Sk i DA ??

Zaczęty przez Awelo, Marzec 10, 2007, 06:15:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryltar

Tak samo jak walki tankow.Jak wejdzie LS w pantere to da juz praktycznie przegral,jego pantera to dla mnie pojemnik na HP od tej pory.

Fenrirus

Cytat: Marc1n w Kwiecień 07, 2007, 08:11:31 AM
W C4 troche trudniej z DA wygrać, w C5 panterka jest o połowe słabsza, dochodzi kilka ciekawych skili i troche zmienia to postac rzeczy :)
juz kiedys pisalem ze sumony zadaja o 25% mnie obrazen a nie polowe :wink:

L2 retail Chaotic Throne I
server : Bartz
klan : AmberEye forever
Fenrirus - spellhowler - lvl 70+
Zdzisiek - artisan lvl 22
Pyqq - tyrant lvl 42
http://livepvp.com/index.php?p=viewfiles&fileid=930
Cytat: Bittersweet w Luty 08, 2008, 11:22:36 AM
Wczoraj wieczorem rozpocząłem swoja przygodą z L2 Retail :) Serwer Teon.
Naprawde pozytywne wrażenia. Jak ktos ma mozliwość przejścia na retail to  nie powinien się zastanawiać :D.

Marc1n

NCsoft w liście zmian napisał, że o połowę :) Musze testnąć...
HATE ME MOAR!

Dev

czyli wniosek z tego taki ze oslabili DA i summonerów :) Ale się cieszę - z summoenrami ST ma największy problem ...
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Solar

Cytat: Marc1n w Kwiecień 07, 2007, 04:18:19 PM
NCsoft w liście zmian napisał, że o połowę :) Musze testnąć...
a ja czytalem ze o 10% :p DA napewno solabili a z summonerami to bym sie klucil;P

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Dev

no wiesz... teraz da ma bardziej przerąbane bo summonerzy dostali betray :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Morgul

No to jest chamstwo :P Et tu Brute contra me? - szept umierającego DA w stronę okrwawionego pyska panterki :P
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

Ryltar

Obnizenie dmg wynosi 25% bo summonerzy z L2pets sami gadali ze o 25%.

Cytatno wiesz... teraz da ma bardziej przerąbane bo summonerzy dostali betray

A Betray ma taki sam Land Rate jak Erase...

Cytatszept umierającego DA w stronę okrwawionego pyska panterki

Shit Happends ;/

Kazama

Cytat: Ryltar w Kwiecień 07, 2007, 11:38:20 AM
Jak wejdzie LS w pantere to da juz praktycznie przegral,jego pantera to dla mnie pojemnik na HP od tej pory.

Hmm nie wiem jak u ciebie ale umnie mozna panterke schowac (unsummon) wale SK stuna i znow przyzywam kota  :D Wiec takim sposobem ty znow rzucasz sie na kota, kot zostaje zabity ja Ci stuna i znow przyzywam kota... :D W taki oto sposob mysle ze DA ma wieksze szanse na wygranie niz sk :D

Existance|Kazama|Dark Avenger|6x

Ryltar

CytatHmm nie wiem jak u ciebie ale umnie mozna panterke schowac (unsummon) wale SK stuna

My tu gadamy o L2 nie o Star Wars.

fracti

Dokladnie - normalnie nie da sie odwolac summona, gdy on atakuje. Tak samo jak nie mozesz sie wylogowac podczas walki, trzeba chwile odczekac.

Ryltar

Mu chodzilo oto ze jak Pantera dostanie LS to moze zrobic unsummon.Tak sie nie da tylko java lub pr0 DN ma takie bajery.

kaio

CytatHmm nie wiem jak u ciebie ale umnie mozna panterke schowac (unsummon) wale SK stuna i znow przyzywam kota

A mi się wydaje ze panterke (czy jak kto woli kota) zeby go przyzwać trzeba poświęcić troche czasu a SK moze ci to przerwać np: z LUKU lub ze skili magicznych. Ile trwa regeneracja panterki ?? takie przyzywanie i odsyłanie to chyba za szybko na PVP...  :shock:

echoes

ja koledze dla zabawa przerwalem przyzywanie panterki moim tk za pomoca...luku  :o :D takze jak juz panterka padnie raz to z szybkim i czesto krytujacym przeciwnikiem juz jej da nie wezwie :P

Ryltar

Jedynie moze da zrobic cos takiego:Stunt w SK,Hamstring,odbiec na daleki dystans uzyc shackle,odbiec dalej i resummon.Albo ud i resummon :P Ale generalnie jak summonujesz bez ud to juz masz gwarantowane ze ci przerwe...

echoes

ja tez mu przerwe...ale on i tak mnie zloi :D

Ryltar

kaio

Czyli normalnie to Jestli bedzie PVP SK vs DA.. to wszystko wyniknie od szczęścia i umiejętności Gracza.  :P