SA dla tyranta

Zaczęty przez Darkdancer, Luty 01, 2007, 10:31:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Reina

no to jest odwieczna wada tyranta, dlatego ja nigdy z pumy nie korzystm, chyba ze na pvp z magami, gdzie pdef mi nie potrzebny, a ast spd owszem ^^
"The difficulty is not so great to die for a friend, as to find a friend worth dying for"
- Homer

Retarded SuperModerator

Piszę poprawnie po polsku

fedur

dla odważnych samotnikow do expa Puma + Fist Fury + bron z Haste .. i ho ho
ale na full buffach to bardziej Ork+ Fist Fury + bron z health bo i tak bedzieny mieli tak a.speed że nie bedziemy widzieli jakiego skila użyliśmy :)

rowerrr

mam pytanko ile kosztuje krysztal do tornado ? tam jest 11 lvl ile to stoi na dragonie oczywiscie. A jak wiecie to tez do d.grindera 12 lvl. Prosze tylko nie piszcie ile sie domyślacie tylko po ile sprzedajecie albo widzieliżcie ze ktoś sprzedawal. Dzieks. Cos mi sie wydaje ze 12 to za wysokie progi dla mnie ale 11 moze wzuce do tornado (tylko jescze nie wiem czy haste czy ander) wicie czy jak dam anger to crytyk sie zwiekszy ?

fedur

Cytat: rowerrr w Kwiecień 23, 2007, 04:40:28 PM
mam pytanko ile kosztuje krysztal do tornado ? tam jest 11 lvl ile to stoi na dragonie oczywiscie. A jak wiecie to tez do d.grindera 12 lvl. Prosze tylko nie piszcie ile sie domyślacie tylko po ile sprzedajecie albo widzieliżcie ze ktoś sprzedawal. Dzieks. Cos mi sie wydaje ze 12 to za wysokie progi dla mnie ale 11 moze wzuce do tornado (tylko jescze nie wiem czy haste czy ander) wicie czy jak dam anger to crytyk sie zwiekszy ?

to pytanie powinieneś zadać tutaj

http://forum.lineage2.bo.pl/index.php?board=51.0

ania1020

Szewa

bula

Szewa

TruTherion

Dla samotników to Bizon 30%... Z 3x szybciej niż na pumie idzie.

Frohike

bula

Cytat: Frohike w Maj 21, 2008, 03:27:30 AM
Cytat: bula w Maj 19, 2008, 06:48:41 PM
Cytat: Szewa w Maj 19, 2008, 06:38:33 PM
o F***
archeolog :D
e tam to tylko miesiac

Ja tam widzę 13 miesięcy ^_^
o ty ... roku nie zauwazylem ^_^ no to rekord? :D

Siena

Dawno nic nie zamykałem xP

~~
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...