POMOCY!!!!!!!!!!!!

Zaczęty przez siwysiwy, Kwiecień 06, 2007, 10:06:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

siwysiwy

Mam glupie pytanie jak mam zrobic z warriora-->warlorda prosze pomuszcie mi !!! :x

izo

jestes uposledzony, masz ADHD czy nie potrafisz czytac ?? a moze wszystko - Cubu$ dal ci odpowiedz
http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?topic=11678.0;topicseen

Dohid: Ostrzeżenie

Fenrirus

pojezdzanie komus od uposledzonych jest nie na miejscu a moze ty masz jakis uraz do swiata ze w ogóle sie urodziles, jak masz komus tak odpowiadac to lepiej nie rob tego w ogóle, udowodniles tym postem jaki sam jestes. Zawsze mogles albo nic nie pisac, albo po prostu wkleic link.
btw w ogóle wiesz co to jest adhd, bo z kontekstu twojej wypowiedzi wyglada ze nie

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

NetSuuN

Cytat: Fenrirus w Kwiecień 07, 2007, 04:11:11 PM
pojezdzanie komus od uposledzonych jest nie na miejscu a moze ty masz jakis uraz do swiata ze w ogóle sie urodziles, jak masz komus tak odpowiadac to lepiej nie rob tego w ogóle, udowodniles tym postem jaki sam jestes. Zawsze mogles albo nic nie pisac, albo po prostu wkleic link.
btw w ogóle wiesz co to jest adhd, bo z kontekstu twojej wypowiedzi wyglada ze nie

Stfu.
Jeżeli człowiek jest ślepy nie widzi linku w temacie który założył, i zakłada nowy - kim jest taki człowiek?
Jeszcze krzyczy, robi wściekające się minki, jakbyśmy mu coś zrobili...
Zaczynają mnie drażnić Twoje piękne moralne porady.

mik0s

Wnoszę prośbę, o rychłe zamknięcie tematu.
Jaka dobra kawa... Zdejm kapelusz?!

To nie jest photoshop. ;]

echoes

Cytat: NetSuuN w Kwiecień 07, 2007, 04:23:42 PM
Cytat: Fenrirus w Kwiecień 07, 2007, 04:11:11 PM

Stfu.
Jeżeli człowiek jest ślepy nie widzi linku w temacie który założył, i zakłada nowy - kim jest taki człowiek?
Jeszcze krzyczy, robi wściekające się minki, jakbyśmy mu coś zrobili...
Zaczynają mnie drażnić Twoje piękne moralne porady.

kultura osobista sie klania gosciu...chyba ze w domu nie nauczyli (to i do ciebie i do izo)
tez wnosze o zamkniecie bo sie flejm-łoriorzy zleca :D

Madzia

Taki czlowiek moze byc poczatkujacym graczem i miec jak na razie zerowe pojecie o grze. Kazdy z nas kiedys zaczynal i za przeproszeniem mowiac, gowno sie znal na tej grze, wiec czy tak trudno pomoc nowemu graczowi, by mu bylo latwiej przyswoic sobie wiedze o grze? Fakt faktem ze wystarczy uzyc search na forum, ale niektorym moze jest latwiej o to zapytac w nowym temacie.

EOT...jak ktos to wrzuci w cytat co napisalem to n/c

NetSuuN

Cytat: Madzia w Kwiecień 07, 2007, 09:15:16 PM

Taki czlowiek moze byc poczatkujacym graczem i miec jak na razie zerowe pojecie o grze. Kazdy z nas kiedys zaczynal i za przeproszeniem mowiac, gowno sie znal na tej grze, wiec czy tak trudno pomoc nowemu graczowi, by mu bylo latwiej przyswoic sobie wiedze o grze?

Przepraszam Cię Madziu, ale co ma bycie początkującym graczem, do jawnego lenistwa (oczywiście nie tak zuego jak moje ; P), nie chce sie chłopakowi zobaczyć czy ktoś mu odpisał, to jeszcze jeden taki sam temat zaczyna.
Poza tym, co do tego ma opcja szukaj. Zrozumiałbym, ale to ta sama osoba założyła ten temat...

Zresztą, zakończmy ten temat, prosze moda odpowiedzialnego za to podforum o zamknięcie tego tematu.

izo

te tematy byly zalozone w odstepie ok 8minut

to wyglada podobnie do spotkanego w miescie na chodniku czlowieka, ktory drze sie na caly glos do ucha " GDZIE ZNAJDE KIBEL ?! " a mija po drodze ich juz 10 - jedno co wystarczy to sie rozejrzec dookola :) (czytaj: wpisac w polu szukaj slowo "warlord" i przeszukac te kilka stron a nie zakladac te durne topiki )

Dohid

Cyrk. Udzielające się osoby dostają ostrzeżenia.