Krytyki

Zaczęty przez DREADEDYAUTJA, Kwiecień 12, 2007, 01:51:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DREADEDYAUTJA

Witam !!!

Zastanawiam się co będzie lepszym wyborem: czy sr czy he, ale nie o tym ten wątek :D Mianiowicie patrząc na l2guru zauważyłem jedną rzecz: na takich samych buffach od pp/bd/sws sr ma tylko 15-20 criticala więcej od he natomiast he ma te krytyki o wiele mocniejsze... Czy w tym criticalu są uwzględnione również pasywy ? Chodzi mi o to czy sr ma do tego criticala jeszcze naliczane jakies bonusy z pasywów, których nie ma HE czy jak ? Bo jeżeli nie ma to zrobię HE chyba :D

pozdrawiam

Ryltar

Pasywne sa juz dodane na kalkulatorze.

DREADEDYAUTJA

Czyli na full bufie różnica między criticalem HE a SR'a wynosi niecałe 20 ? To jednak robie HE, ponieważ ma większą siłę krytyków :D Dzięki za pomoc.

pozdro

jaro146

Ale HE to smierdzi rzadka kupa :P a SR ma wieksza szanse na critica ;) czyli gdy ty walniesz tego critica to SR walnie juz ich 3 :P (Ryl zaraz sie bedzie czepial ze to Elf xD )

... Ja bym wziol PR xP

Ryltar

SR to elf a elfy sa do dupy...HE>SR 1 crit i gg...Co z tego ze pedal walnie 3 krytyki jak posmyra za 100?

jaro146

hehe niby tak :P ... wedlug mnie to oby dwaj to jedna wielka smierdzaca kupa xP ... bierz PR xD

... Ryl wiedzialem ze sie do Elfow przyczepisz xD

Morgul

Taaak śmierdzące kupy, SR to elf a HE to człowiek - pełno ich lata, bierz PR - siła i elegancja :) Kurcze dlaczego nie ma orkowych łuczników... Ech Osgiliath...
Żegnam panie i panowie, zapowiada się (a nawet dokonała się) kolejna długa przerwa w graniu w L2. Wyjeżdżam za granicę w poszukiwaniu pracy - cóż typówa. Serdecznie was wszystkich pozdrawiam i do zobaczenia.

jaro146

CytatKurcze dlaczego nie ma orkowych łuczników... Ech Osgiliath...
Jak to nie ma sa xD destrLUKtoyer xD ... chyba nie musze pisac jak on wyglada :P

Skand

oj ludzie :D dajmy na to ze SR ma wieksza czestotliwosc krytykow od HE (dajmy na to o 20) ale HE ma szybki A.speed (na full buffie) i ma skill tzw. Snipe... critical rate sie zwieksza/P.Atk i jakies tam duperele ale za to stoisz w miejscu dopóki skill nie minie :P
Ja z pewnoscia polecil bym HE (na 6x na full buffie mam 725 A.speed)

Kretek

He mocniej bije, ma więcej hp, szybciej bije, szybciej biega(dash)

Ryltar

Cytatszybciej biega(dash)

Ta na Dashu to kazdy jest kozak.Zasadze ci Arrest to masz 0 speeda...

GlooM

Cytat: jaro146 w Kwiecień 13, 2007, 07:58:10 PM
CytatKurcze dlaczego nie ma orkowych łuczników... Ech Osgiliath...
Jak to nie ma sa xD destrLUKtoyer xD ... chyba nie musze pisac jak on wyglada :P
musze cie zmartwic bo od c5 nie mozna urzywac frenzy z lukiem ;]

Siena

HE to shit. Klasa bez klimatu: każdy nim gra.

Ryl: wiesz, że od 4 RP słowo "gej" nie jest już obrazą? Legalizacja związków homo, parady równości itp. wreszcie doprowadzą do tego, że heteroseksualiści będą mniejszością. :PPP
Piszę poprawnie po polsku

Nie smuć się, że się skończyło... ciesz się, że było...

Ryltar

Cytatmusze cie zmartwic bo od c5 nie mozna urzywac frenzy z lukiem ;]

Mozna ale 50% z frenzy to malo xD

CytatRyl: wiesz, że od 4 RP słowo "gej" nie jest już obrazą?

Wiem dlatego mowie gej nie pedał.