zbugowane trade ?

Zaczęty przez Seagal, Kwiecień 12, 2007, 08:10:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Seagal

podczas trade z gosciem stracilem troche kasy, tzn moja kasa wpadła do niego a od niego nie dostalem nic !!! (mimo że widziałem jego maty u mnie) o co chodzi ? kolejny zajeb....  problem w grze ? mial ktoś coś takiego? i na co uważać ?

Meverick

mialem cos podobnego... tylko ze ten drugi koles nic niedostal... potem wyzywal mnie ciagle  :shock: mialem jeszcze cos takiego ze nie bylo nic widac w trade ani moich przedmiotow ani jego :x cos sie dzieje zlego :P

DaTenshi

Raczej lagi serwera. Jesli gracie na Nightmare x30 / Dragon x15 to zdarza sie tak czasami. Na Nightmare tez tak pare razy mialem ale ponowilem trade i za 2 razem poszlo juz normalnie. No chyba ze ktos zna jakies ukryte bugi i z nich korzysta dla wyciagniecia kasy/itemu. Ale stawiam bardziej na lagi.
:[Dragon Network]::[Nightmare]::[xxDRIZZTxx]::[Blade Dancer]::[45]:
:[Dragon Network]::[Nightmare]::[DraconnianPL]::[Tyrant]::[69]:

Seagal

ten gosc wiedzial o tym bugu bo zaproponowal atrakcyjna cene, a ja widzialem  "xxx confirmed trade" i jego rzeczy w moim oknie wiec od teraz tylko uzywam opcji SHOP 

grab_ula

Mialem cos takiego na nm, z kumpel wymienislismy sie bronia na chwile i po kliknieciu ok obie bronie zniknely :| nie powiem ze prawie klawiature polamalem na monitorze bo bronie byly top A z SA  :? Na szczescie po szybkim relogu bronie byly na swoim miejscu  :P uff..
((-(-.(-_(-_-)_-).-)-))  ****jest nas wielu****

Root_endl

Z tego typu bugów to kumpel miał ża wymieniał sie ze znajomym brońmi złapoło i dc. Jak sie zalogowali ponownie to ani jeden nie mial broni, gdzies po paru dniach sie sie dopiero pojawiły.

Maślan

na l2j czasami się zdarza że (na Abyss działało ale GM zara o tym wiedział) miało się trade i dawało się broń do okienka. Jak się kilka razy nacisło to w okienku pojawiło się tyle itemów ile razy nacislołeś. Ja urzywając takiego buga miałem 6 homków.. To był fuks a z tego co wiem juz ten bug niedziała ale może na jakimś noobowskim serverze jesszcze działać.

Soulern

Cytat: Maślan w Kwiecień 13, 2007, 03:08:18 PM
na l2j czasami się zdarza że (na Abyss działało ale GM zara o tym wiedział) miało się trade i dawało się broń do okienka. Jak się kilka razy nacisło to w okienku pojawiło się tyle itemów ile razy nacislołeś. Ja urzywając takiego buga miałem 6 homków.. To był fuks a z tego co wiem juz ten bug niedziała ale może na jakimś noobowskim serverze jesszcze działać.
DN to nie L2j, lolcu...

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

HAHAxD

Cytat: Soulern w Kwiecień 13, 2007, 04:00:33 PM
DN to nie L2j, lolcu...

ale gowno  :) to prawie to samo ;p

Dohid: Ostrzeżenie za ambitny komentarz
Lin2Hobby: TH/Sorc/WL 75+ > R.I.P
L2P-Virtue: 78 WC/75 SPS  > R.I.P
SupremeL2: noblesse adventurer/mystic muse/saggi >R.I.P
La2Crazy Shappire 4x:  Saggi 77+

Cytat: Zarean w Wrzesień 15, 2007, 10:29:48 AM
Sal pało serwer stawiaj, ja chce GRAĆ!!!
polskie servy smierdzą.

Hammer44

Cytat: HAHAxD w Kwiecień 24, 2007, 09:41:20 AM

Jak masz udzielac takie komentarze to sie lepiej nie odzywaj  :shock:

I HATE EMO KIDS

Hodiel

Cytat: Soulern w Kwiecień 13, 2007, 04:00:33 PM
DN to nie L2j, lolcu...

samzes gowno, bez odrazy xP

Dohid: Ostrzeżenie za obraźliwy post i udział w kłótni.
infinite........................

Timi

ty tez gowno, ale bardziej smierdzisz  :)

Dohid: Ostrzeżenie za... muszę uzasadniać?

Yezo

Cytat: Seagal w Kwiecień 12, 2007, 08:10:49 AM
podczas trade z gosciem stracilem troche kasy, tzn moja kasa wpadła do niego a od niego nie dostalem nic !!! (mimo że widziałem jego maty u mnie) o co chodzi ? kolejny -_-'....  problem w grze ? mial ktoś coś takiego? i na co uważać ?
zmień server, bo dn to gorzej niż -_-'o :s

Dohid: Kolejne ostrzeżenie w tym temacie... widać za co?
League of Legends

mlody56

Cytat: Yezo w Kwiecień 24, 2007, 05:02:04 PM
Cytat: Seagal w Kwiecień 12, 2007, 08:10:49 AM
podczas trade z gosciem stracilem troche kasy, tzn moja kasa wpadła do niego a od niego nie dostalem nic !!! (mimo że widziałem jego maty u mnie) o co chodzi ? kolejny -_-'....  problem w grze ? mial ktoś coś takiego? i na co uważać ?

Szkoda mi Was ludzie...Skoro DN to 'kupa' jak powiedziałeś to po co wchodzisz do tego działu? Nie podoba się to nie graj na dragonie i masz problem z głowy. Niektórzy grają i są zadowolenie :)
Śmierć? Nieważne! / Żyć? Nieważne! / Ważne - zwyciężyć!

Yezo

nie gram i nie mam zamiaru, jednak fajnie się posmiac z tego w co gracie. I jakie tam macie problemy ajajaj...

btw co rozumiesz przez zwrot:
CytatNiektórzy grają i są zadowolenie

rozumiem jak ktoś zgubi litere, ale dodawac dodatkową :> chyba, że to taki bonusik^^

Dohid: A tu ostrzeżenia nie ma tylko dlatego, że już jedno w tym temacie pan dostał.
League of Legends

Elvin

Cytat: Yezo w Kwiecień 24, 2007, 05:02:04 PM
skoro dn to g wno, to hmm jak ktos juz zapytal, po co tu piszesz? lubisz bliskie kontakty z kupa? smacznego.

To ze jestes debilem juz pokazales, jak masz cos nowego to dawaj, jak nie to zamknij morde.

Dohid: Ostrzeżenie za obrazę, nie ważne w jakiej intencji...

Dohid

Temat zamykam o osoby udzielające się w zabawie nagradzam minusami.