Problem z otwarciom skrzyni qesta na 3prof.

Zaczęty przez riken, Kwiecień 10, 2007, 03:07:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

riken

Witam mam taki problem mam otworzyć skrzynie i nie mam pojęcia dlaczego nie mogę jej otworzyć
1. robie tak aby ani jeden potwor mnie nie za uwarzył
2 mam klucz potrzebny do otwarcia
i na screenie daje co mi wskakuje proszę o pomoc bo nie mam bladego pojęcia o co tu lata :?

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

riken

Cytat: DevouringOne w Kwiecień 10, 2007, 05:11:13 PM
kup sobie moze najpierw key of thief co?? ...
a kopiłem i mam ich z 20 i dlatego nie wiem dlaczego mi nie chce sie otworzyć

Dev

tam pisze ze masz wrocic do tego typa. Szczerze - nie mialem takiej sutuacji jeszcze O.o
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

riken

Cytat: DevouringOne w Kwiecień 10, 2007, 09:01:18 PM
tam pisze ze masz wrocic do tego typa. Szczerze - nie mialem takiej sutuacji jeszcze O.o
A możesz mi powiedzieć do którego typa chociaż?

Jancia

musisz dojść do tej skrzyni, żeby Cię żaden varka silenos "nie widział" szczerze nie wiem czy to znaczy, żeby na Tobie nie zagrował, czy zebyś Ty go nie uderzył, jeżeli nie znasz bezpiecznej drogi do tego zioma to musisz kogoś poprosić o pomoc

Omg me noob... teraz dopiero zauważyłem, ze napisałeś, że żaden mob Cię nie widział... hmmm w takim układzie nie wiem jak ci pomóc...
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

riken

Cytat: Jancia w Kwiecień 11, 2007, 07:57:24 AM
musisz dojść do tej skrzyni, żeby Cię żaden varka silenos "nie widział" szczerze nie wiem czy to znaczy, żeby na Tobie nie zagrował, czy zebyś Ty go nie uderzył, jeżeli nie znasz bezpiecznej drogi do tego zioma to musisz kogoś poprosić o pomoc

Omg me noob... teraz dopiero zauważyłem, ze napisałeś, że żaden mob Cię nie widział... hmmm w takim układzie nie wiem jak ci pomóc...
Tak zgadza się  20 razy byłem tam i nikt mnie nawęd nie zauważył
choć za 1 razem nie wiedziałem i zabiłem moba  i może mam sie wrócić ponownie do tego samego kolesia co mi dal te zadanie i przejść to od razu bez zauważenia czy to coś da?

echoes

zabiles varke?nooo to masz problem ;) z tego co wyczytalem na stratics Nie MOZESZ zabic varki bo z tego co tam wyczytalem kasuje ci sie aliance..ale nie dam se glowy uciac...tam pisali zeby najlepiej isc ZA pt ktore bedzie ci czyscic droge ale nie isc z nimi,nie wolno zabijac varek,mozesz zabijac najwyzej antylopki :) obczaj to...

Ryltar

Za zabicie Varki/krety spada ci alliance o 1.Nie mozesz zabic zadnego jak idziesz do skrzyni(moga ciebie okladac) z tego co pamietam to w srodku masz totem ognia/wody (zalezy u kogo orki to ogien varka woda) potrzebny na zadanie.

I zauwaz cos na swoim screenie co mowi skrzynia:
"and come back after breaking the curse"

Zabiles varke/krete i musisz robic zadanie na nowo sorry...

riken

Cytat: Ryltar w Kwiecień 11, 2007, 10:52:50 AM
Za zabicie Varki/krety spada ci alliance o 1.Nie mozesz zabic zadnego jak idziesz do skrzyni(moga ciebie okladac) z tego co pamietam to w srodku masz totem ognia/wody (zalezy u kogo orki to ogien varka woda) potrzebny na zadanie.

I zauwaz cos na swoim screenie co mowi skrzynia:
"and come back after breaking the curse"

Zabiles varke/krete i musisz robic zadanie na nowo sorry...
Aha to powinienem iść jeszcze raz do tego kolesia  w środku Varka i z nim pogadać i spróbować jeszcze raz czy ogólnie całe zadanie schrzaniłem?

Ryltar

O ile sie nie myle to zwaliles zadanie ale wystarczy sie wrocic do typa i znim zagadac to ci zdejmie klatwe i ruszasz dalej.

xMaestrox

Mój kolega miał podobną sytuacje w Quescie musialem iść z nim jeszcze raz okazało sie że nie mógl wziąć quest itema bo był ze mną w party  :oops: ale wróciłem tam z nim drugi raz rozłączyliśmy party i zadziałało .  A z tego co wiem to po zabiću moba tam nie cofnie mu sie Allinanse z Ketrą/Varką bo totem trzeba wykraść z wioski wrogów chyba że udeżysz moba tego z którego wioską masz alliance

Ryltar

W tym zadaniu chodzi oto ze masz sie zakrasc i zabrac ten totem.Dlatego nie mozesz uderzyc zadnego moba bo jak to zrobisz to masz klatwe na sobie i musisz wracac.Co do tego PT to nie mozesz byc w PT,najlepiej jak ida przed toba i sciagaja wszystko.

xMaestrox

wiem chodziło mi o to że nie możesz stracić alliancu z varka jak udeżysz moba na ketrze a co do questu z totemem to racja trzeba dojść nie zauważony