Nowy server

Zaczęty przez Dev, Marzec 07, 2007, 09:26:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dev

newmateusz - pograsz 2 miesiace i sie przyzwyczaisz, ja dzieki temu ze tam gram troche rosyjski poznałem ^^
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Bled

super przydatna umiejestnosc

AyGo

Cytat: DevouringOne w Marzec 29, 2007, 03:09:35 PM
newmateusz - pograsz 2 miesiace i sie przyzwyczaisz, ja dzieki temu ze tam gram troche rosyjski poznałem ^^

No gram 2 tygodnie i jeszcze mnie skreca jak wszyscy gawarza a ja stoja i mysle wtf? :D
MOglbym sie nauczyc ruskiego ale no wiesz nie wiem co znacza te literki. Moze jakbym wiedzial ktora to A, B, C itp to bym jakos poradzil a nie mam ochoty ze slownikiem w rece siedziec :P
AyGo

Dev

ja tez nie wiedzialem, ale jzu wiem co mowia jak chca pvp, pytaja sie o lvl, chca party, chca cos kupic/sprzedac, wyzywają mnie :)

kobik

abyss mogloby przyszalec i zrobic ingame translator ;d
nie znam sie tak bardzo zeby ladnie opisac jakby to dzialalo, ale cos na zasadzie ingame irca, program traktowalby kazdy msg jako tekst do tlumaczenia i dawala jego tlumaczenie
mysle ze guzik z tego by wyszlo, bo i slownik by ssal i podwojne teksty, ale costam zawsze mozna by bylo zrozumiec ;d

Koszalek

Tu was zaskocze - dzieki Abyssowi "przypomnialem" sobie troszku rosyjski,
teraz calkiem "ok" moge porozumiec sie w tym jeszyku - a (tu uwaga!!!) od poniedzialku
bede mogl go wykorzystywac (obok niemieckiego i anglika) w mojej pracy :P :P :P.
Jednym slowem - calkowity sukces!

Jak to mawial kiedys nasz kochany prezydent:
"wszystko ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne"

AyGo

Ty sobie przypomniales czyli sie go uczyles a ja nigdy z nim do czynienia nie mialem i nie chce miec ;P
AyGo

Koszalek

... jesli mozna totalne olewanie nazwac nauka  :rotfl: - nigdy bym nie przypuszczal, ze kiedys moze sie przydac ;)

Akron

Już prawie miesiac minął a tu o 1X ani widu ani słychu  :?

ja chce 1X!!!! :ork_2_2: :ork_2_2: :ork_2_2:

AyGo

Cytat: Snitas w Kwiecień 03, 2007, 10:36:44 PM
Już prawie miesiac minął a tu o 1X ani widu ani słychu  :?

ja chce 1X!!!! :ork_2_2: :ork_2_2: :ork_2_2:

Retail czeka :) na razie maja problemy z 7x bo od wczoraj od 19:00 serwer padl i nie wiem czy teraz stoi juz czy dalej lezy... Tak wiec mozesz byc pewien ze jeszcze poczekasz chwilke :)
AyGo

Akron

Chciałbym grać na retailu ale niestety dla mnie za drogo. A poza tym nie robia nowych serwerow i granie od zera na 1X przy polowie serwera na subce troche mi sie nie podoba. No i słyszałem ze duzo botow.

Pozdro dla tych dla których 10X to low rate :P  :ork_5_3:

kaio

A mi sie wydaje, że najwięcej i tak bedzie tam Polaków!!!  :P

Najdzer

Juz sie doczekac nie moge... :x mam nadzieje ze jak bedzie 100% donata to wyjdzie :D juz jest 96% ^^ Yeah;d  :ork_2_1:

Akron

Moze bo.pl zrobi 1X to byłoby fajnie. A le wątpie zrobią kolejny i kolejny serwer z ratami w granicach 5X których jest od  ":oops:" i gowno bedą mieli. Wiec zostaje Abyss XD

Akron

I abyss dał dupy bo juz 2 tygodnie 100% stoi i sie spoznil z serwerem obiecanym o miesiac juz ponad....

JohnyBravo

Dear players, we are glad to inform you great news, in few days we will open a new server, with x1 rates. To reduce quantity of scammers, botters and other undesirable elements access to x1 for your account will be opened for small symbolical donation.

cytat z forum abbysa z dnia 20 czerwca

bula

Cytatsmall symbolical donation
otoz to...

Dev

co tam, to jedyne 9128491284178 $

[czesiu]

wnerwie mnie to , ze trzeba placic za x 1 chetnie bym tam zagral xD

Koszalek

Jajka - slowo daje - probuja otworzyc prywatny, platny serwer ???
Az musze to sprawdzic ... Abyss robi sie powoli tak donaterski, ze zaczyna smierdziec ...

Yezo

heh mimo wszystko i tak nie wielu chętnych jest ^^
League of Legends

Dev

luzik, t jest tylko 4zł, kwota nie jest duża a cena dobra - nie bedzie boterow, scammerow itd, nie bdzie dualboxów. ;)

kaio

mhm... te 4 zl może wpłacić każdy. A pzrez ten serwer SĄ LAGI! na innych

Koszalek

Racja Kaio - od momentu powstania tego Serwa ciezej sie gra na innych.
Wiecej lagow, czasami frezz, albo dc.
Ale z tego, co czytalem na forum - wszystko ma sie niedlugo poprawic.