Nowe lądy w c6

Zaczęty przez Mati_888, Kwiecień 06, 2007, 10:32:03 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Marc1n

Mapka: Dodano wyspę dinzaurów i ok. 30 fortec(te tarcze):
HATE ME MOAR!

Soul

Dochodzi tylko jedna mala wysepka?
Prepare for unforeseen consequences...

Marc1n

I tak i nie. Zmieniła sie reszta lądów, bo musieli wstawić fortece jakże liczne no i teraz świat wygląda inaczej :)
HATE ME MOAR!

Xyber

CytatDochodzi tylko jedna mala wysepka?

Przepełniona nowymi m00bkami, które możesz zobaczyć na tak zwanych serwerach "full c6" :wink:

Jak chcecie to mogę wrzucić kilka screenów bo właśnie mam taki sewer wgrany :P

Mati_888

Abyss x3 :

Matiks - BH

Kretek

Ja nie zauważyłem żadnej różnicy w porównaniu z c5, troche npwych itemów i ten nowy teren z dinozaurami. Te dinozaury mają hp tyle co raid bossy tylko że nic z nich nie wypada albo z moim servem jest coś nie tak.

Marc1n

Ahahaha....
No to macie swoje Privy, brak różnic, wymiękłem...
HATE ME MOAR!

Dev

marcin możesz wyjaśnić cóż to są te fortece ? To jest takie coś jak zamek, czy może expowiska czy co to w ogóle jest ? :D
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Materid

CytatMi się bardziej podoba zapowiedź walk między serverówych O-o

na jakiej zasadzie bedzie to działało...
Ehh te wersje będą wycghodzic tak szybko ze Privy nie nadązą kraść plików hehe LOL  :oops:
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Sengaia

Cytat: DevouringOne w Kwiecień 15, 2007, 11:12:46 AM
marcin możesz wyjaśnić cóż to są te fortece ? To jest takie coś jak zamek, czy może expowiska czy co to w ogóle jest ? :D
Fortece są po to by klany nie mające żadnej możliwosci zdobycia Clan Hallu , mogły sobie je podbić i wykorzystać jako siedziby :).
Niestety Fortece w Interlude nie są jeszcze aktywne (tzn nie można ich podbijać).Prawdopodobnie w T1 lub T2 dopiero dadzą taką możliwośc.
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Sengaia

Cytat: Kretek w Kwiecień 15, 2007, 09:36:28 AM
Ja nie zauważyłem żadnej różnicy w porównaniu z c5, troche npwych itemów i ten nowy teren z dinozaurami. Te dinozaury mają hp tyle co raid bossy tylko że nic z nich nie wypada albo z moim servem jest coś nie tak.
http://www.lineage2.com/news/interlude_01.html tu masz wszystko napisane co jest dodane w Interlude , jeśli uważasz że to nic to nie wiem co z tobą ~~
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

Marc1n

CytatEhh te wersje będą wycghodzic tak szybko ze Privy nie nadązą kraść plików hehe LOL
...niektórzy ludzie potrafią byc naprawdę durni.
HATE ME MOAR!