej z warriorow wiec dojdzie najszyciej do tego 78.Maximos ma juz 80 czyli zle nie jest ^^

Cytatjaki filmik? link link link, bo to dla mnie interesujaca postac

Na Guru w szukaj wpisz Warlord i tam bedzie request for warlord vids czy jakos tak i tam beda linki.

Marc1n

Nom, Maximus 1st 80lvl player na offie - cośto oznacza :)
HATE ME MOAR!

Hun7er

Apofi takie cos nazywa sie AoE.. ( Area of Effect ) WL, Se PP Bish or WC/ol , Sps Sh byle by byla massowka

Frohike

Aleś odkopał :<
Zamykam, bo nie dość, że topic odkopany, to jeszcze ma tematykę niezgodną z regulaminem :P

Btw umarłem jak zobaczyłem ten rysunek u góry, haha xD