Enchantowanie Skilli

Zaczęty przez Sarphes, Kwiecień 12, 2007, 11:02:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sarphes

Mam problem ze znalezieniem NPC u którego mógłbym enchantować skille dla Necro ! Szukalem ale niemoge znaleźć... Help :)

Ryltar

U tego pacana u ktorego dostajesz chociazby quest na 3 profe.

Sarphes

Niestety gram na serwerze gdzie 3 profesje kupuje sie u kotka ! I nie wiem gdzie, ten npc sie znajduje !
EDIT@
Znalazłem Npc u którego się zaczyna 3 profke, ale u niego niema opcji Enchanted skill :/

EDIT@
Pomoże ktoś ? Proszę bardzo mi na tym zależy :(

Madith

prawdopodobnie znajdziesz go albo w Hunters Village albo w Ivory Tower (raczej IT)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Justice

Zapewne grasz na L2 sings, wybierasz sie do "hardins academy" Gatekeeper w oren, ma tam bezposredni tp. Wchodzisz do jaskini i tam znajduje sie NPC który zenchantuje twoje skille. Oczywiscie musisz miec SBOK, i musisz znalezc NPC który nalezy do twojej klasy.

Sarphes

Gram na Red Dragon l2j :/ Byłem w Academi, lecz on enchantuje skille dla Dark Elf bo kumpel podkręcał skille swojemu SH ! Dla Necro nic nie znalazłem :/ Ivory Tower też patrzyłem od 1-3 floor i żaden Npc mi nie chciał enchantować. Sprawdzałem także w Hunter Village w którym ma być podobno 2 Npc, u których sie da, ale znalazłem tylko jednego w Warrior guild :(  :oops:  :( :( :?

gladiatoorek

O co chodzi z enchowaniem.. skili..?? moge mojemu gladowi takie coś zrobić.. gram c4 serv Roxy..
Jeśli tak ot napiszcie mi pokolei gdzie mam iść i co robić będe wdzięczny i co trzeba miec

Sarphes

Tak możesz :) Do tego potrzebny jest Secret Giant Book :) Enchantować skille można od +76 lvl. W zamian tracisz exp i sp. Możesz zwiększyć siłę lub zmniejszyć koszt MP przy użyciu skilla. Każda klasa enchantuje skille u innego Npc.

gladiatoorek

Ahass dzieki.. jak dobije 76+ lvl to sie odezwe  i wiecej mi powiecie

Sarphes

Okey :) A mi ktoś pomoże ? Dalej nie znalazłem tego NPC :(  :(

primabolan

zebralem npcow od enchantowania skili,mozecie ich szukac po nazwach :

http://img358.imageshack.us/img358/3690/shot00223fx5.jpg

przyda sie plusik :)
<br />PVP in EvE is consentual, you agree to it when you login.<br />